Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

JAGUS W LESZNIE!!!!

IP: 217.206.55.* 05.12.03, 11:58
    DZISIAJ W GODZINACH PRZEDPOLUDNIOWYCH DOSZLO DO PODPISANIA KONTRAKTU
    POMIEDZY LESZCZYNSKA UNIA A WIESLAWEM JAGUSIEM. NIEOFOICJALNIE WIADOMO , ZE
    WYCHOWANEK APATORA ZA SAMO PODPISANIE KONTRAKTU ZAINKASOWAL 200 TYS.
    INFORMACJA NA PODSTAWIE GLOSU WIELKOPOLSKIEGO!!!
    Obserwuj wątek
      • snoop Re: JAGUS W LESZNIE!!!! 05.12.03, 12:05
        Nie no nie wierze ... Jagus ?? jestes pewien ???
        • Gość: r Re: JAGUS W LESZNIE!!!! IP: *.torun.mm.pl 05.12.03, 12:09
          te JOGI weź tyle nie ćpaj.

ja słyszałem że gollob we wczesnych godzinach podpisał ze śląskiem
          świętochłowice.

a odnosnie tej gazety - ona 2 razy dziennie wychodzi że przeczytałeś dzis o 12
          ze rano jagus kontrakt podpisał?:)

idź już spać misio
      • Gość: Jazon Szkoda czasu na czytanie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.03, 14:06
        Nie uwierzę dopóki nie zobaczę
        • snoop Re: Szkoda czasu na czytanie... 05.12.03, 14:10
          Nie uwierze jak zobacze:D
          Jagus ma za dorbych sponsorow w Toruniu aby isc do Leszna ...
          a co raz glosniej mowi sie ze Holta przyjdzie do Torunia ... hmmm wolalbym
          Golloba :D
          • m0nk Re: Szkoda czasu na czytanie... 05.12.03, 14:59
            nie ma zadnego potwierdzenia w portalach wiec narazie spokoj.
            niepokoja mnie jednak te ruchy transferowe (patrzac pod katem Polonii
            Bydgoszcz). Obawiam sie troche, ze Gollobow ktos z Bydgoszczy jednak
            wyciagnie. Jezeli apator mialby stracic jagusia to dolaczy do WTSu i
            Wlokniarza, ktore juz sa zainteresowane.
            • snoop Re: Szkoda czasu na czytanie... 05.12.03, 15:05
              Tak czy siak zapowiada sie ze bedzie bardzo "goraco" w okresie transferowym ..
              Dla Tomka dobrym wyborem byl by Torun , bo nie musial by sie nigdzie
              przeprowadzac ani jezdzic setek kilometrow ale narazie mozna tylko gdybac co
              bedzie
              ale zaczynam sie niepokoic o to ze wszyscy Karwana zrobia na szaro i wtedy
              bedzie z Apatorem cienko
              mysle ze Karwan albo naprawde szykuje cos duzego np Gollob lub Holta albo
              najzwyczajniej w swiecie spieprzyl sprawe
              • Gość: bydgoszczanin snoop = snob IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 05.12.03, 16:33
                czy ty naprawde jesteś tak głupi czy tylko takiego udajesz???

tylko Protasiewicz potrafi być sprzedajną dziwką i pójdzie wszędzie tam gdzie
                tylko mu do kieszeni wsuną.....

a Gollob był zawsze i będzie do końca bydgoszczaninem, i nie odejdzie tam gdzie
                na swoich zawodników rzuca się jogurtami i gdzie kiedyś Tomek dostał kamieniem
                zawinietym w gazetę!!! może w to nie uwierzysz, ale takie rzeczy się pamięta i
                na zawsze pozostaje "smród" i uraz dla takiego prymitywnego społeczeństwa......

oczywiście za chwilę zarzucisz bydgoszczanon rzucanie śróbek w Protasiewicza,
                ale pomyśl długo zanim zaczniesz te dwa wypadki (oczywiście naganne)
                porównywać!!! a jak będziesz miał problemy ze zrozumieniem tego to daj znać a ja
                ci postaram się wytłumaczyć, tylko mam wątpliwości czy to do twojego
                zaściankowego prymitywnego i toruńskiego łba dotrze......

