Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Liderzy wszech czasow w pkt!

IP: *.cu.com.pl 28.01.02, 09:35
    Ostatnio pojawily sie pogloski ze MAlone powaznie rozwaza wyprzedzenie Jabara w
    klasyfikacji wszechczasow w ilosci zdobytych punktow
    a czy zastanawialiscie sie dlaczego MJ chce grac dwa sezony :-)))?????

Brakuje mu jedynie 1200 pkt do Chamberlaina a dwa sezony to az nadto
    przed nim 120 meczy wiec musi srednio zdobywac 10 pkt mecz
    gorzej z jego srednia z kariery aby byc powyzej 30,1 musi zdobywac srednio
    wiecej niz 20 pkt mecz przez te 120 meczy !
    Obserwuj wątek
      • Gość: Wilt Re: Liderzy wszech czasow w pkt! IP: 195.117.2.* 29.01.02, 13:12
        Gość portalu: toms napisał(a):

> Ostatnio pojawily sie pogloski ze MAlone powaznie rozwaza wyprzedzenie Jabara w
        >
        > klasyfikacji wszechczasow w ilosci zdobytych punktow
        > a czy zastanawialiscie sie dlaczego MJ chce grac dwa sezony :-)))?????

Podejrzewałem to samo, toms, ale czekałem, aż powie to jakiś fan Jordana. No to
        teraz widac jak na dłoni prawdziwą motywację powrotu MJ i jego zawiść wobec
        Wiadomo Kogo... ;-)
        A co do Malone'a; akurat jemu to ciułanie punktów może się nie udać. Stockton
        przy najlepszych chęciach nie przeciągnie poza 2003, gdy będzie miał już 41 lat i
        możność rozegrania najwyżej 20 minut w meczu; a bez niego Listonoszowi byłoby
        bardzo ciężko grać; więc chyba też się wtedy wycofa.

• Gość: toms Re: Liderzy wszech czasow w pkt! IP: *.cu.com.pl 29.01.02, 13:31
          i teraz jest pytanie co bedzie wazniejsze czy liczba zdobytych punktow czy
          srednia ??
          Oby MJ mial i jedno i drugie :-)

ale idac tym tropem to wiecie dlaczego MJ chcial zdobyc 6 tytulow mistrzowskich
          ? aby miec wiecej od Magica :-)))
          Fajne tlumaczenia co!
          zawsze sie cos znajdzie

• Gość: nathan Re: Lider wszech czasów IP: *.acn.waw.pl 30.01.02, 15:40
            Krótkie wyjaśnienie. Tak wogóle to MJ miał pracować na stacji benzynowej. Ale
            oglądając w telewizji wspaniałe wyczyny Wilta Chamberlaina to tak się dusił we
            własnym sosie i tak jego zawistny charakter nie pozwolił mu na spokojnie
            tankowanie amerykańskich krążowników szos i któregoś dnia postanowił, że
            zostanie zawodowym koszykarzem i prześcignie Chamba we wszytkim w czym tylko
            możliwe. Żeby sobie ktoś nie pomyślał, że dlatego bo lubi ten sport. A gdzież
            tam! Ten nikczemnik chce zaspokoić swoją pychę i pomimo wszytko że kocha
            nalewać benzynę poświęci się i zostanie koszykarzem wbrew jego woli. Będzie
            grał dotąd, aż nie pobije wszystkich jego rekordów! Trzeba powiedzić, że ma
            przy tym dużo szczęscia bo trafiają mu się niezwykle łatwe drużyny przeciwne.
            Już wiadomo dlaczego gra w NBA.

P.S. Nie wiem czy trzeba pisać, że to drwina bo zaraz bedzie, że tak myślę
            naprawdę :-))))))))
            • reggie Wow! Nathan, ale interpretacja. 30.01.02, 17:16
              • Gość: nathan Re: Wow! reggie, ale interpretacja. IP: *.acn.waw.pl 30.01.02, 23:07
                Czego nie rozumiesz? :-))))))).

• reggie Nathan... 31.01.02, 01:15
                  Brakuje mi jeszcze w Twojej wypowiedzi Jordana na wózku inwalidzkim, watahy
                  goniących go TMaców i Carterów. Następnie zzucają go z tego wózka i kopią go w
                  głowę:-))
                  Ten żart Wilta wydrukowałem sobie aż i położyłem na biurku.
                  Ilustruje on po części postawę fanów Jordana, do których przeciez też się
                  zaliczasz Nathan, traktujących MJ jak co najmniej czwartą osobę boską, co
                  wyrazają w takich pochwalnych postach( zabawbych zresztą i sympatycznych ), jak
                  Twój ostatni post Nathan.
                  Więcej krytycyzmu, ziołowych herbatek i okładów z lodem. A będzie lepiej.
                  Pzdr.
                  • Gość: nathan Re: Nathan... IP: *.acn.waw.pl 31.01.02, 11:53
                    To, że MJ jest paralitykiem to nie znaczy, że chciałem go zrobić inwalidą :-
                    ))))).
                    Co do tej czawartej osoby boskiej to trochę nie tak. Lubię go i kibicoawałem
                    mu zawsze nie ukrywam (:-))))) ) ale nie lubię skrajności z drugiej strony w
                    stosunku do kogoś.
                    Nie zauważyłeś (pomimo P.S!!!), że to też był, żart?
                    Krytycyzm i herbatki ziołowe, ok ale z lodem może nie przejść bo się
                    zaziębie :-)))).

Pzdr.
      • alfa147 Re: Liderzy wszech czasow w pkt! 27.02.02, 11:18
        liderem jest waldemar kudyba z druzyny lyse paly kozia wolka!!!!!!!!zdobywa 2
        punkty w spotkaniu(znaczy dopiero raz zdobyl w 54345 spotkaniach)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka