fifakk Re: Know-how kosztuje Lecha 5 tys. zł 25.04.09, 08:29 A już myślałem, że stec wytropił w napisie zakodowane rasistowskie hasła. Odpowiedz Link Zgłoś
tepisarek Ekstraklasa: Lech promował Poznań, zapłaci karę 25.04.09, 08:39 Na piłce mało się znam, ale znam język polski. I angielski. W jęz. angielskim nie ma słowa "umieć".Jest know - wiedzieć, jest can - móc (I can speak - umiem mówić). Sztukują ten brak opisowym "wiem jak" - know how. No i teraz polskie snoby, mając słowa 'umieć', 'umiejętność' biorą kulawe angielskie 'know how' jako coś,co mówi więcej. Nie mówi. Powinniście się wstydzić, poznaniacy i inni wielbiciele. Polskie bogactwo zastępować angielskimi sztukowanymi brakami to już szczyt głupoty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wawa Re: Ekstraklasa: Lech promował Poznań, zapłaci ka IP: *.icpnet.pl 25.04.09, 09:42 popsułeś sobie weekend? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: Ekstraklasa: Lech promował Poznań, zapłaci ka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.09, 12:14 jak widać na angielskim i polskim znasz się jeszcze mniej niż na piłce, proponował bym najpierw sprawdzić, choćby w google, co znaczy zwrot "know-how", w ten sposób unikniesz braków językowych i szczytu głupoty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bedzia Ekstraklasa: Lech promował Poznań, zapłaci karę IP: *.beyond.pl 25.04.09, 09:24 Standardowo krytyka Poznania w Wybiórczej.Brak słów jak ewidentną antypatią i brakiem obiektywizmu może się pochwalić gazeta... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Legwan tak jest jak się dysponuje nie swoją kasą IP: *.solarme.pl 25.04.09, 09:48 co tam Grobelny i tak zapłaci, a co ! Poznań jest bogaty ! Odpowiedz Link Zgłoś
do100jnik odkąd goli się nie strzela, ale kupuje piłka nożna 25.04.09, 10:05 mnie nie interesuje, ale jak sobie wybraliście to jujstwo do pzpn to macie, a zakaz promowania swojej małej ojczyzny w dobrym rozumieniu tego uważam za skrajny idiotyzm godzien tylko przedstawicieli pzpn czy innego takiego ciała, to tak odnośnie durnego dodatkowego uzasadnienia, że innym miastom też na to nie pozwolono Odpowiedz Link Zgłoś
redjuliannaa To nie fair! 25.04.09, 10:14 Przecież Euro to ważna sprawa dla nas wszystkich, nie tylko dla Poznania! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: (gość portalu) Re: To nie fair! IP: *.multimo.gtsenergis.pl 25.04.09, 14:19 No dla mnie jest ważną sprawą żeby Euro nie odbyło się w Poznaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: neutralny Wiedzą co robią! IP: *.centertel.pl 25.04.09, 11:21 Gdyby koszulki były legalne to pewnie SE zarządałaby zapłaty powiedzmy 8.000 zł za zgodę na ich użycie. A tak Poznaniacy zapłacą tylko 5.000. Bardzo fajne hasło, swoją drogą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kar-cia-cze ot, gwniana logika IP: 188.33.60.* 25.04.09, 13:10 pół miliarda złotych z kieszeni poznańskiego podatnika na szambo przy łazienkowskiej jest do końca legalne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vos90 moje know-how na całe życie IP: *.tktelekom.pl 25.04.09, 14:00 moje know-how na całe życie: pie...ć wyborczą i nigdy tego gowna nie kupić Odpowiedz Link Zgłoś
belzebub666666 Know-how kosztuje Lecha 5 tys. zł 25.04.09, 14:11 Gość: aaa 24.04.09, 21:12 Odpowiedz Co się znowu gazeta czepia i Lecha i Poznania? Europejczycy ze śmierdzącej warszawki. BLEEEE Odpie..l się od Warszawy poznańska cioto. Jestem z Podkarpacia i milion razy wolę Warszawę niż te wsie Poznań, Wrocław i Sraków. Odpowiedz Link Zgłoś
mksvitos Brawo Pyry ! 25.04.09, 15:04 bardzo dobra decyzja ze strony mojego "ulubionego" lecha. Nie po raz pierwszy w Poznaniu pokazali ze tam myślą głową a nie dupą. W przeciwieństwie do włodarzy innych miast(niestety Szczecin) i innych klubów (i-dla złośliwych- nie mam tu na myśli POGONI) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: twój stary Promocja kosztuje lecha tylko 5 tys. zł IP: *.tktelekom.pl 25.04.09, 20:27 buuuhahaha!!! w POZnaniu to widzę wiedzą jak oszczędzać na promocji. Kombinują, kombinują... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ro Re: Promocja kosztuje lecha tylko 5 tys. zł IP: *.icpnet.pl 27.04.09, 17:29 No ba tej... We Wro za to wiedzą jak przepłacac i sie lansować nieskutecznie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: POZnan* Know-How City IP: *.tktelekom.pl 25.04.09, 20:30 ¨°º¤ø„¸¸„ø¤º°¨_*I KNOW-HOW _ ¨°º¤ø„¸¸„ø¤º°¨ _ I'm POZnan* _ ¤ø„¸¸„¤°º¨ Odpowiedz Link Zgłoś
kolejorz_nie_ma_szans jutro lech bez cienia szansy 25.04.09, 21:42 DLA KIBICÓW LECHA NAJWAŻNIEJSZYM WYDARZENIEM JEST I BĘDZIE ZAWSZE MECZ Z LEGIĄ! <br /> <br /> ALE JUTRO LEGIA ROZŁOŻY NA ŁOPATY SMUDE I JEGO SŁABĄ EKIPĘ Z POZNANIA! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ramka Re: Know-how kosztuje Lecha 5 tys. zł IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.09, 16:51 no właśnie, trzeba się cieszyć, że z takim poświęceniem promuje się nasze miasto, a nie szpilki wbijać od razu, skoro się liczyli z karą to ok. Odpowiedz Link Zgłoś