Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    17.04.09, 17:57
    Wysłałem kod do sponsora kod zgodnie z oczekiwaniami przyszedł po czym udałem
    się do sponsora i wklepałem kodzik niestety pomyliłem się myślałem że ową
    drożynę sponsor wspomógł dwa razy a w rzeczywistości wspomógł trzy w związku z
    zaistniałą sytuacją pieniążki nie wpłynęły do budżetu udałem się wiec do innej
    mojej drużyny która w ogóle nie była zasilona pieniędzmi od sponsora i
    ponownie wpisałem ten sam kod co wcześniej niestety kod nie zadziałał mógłbym
    wiedzieć dlaczego?
    Obserwuj wątek
      • campiones Re: Sponsor 17.04.09, 22:05
        niestety ten kod został uznany jako wykorzystany...też tak kiedyś miałem...to by
        należało zmienić w tej grze bo czasem można się przecież pomylić
        • loko32 Re: Sponsor 17.04.09, 22:11
          ja tez tak kiedys mialem i tak jak poprzednik bym proponowal jakos to zmienic,napisz do kowala na kontakt on to sprawdzii i moze odzyskasz kod ,bo mi sie wydaje ze ja odzyskalem ale niepamietamm dokladnie
          • campiones Re: Sponsor 17.04.09, 22:22
            ja nie probowalem walczyc o zwrot kasy(kodu) po prostu potraktowalem to jako
            blad i teraz juz sie pilnuje. Najlepiej sprawdzic ile juz transz dostalismy
            poprzez kliknięcie na tej tablicy gdzie mamy sklad "zobacz ustawienia swojej
            jedenastki" i tam na górze sa takie jakby bandy reklamowe jesli na wszystkich
            trzech widnieje logo ktoregos ze sponsorow tzn ze wykorzystalismy juz 3 transze
            jesli tylko na dwóch to dwie transze itd
            • pawelpla Re: Sponsor 18.04.09, 10:04
              dzięki za info:P
      • pawelpla Re: Sponsor 18.04.09, 10:08
        aha jeszcze jedno mógłbyś mi powiedzieć jak skontaktować się z owym kowalem?
        • loko32 Re: Sponsor 18.04.09, 21:26
          na stronie glownej jest link kontakt{ pod forum }
          • pawelpla Re: Sponsor 18.04.09, 23:24
            ok wielkie dzięki:P

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka