billy.the.kid 28.04.09, 17:07 to już tera -podobnie jak ta kubica -będize miszczynią świata. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
garnek_z_neolitu No to zobaczylibyscie mnie!!! 28.04.09, 17:40 Moj tenis to dopiero jest imponujacy! Dziekuje ci zlota rybko! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spostrzegawczy Czy ta Woźniak... IP: 212.182.84.* 28.04.09, 18:07 nie miała coś wspólnego z Donaldem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jędrzej powinna jeszcze maturę oblać... IP: *.chello.pl 28.04.09, 18:50 Koniec. 75 62 dla Klary Powiecie może, ze jestem drań i łotr, ale ja myslę, że Uli teraz dobrze zrobiłoby, gdyby ją jeszcze i na maturze oblali. Nauczyłaby się na resztę życia, ze dwu srok za ogon naraz się nie łapie. Skoro zdecydowała się zdawać maturę, powinna była podejść do tego poważnie i poświęcić temu egzaminowi cały swój czas i uwagę choćby przez jeden miesiąc. A tymczasem, na pięć minut przed - a to do Gdyni na mecz, a to do Maroka na turniej... ani tu, ani tam nie było z niej pożytku, a rzetelność jej przygotowania do matury łatwo sobie wyobrazić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jędrzej P.S. Gratulacje dla Agnieszki! IP: *.chello.pl 28.04.09, 19:17 Chyba belferska natura we mnie się objawiła... Zająłem się maturą Urszuli, choć to przecież forum sportowe, a nie edukacyjne, a bohaterką wątku jest Aga, nie Ula. A więc - serdeczne gratulacje dla Agnieszki z tytułu pewnego zwycięstwa nad nienajgorszą przecież rywalką. Powodzenia w meczach z Cwietaną, Dinarą i następnych jeszcze...:) Odpowiedz Link Zgłoś
maz-46 Radwańska rozbiła Wozniak w drugim secie 28.04.09, 19:59 Widziałem ostatnie mecze A. Radwańskiej i napiszę krótko. Gra dobrze, ale bez żadnych fajerwerków. Nadal szwankuje serwis i gra przy siatce. Podczas gdy inne tenisistki z dalszych miejsc, jak chociażby ta Wozniak, robią systematyczne postępy, Agnieszka stoi w miejscu. Oprócz znakomitych zagrań trafiają jej się zagrania beznadziejne. Ciężko jej będzie wiele zdziałać w tym sezonie. Czyżby to był kres jej możliwości?... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arthur [...] IP: *.rev.stofanet.dk 29.04.09, 10:40 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
aramba Re: primadonna 29.04.09, 14:01 Pełna zgoda, 6:0 w drugim secie. Co tu komentować? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arturo Re: primadonna IP: *.chello.pl 29.04.09, 14:01 tylko ostatnie zdanie ma sens , nie przychodz wiecej i sie nie kompromituj zawistniku nawet nie ma slow aby cie odpowiednio nazwac, wiec cie opisze: zwykly anonimowy szczur internetowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arturo Re: primadonna IP: *.chello.pl 29.04.09, 15:39 tylko ostatnie zdanie ma sens , nie przychodz wiecej i sie nie kompromituj zawistniku nawet nie ma slow aby cie odpowiednio nazwac, wiec cie opisze, pospolity anonimowy dunski szczur internetowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arturcio Re: primadonna IP: *.rev.stofanet.dk 29.04.09, 21:06 wiec dobrze, czy to tez wytniesz w meczu z Wozniak, Radwanska zachowywala sie jakby narobila siusiu w majteczki i miala pretensje do kolezanki po drugiej stronie siatki, ze ta nie daje jej postac ale karze po korcie biegac, nawet po meczu podala kolezance ze zloscia tylko obojetnie reke, choc ta chciala sie polska tradycja cmoknac mam to nagrane, moge wszem i wobec pokac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tenisista dla mnie jak ktoś chce się cmoknąć z Radwańską IP: *.chello.pl 29.04.09, 21:14 to jest to podejrzane Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arthur Re: dla mnie jak ktoś chce się cmoknąć z Radwańsk IP: *.rev.stofanet.dk 30.04.09, 07:26 akurat te moga sie cmokac Odpowiedz Link Zgłoś