a swoją drogą to pamiętam jak jeszcze dwa lata temu wszystkie toruńskie rydzyki
                były dumne, że nie potrzebują obcych zawodników bo ten wspaniały i wszechmocny
                Amator Toruń wychowuje zawodników i tak pozostanie za zawsze....
                aż nagle w meczu finałowym w Częstochowie okazało się, że ci niesamowici
                wychowankowie Amatora zdobyli 8 punktów (Jaguś, Bajerski, Miedziński i Sawina -
                wszyscy razem wzięci). A pozostałych 3 zawodników 33pkt!!! tak więc okazało się,
                że ci wszyscy - którzy przed sezonem 2003 krzyczeli że Wibrator wygra wszystkie
                mecze w lidze i już ma tytuł mistrzowski - zamkneli swoje niewyparzone ryje.

tak więc podsumowując życzę wam toruńscy zaściankowi pieniacze trochę więcej
                pokory w głoszonych przez was opinii...

i pozdrowienia dla naiwniaków, którzy myślą że będą mieli w drużynie
                znienawidzonego przez siebie Tomka :)))
                • desmond1 Re: snoop = snob 05.12.03, 16:54
                  Gollob jest b. dobrym żużlowcem, ale zapewniam cię, że wcale nie chcemy żeby do
                  nas przychodził (Częstochowy). Niech zostanie w Bydgoszczy tam jego miejsce.
                • snoop Re: snoop = snob 05.12.03, 16:56
                  Nastepny pseudokibic zuzla ... szkoda ze tacy sie jeszcze rodza ...
                  jesli nie rozumiesz tego co napisalem chetnie ci to wytlumacze tak na chlopski
                  rozum bo widze ze inaczej sie nie da
                  snoop nie pochodzi bynajmniej od slowa snob tylko od Snoop Dogg'a
                  amerykanskiego rapera ale jezyk angielski jest ci chyba obcy
                  po drugie moje wpisy na forum sa tylko przypuszczeniami na temat Tomasza
                  Golloba
                  zawsze go lubilem i kibicowalem gdy jezdzil w GP czy w meczach ligowych
                  jezeli myslisz ze Gollob wybierze oferte waszych dzialaczy to sie raczej grubo
                  mylisz
                  Gollob jest profesjonalista a kontrakt ktory mu pewnie oferuja w Bydgoszczy nie
                  stwarza mu odpowiednich warunkow do przygotowania sie do sezonu nie mowiac juz
                  o GP
                  widze ze masz manie typu Torun to wioska ... wiec nie chce z toba polemizowac
                  na ten temat bo i tak bedziesz obrazal mnie, moje miasto i Apatora
                  wiec ciagniecie dalej tej dyskusji z toba nie ma najmniejszego sensu
                  aha jeszcze co do derbow to nie wiem czy pamietasz jak ktos w Bydgoszczy
                  wrzucil koktajl molotova w nasz sektor , jak torunscy zuzlowcy nieraz byli
                  przyjmowani przez Bydgoszczan itd itd
                  widzisz na kazdym torze zdarzaja sie takie "wybryki natury" jak ty chocby i nie
                  mozna tego zwalac na wszystkich mieszkancow
                  a co do tego ze wszyscy sie zachwycali wychowankami to ja zawsze bylem za tym
                  zeby kontraktowac kogos a nie jezdzic wlasnym skladem
                  aha i nie obrazaj mnie ze jestem rydzykiem bo (jak to ladnie ujmuje moj kolega)
                  ja Radia Maryja nie popełniam wypraszam sobie :D (chyba niektorzy sie domyslaja
                  kto to :)
                  pozdrawiam prawdziwych kibicow zuzla z Bydgoszczy
                  • m0nk Re: snoop = snob 05.12.03, 17:31
                    mhm, to ze opinia kibicow sie nie liczy pokazal przyklad protasa. Przeciez
                    kibice apatora wcale go nie chcieli w swojej druzynie - a jednak stalo sie tak
                    jak sie stalo. obawiam sie, ze moze byc podobnie w przypadku Golloba i Czewy.
                    mam nadzieje, ze Gollobowie nie trafia do torunia - zwykly szacunek wobec
                    tysiecy bydgoszczan nakazywalby wybor innego klubu (wciaz jednak wierze, ze
                    oni zostana w Bydgoszczy).pozdr.
                    • snoop Re: snoop = snob 05.12.03, 17:47
                      m0nk napisał:

> mhm, to ze opinia kibicow sie nie liczy pokazal przyklad protasa. Przeciez
                      > kibice apatora wcale go nie chcieli w swojej druzynie - a jednak stalo sie
                      tak
                      > jak sie stalo. obawiam sie, ze moze byc podobnie w przypadku Golloba i Czewy.
                      > mam nadzieje, ze Gollobowie nie trafia do torunia - zwykly szacunek wobec
                      > tysiecy bydgoszczan nakazywalby wybor innego klubu (wciaz jednak wierze, ze
                      > oni zostana w Bydgoszczy).pozdr.

Tez nie sadze aby Tomek przeszedl do Torunia chociaz zawsze jakas niepewnosc
                      pozostaje
                      nie mowie tu o Jacku bo chyba Karwan nie chcialby obu zawodnikow u siebie
                      i tak bardziej prawdopodobne jest przejscie Holty do Torunia a Gollobow do
                      Wroclawia niz Cz-wy
                      wiesz sam najlepiej jaka jest sytuacja w Waszym klubie jesli Gollob zgodzil by
                      sie na tak kiepskie warunki finansowe to bede dla niego pelen podziwu
                      pozdrawiam
                      • m0nk Re: snoop = snob 05.12.03, 18:24
                        na dobra sprawe to nic nie wiem. W mediach o BTZ bardzo cicho. Z drugiej
                        strony zaskakujacy jest fakt splacenia calosci zadluzenia wobec braci.
                        Jezeli mialbym postawic wlasne pieniadze to powiedzialbym, ze gollobowie
                        zostana. I to nie z dobrego serca a dlatego, ze sa dosc mocno zwiazani
                        ukladami sponsorskimi - w to wierze. Inaczej juz dawno by odeszli. pozdr.
                        • Gość: dolnoślązak Re: Gollob zostanie w BTŻ - szkoda... IP: *.lanet.wroc.pl 06.12.03, 11:28
                          Podzielam Twoją opinię na temat ewentualnych losów klubowych T. Golloba. Choć
                          sam chętnie widziałbym go z plastronem Atlasa, to doświadczenie ostatnich lat
                          uczy, że jego zwlekanie z podpisaniem nowego kontraktu, ma na celu uzyskanie
                          jak najlepszych warunków finansowych. Poza tym odejście Tomka z klubu znacznie
                          utrudniłoby odzyskanie pieniędzy, które Polonia jest mu winna. O sponsorów w
                          innych miastach niż Bydgoszcz, zawodnik z takim nazwiskiem może być spokojny.
                          Nawet osoby nie interesujące się żużlem wiedzą, kto to Gollob! Nie jest to więc
                          argument za pozostaniem zawodnika w BTŻ. Wszelkie inne argumenty w stylu:
                          Gollob kocha Bygoszcz, nie będzie prostytutką idąc do Torunia, nie lubi Protasa
                          dobre są do wygłaszania w piaskownicy, a nie w poważnej dyskusji. Naród
                          wywalczył "take Polske", liczy się kasa. Wszyscy, którzy twierdzą, że jest
                          inaczej, albo kłamią, albo mają mniej niż 10 lat...
                          • m0nk Re: Gollob zostanie w BTŻ - szkoda... 06.12.03, 15:22
                            BTZ splacilo praktycznie wszystkie zaleglosci wobec Gollobow wiec ten argument
                            odpada.
                          • Gość: bydgoszczanin Re: Gollob zostanie w BTŻ - szkoda... IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 06.12.03, 20:24
                            uważasz, że dla Golloba nie ma znaczenia przynależność klubowa i miasto w którym
                            się urodził i wychował??? i gdyby dostał więcej kasy to bez zastanowienia by
                            odszedł???

to jak to wytłumaczysz, że Rusko już od koło 6 lat kusi Tomka nawet milionem zł,
                            jak wytłumaczysz to że w zeszłym sezonie Gollobowie jeżdzili w Polonii za 25%
                            mniejsze pieniądze niż w 2001???
                          • Gość: BKS Re: Gollob zostanie w BTŻ - szkoda... IP: *.hipernet.ras.pl 06.12.03, 21:09
                            jak myslisz ze Gollob przeszedl by do Apatora to sorry ale chyba masz cos
                            wspolnego z prostytutkami. Chyba rok (albo dwa) temu byl taki wywiad z Tomkiem,
                            w ktorym zasugerowal co mysli o ewentualnym przejsciu do torunia.
                            • m0nk Re: Gollob zostanie w BTŻ - szkoda... 06.12.03, 22:27
                              tez nie wydaje mi sie zeby gollob poszedl do Torunia. z drugiej strony to co
                              mowia zawodnicy trzeba brac z przymruzeniem oka. Protas tez zarzekal sie, ze
                              nie moglby startowac w Toruniu, ze chce w Bydgoszczy skonczyc kariere.
                              • Gość: byd Re: Gollob zostanie w BTŻ - szkoda... IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 07.12.03, 21:48
                                mOnk! drogi kolego!!! wydaje mi się że porównywanie Protasiewicza z Tomkiem w
                                tej sprawie jest śmiesznym i absurdalnym błędem :))) Gollobowie to historia
                                Bydgoszczy, a Protasiewicz to tylko zwykłe egoistyczne i chamskie ścierwo które
                                w każdej drużynie byłoby niczym szczególnym i wszędzie gdyby powiedział że kocha
                                miasto i kibiców to każdy by mu w to uwierzył! to po prostu taka zwykła dziwka,
                                która zawsze tam gdzie jest to robi z siebie maskotkę pluszową....

a Tomek po prostu ma honor i dla niego najważniejsza jest drużyna!!! zresztą
                                pewnie pamiętasz kolejny przykład jak to w 99 Tomek pojechał w ostatnim meczu z
                                Wybrzeżem a Protasiewicz oczywiście nie!!! ale za to kilka dni póżniej pojechał
                                w challengu w Lonigo..... tak więc kto walczył dla drużyny a kto dbał o swoje
                                interesy???

chociaż pewnie ten argument będzie dla Ciebie bezpodstawny, ale mimo to
                                pozdrawiam :)))
                                • m0nk Re: Gollob zostanie w BTŻ - szkoda... 07.12.03, 22:53
                                  pozostaje czekac, z nadzieja, ze to o czym piszesz okaze sie prawda. Miedzy
                                  protasem a gollobami jest taka roznica, ze Ci drudzy sa wychowankami (ale nie
                                  czarujmy sie - charytatywnie w Polonii nie jezdza). Do pepe nie mam pretensji,
                                  trudno - stalo sie. Mam nadzieje, ze w przypadku Gollobow jak zwykle bedzie
                                  inaczej ale poczekajmy
                  • Gość: bks Re: snoop = snob IP: *.hipernet.ras.pl 05.12.03, 21:58
                    czy wy nie rozumiecie ze Tomek Gollob nie przejdzie do torunia, bo on ma w
                    dupie wasze kontrakty, jego miejsce jest w Bydgoszczy. On zawsze podkresla ze
                    jest Bydgoszczaninem. Czy myslicie wiec ze znizylby sie do tego poziomu i
                    przeszedl do wibratora? Wogole nie czaje tych kibicow apatora co chca zeby
                    Gollob przeszedl do nich, wam tylko w glowie wynik kazdym kosztem. Mnie
                    obchodzi wynik byle by w mojej druzynie nie startowali toruniaki. Najlepiej
                    żeby byliby to Bydgoszczanie + obcokrajowcy. Tak wiec kowalik i krzyzaniak won
                    z Polonii won z Bydgoszczy. Ci zawodnicy ktorzy przechodza z torunia do
                    Bydgoszczy i na odwrót zachowuja sie jak prostytutki.
                • Gość: toruń Re: snoop = snob IP: *.bloknet.org / *.org 06.12.03, 21:55
                  wibrator nedzny tyfusie wsadz se w dupe i uzywaj do woli cwelu niemyty
      • Gość: mar Re: JAGUS W LESZNIE!!!! IP: *.torun.pl 05.12.03, 16:58
        Od razu dementuje jakoby Wieslaw cokolwiek podpisywal. Wiesiu zostaje z nami
        czyli w Toruniu.
        • Gość: Toma Toruń Re: JAGUS W LESZNIE!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.12.03, 19:04
          Jeżeli Wiechu miałby startować w Lesznie to od razu Rufin powinien go kupić w
          pakiecie z młodszym bratem. Jeśli jednak Jaguś będzie startowała w Unii to
          wielkie brawa za operatywność toruńskich działaczy. Tak trzymać! Odmłodzenie
          skałdu jedyną nadzieją na I ligę:-) Brawa, brawa brawa!!!
        • k_o_s Re: JAGUS W LESZNIE!!!! 05.12.03, 20:26
          Gość portalu: mar napisał(a):

> Od razu dementuje jakoby Wieslaw cokolwiek podpisywal. Wiesiu zostaje z nami
          > czyli w Toruniu.

A ze tak spytam: kim jestes zeby dementowac takie plotki?
          Odnosnie toczacej sie dyskusji to Gollob nie przyjdzie do Torunia chociazby
          dlatego ze jest tu Protas. Zreszta sprawa ktora dotyczy zarowno pojawienia sie w
          Toruniu Golloba jak i Holty rozbija sie o duza kase, ktorej niestety w Toruniu
          nie ma. Zaczynam odnosic wrazenie ze caly ten ruch transferowy w Toruniu robiony
          jest z glowa. Oby tylko to wystarczylo... A taka ciekawostko odnosnie
          Chrzanosia, slyszalem ze ponoc zyczyl sobie zarobkow podobnych do Protasiewicza...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka