Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Know-how kosztuje Lecha 5 tys. zł

• fifakk Re: Know-how kosztuje Lecha 5 tys. zł 25.04.09, 08:29
        A już myślałem, że stec wytropił w napisie zakodowane rasistowskie hasła.
      • tepisarek Ekstraklasa: Lech promował Poznań, zapłaci karę 25.04.09, 08:39
        Na piłce mało się znam, ale znam język polski. I angielski. W jęz.
        angielskim nie ma słowa "umieć".Jest know - wiedzieć, jest can - móc (I can
        speak - umiem mówić). Sztukują ten brak opisowym "wiem jak" - know how. No i
        teraz polskie snoby, mając słowa 'umieć', 'umiejętność' biorą kulawe
        angielskie 'know how' jako coś,co mówi więcej. Nie mówi. Powinniście się
        wstydzić, poznaniacy i inni wielbiciele. Polskie bogactwo zastępować
        angielskimi sztukowanymi brakami to już szczyt głupoty.
        • Gość: wawa Re: Ekstraklasa: Lech promował Poznań, zapłaci ka IP: *.icpnet.pl 25.04.09, 09:42
          popsułeś sobie weekend?
        • Gość: Maciek Re: Ekstraklasa: Lech promował Poznań, zapłaci ka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.09, 12:14
          jak widać na angielskim i polskim znasz się jeszcze mniej niż na
          piłce, proponował bym najpierw sprawdzić, choćby w google, co znaczy
          zwrot "know-how", w ten sposób unikniesz braków językowych i szczytu
          głupoty
      • Gość: Bedzia Ekstraklasa: Lech promował Poznań, zapłaci karę IP: *.beyond.pl 25.04.09, 09:24
        Standardowo krytyka Poznania w Wybiórczej.Brak słów jak ewidentną antypatią i
        brakiem obiektywizmu może się pochwalić gazeta...
      • Gość: Legwan tak jest jak się dysponuje nie swoją kasą IP: *.solarme.pl 25.04.09, 09:48
        co tam Grobelny i tak zapłaci, a co ! Poznań jest bogaty !
      • do100jnik odkąd goli się nie strzela, ale kupuje piłka nożna 25.04.09, 10:05
        mnie nie interesuje, ale jak sobie wybraliście to jujstwo do pzpn to macie, a
        zakaz promowania swojej małej ojczyzny w dobrym rozumieniu tego uważam za
        skrajny idiotyzm godzien tylko przedstawicieli pzpn czy innego takiego ciała,
        to tak odnośnie durnego dodatkowego uzasadnienia, że innym miastom też na to
        nie pozwolono
      • redjuliannaa To nie fair! 25.04.09, 10:14
        Przecież Euro to ważna sprawa dla nas wszystkich, nie tylko dla Poznania!
        • Gość: (gość portalu) Re: To nie fair! IP: *.multimo.gtsenergis.pl 25.04.09, 14:19
          No dla mnie jest ważną sprawą żeby Euro nie odbyło się w Poznaniu.
      • Gość: neutralny Wiedzą co robią! IP: *.centertel.pl 25.04.09, 11:21
        Gdyby koszulki były legalne to pewnie SE zarządałaby zapłaty powiedzmy 8.000 zł
        za zgodę na ich użycie. A tak Poznaniacy zapłacą tylko 5.000. Bardzo fajne
        hasło, swoją drogą.
      • Gość: kar-cia-cze ot, gwniana logika IP: 188.33.60.* 25.04.09, 13:10
        pół miliarda złotych z kieszeni poznańskiego podatnika na szambo przy łazienkowskiej jest do końca legalne?
      • Gość: vos90 moje know-how na całe życie IP: *.tktelekom.pl 25.04.09, 14:00
        moje know-how na całe życie: pie...ć wyborczą i nigdy tego gowna nie kupić
      • belzebub666666 Know-how kosztuje Lecha 5 tys. zł 25.04.09, 14:11
        Gość: aaa 24.04.09, 21:12 Odpowiedz
        Co się znowu gazeta czepia i Lecha i Poznania? Europejczycy ze śmierdzącej
        warszawki. BLEEEE

Odpie..l się od Warszawy poznańska cioto. Jestem z Podkarpacia i milion razy wolę Warszawę niż te wsie Poznań, Wrocław i Sraków.
      • mksvitos Brawo Pyry ! 25.04.09, 15:04
        bardzo dobra decyzja ze strony mojego "ulubionego" lecha. Nie po raz pierwszy w
        Poznaniu pokazali ze tam myślą głową a nie dupą.
        W przeciwieństwie do włodarzy innych miast(niestety Szczecin) i innych klubów
        (i-dla złośliwych- nie mam tu na myśli POGONI)
      • Gość: twój stary Promocja kosztuje lecha tylko 5 tys. zł IP: *.tktelekom.pl 25.04.09, 20:27
        buuuhahaha!!! w POZnaniu to widzę wiedzą jak oszczędzać na promocji. Kombinują,
        kombinują...
        • Gość: Ro Re: Promocja kosztuje lecha tylko 5 tys. zł IP: *.icpnet.pl 27.04.09, 17:29
          No ba tej... We Wro za to wiedzą jak przepłacac i sie lansować nieskutecznie ;)
      • Gość: POZnan* Know-How City IP: *.tktelekom.pl 25.04.09, 20:30
        ¨°º¤ø„¸¸„ø¤º°¨_*I KNOW-HOW _ ¨°º¤ø„¸¸„ø¤º°¨ _ I'm POZnan* _ ¤ø„¸¸„¤°º¨
      • kolejorz_nie_ma_szans jutro lech bez cienia szansy 25.04.09, 21:42
        DLA KIBICÓW LECHA NAJWAŻNIEJSZYM WYDARZENIEM JEST I BĘDZIE ZAWSZE MECZ Z LEGIĄ!
        <br />
        <br />
        ALE JUTRO LEGIA ROZŁOŻY NA ŁOPATY SMUDE I JEGO SŁABĄ EKIPĘ Z POZNANIA!

• Gość: ramka Re: Know-how kosztuje Lecha 5 tys. zł IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.09, 16:51
        no właśnie, trzeba się cieszyć, że z takim poświęceniem promuje się nasze
        miasto, a nie szpilki wbijać od razu, skoro się liczyli z karą to ok.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka