Gość: kibic IP: *.crowley.pl 10.12.03, 18:47 Szamo jest ok Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: linski JANAS! A co się dzieje z testami kwalifikacyjnymi? IP: *.socantel.net 10.12.03, 19:28 Chyba najłatwiej przeprowadzić dla bramkarzy testy kwalifikacyjne. Po 50 strzałów na każdego testowanego bramkarza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mr.bungle w środę też ??????? IP: 213.61.157.* 10.12.03, 19:28 "..we wtorek oglądaliśmy LM, w środę też". Poślizg w czasie! U mnie jest dopiero środa po południu - nic dziwnego, że mi tak kiepsko u bukmacherów idzie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SEVEN sielanka po prostu IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 10.12.03, 19:31 sniadanie, spacer, obiad, drzemka (!!!), playstation, laptoty, pewnie w fife graja:) meczyki przy piwku i grillu. ja to bym kcial dostac takie powolanie do repry, nawet jakbym sie nie wykazal to przynajmniej fajna zabawa by byla Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nick zgrupowanie na serio???? IP: *.essex.ac.uk 10.12.03, 21:44 to ma byc zgrupowanie???? a moze jeszcze sobie maryske popolaja wspolnie chlopanki a tak zeby zabic ten czas!!!! smiechu warte!!! mam nadzieje ze dostaniecie w dupe i nastepnym razem zamiast laptopow i playstation wezmiecie pilke ze soba!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Amica's Re: Grzegorz Szamotulski przed meczem z Maltą: Ni IP: *.pila.cvx.ppp.tpnet.pl 10.12.03, 23:27 Szamotulski odejdz z Amici bo bronisz jak pizda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jinx Re: Grzegorz Szamotulski przed meczem z Maltą: Ni IP: *.dhcp4.washington.edu 10.12.03, 23:43 nie widzialem meczu z Serbia, ale jak ktos dostaje trojke w w jednej polowie to bawi mnie tlumaczenie, ze on przy tym nie zawinil. moze wybronic nie mial szans, ale ustawic kolegow lub zmobilizowac ich do lepszej gry, a po drugim golu po prostu opierdzielc to juz mial szanse. chyba tego nie zrobil, bo dokoptowali mu jeszcze jednego gola. takze panie Szamo nie chrzan pan glupot, ze pan nie zawinil. oczywiscie zes pan zawinil swoim brakiem dyrygowania obrona. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartez Re: Grzegorz Szamotulski przed meczem z Maltą: Ni IP: *.litewska.edu.pl 11.12.03, 10:26 Laptopami sie bawią i grają w playstation, szkoda mi ich tak ciężko muszą pracować mistrzowie świata i okolic. Niech się lepiej pozastanawiają w jakiej walucie dostawać będą swoje pensje bo to bardzo ważne. Na szczęście każdy obywatel w naszym kraju ma taką możliwość. Ciekawe czy sobie poradzimy w eliminacjach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jawor57 Re: Grzegorz Szamotulski przed meczem z Maltą: Ni IP: 200.5.1.* 11.12.03, 11:56 Czy aby jeden trening dziennie (i to po drzemce) nie wybije ich z rytmu przygotowań przedświątecznych? Odpowiedz Link Zgłoś