kjhubner Przez 3 KOPCE Trasa ! 01.06.09, 17:56 ZACZYNAMY POD KOŚCIUSZKI - DALEJ NA WZGORZE LASOTY - KOPIEC WANDY NA POD KOSCIUSZKI ! POD KOSCIUSZKI ruszamy BULWARAMI WISLY Z ZAKRETAMI, I dalej długa Prosta PRZEZ PODGORZE NA WZGORZE LASOTY i kladka dla rowerow koło Fortu Benedykta !!! zE WZGORZA Lasoty KIERUNEK DO KOPCA WANDY - WIDOKOWA przez łęg, ronda w hucie I JAKIE DZIURY NA PLESZOWSKIEJ ! Z KOPCA WANDY koło huty NA OSIEDLE PIASTOW I POZNIEJ NA MISTRZEJOWICE, A DALEJ NAD LOTNISKIEM DO CENTRUM PRZEZ ALEJE NA KOPIEC !!! Trasa piekna i jakie daje mozliwosci techniczne, żadnego tam krecenia się w kółko - a widoki piekne, PIT STOP MOZE BYC NA ALEJACH POD AGH -dziatwa zobaczy nowa technike ! Ja jestem za !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: =D= Formuła 1 na ulicznym torze w Polsce? Są projek.. IP: *.welnowiec.net 01.06.09, 17:58 Znów w Warszawie? Jeszcze niech siedzibe ONZ i NATO tam przeniosą!!! K...a, w pale sie nie mieści... pieprzona "warszafka" znów wszystko tylko do siebie ciągnie... przypomina mi to rozbiory Polski, każdy rwał dla siebie ile tylko się dało. Co teraz się w Polsce będzie działo to znów pół kraju przejeżdżać. Idźcie mi z tym gorolowem. Warszawe zrównać z ziemią i śrubokrętów nasadzić! Do redaktorów Gazety: ile razy jeszcze mam pisać tego posta żebyście go przepuścili? Post jest niewygodny dla Was, czy co?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kawa Formuła 1 na ulicznym torze w Polsce? Są projek... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.09, 18:07 Po kiego grzyba pakować grube miliony budowę nowego toru ulicznego jak można za dużo mniejsze pieniądze wyremontować i przystosować do wymogów F1 tor Kielce. www.automobilklub.kielce.pl/s,7,tor_wyscigowy.html Odpowiedz Link Zgłoś
michuwroclaw Hahahahahah-qrwa banda debili!!! 01.06.09, 18:19 We Wrocławiu zróbcie tor, nie no zaraz mnie coś trafi. W dupę sobie wsadźcie ten tor, zróbcie we wro chociaż jedną ulice bez dziur, żeby się chociaż zwykłym samochodem dało przejechać. Najgorsze miasto świat pod względem dziur... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: haha Re: Hahahahahah-qrwa banda debili!!! IP: 85.17.165.* 01.06.09, 19:37 i pod wzgledem mieszkancow tez... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jonek Re: Hahahahahah-qrwa banda debili!!! IP: *.e-wro.net.pl 01.06.09, 20:20 Jest już mnóstwo porządnych dróg we Wrocławiu. Wyjrzyj ze swojego Brochowa a zobaczysz. A najgorsze nie jest miasto tylko barany robiący obciach swojemu miastu, tacy jak Ty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: As Re: Hahahahahah-qrwa banda debili!!! IP: *.wroclaw.mm.pl 01.06.09, 20:42 Masz chyba kasze zamiast mózgu skoro myślisz, że we Wrocławiu może być tor f1. Człowieku ochłoń, albo napij się setki wódki, może zaczniesz myśleć. Debilizm do kwadratu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Hahahahahah-qrwa banda debili!!! IP: *.dslextreme.com 02.06.09, 03:03 A ty sieczke? Gdzie on napisal ze tam moze byc tor? Nauczyli czytac w zawodowce? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yeti Formuła 1 na ulicznym torze w Polsce? Są projek... IP: 95.160.240.* 01.06.09, 18:33 Proponuję Włoszczowę lub Kłaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Formuła 1 na ulicznym torze w Polsce? Są projek... IP: *.chello.pl 01.06.09, 19:00 proponuje Kraków ze start-metą na wawelu!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Formuła 1 na ulicznym torze w Polsce? Są projek... IP: *.nplay.net.pl 01.06.09, 19:00 LUBLIN, tutaj też jest POLSKA szanowni Panowie i Panie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 40 % Formułaę1 to my już mamy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.09, 19:14 Nasze super teamy to POszuści, PiSaki, Gumofilcaki/PSL/, Komuniaki/sld i lewi/ POślaki/posłowie/, Borusaki/senatory/, Wałęsiaki, Rywiniaki z Palikociakami ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wielki_Toruń Tylko w Toruniu taki tor. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.09, 19:36 Tylko w Toruniu. Nie ma chyba miasta które bardziej zasługuje na to by mu dali taki tor. Turyści, znane na całym świecie miasto wpisane na listę Unesco. Piękna panorama. I do tego to był nasz pomysł. Czujemy się oszukani ale już piszemy petycje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mcdrive Re: Tylko w Toruniu taki tor. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.09, 20:01 Sa juz propozycje torów , ale ten kto wymyslił trase toru w Krakowie to chyba nigdy tam nie był. nie wiem jak oni sobie wyobrażają F1 na kalwaryjskiej na torach tramwajowych, po za tym trzeba byłoby zburzyć stadion Garbarni , połowę budynków dokoła ronda Matecznego , no i śp. Hotel Forum ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
chrzanula Formuła 1 na ulicznym torze w Polsce? Są projek.. 01.06.09, 19:56 co do tego czy budowa toru F1 jest Polsce potrzebna sądzę że zdecydowanie tak, chociażby dlatego że nasz kraj musi iść z postępem- skoro nie mamy sportowców pokroju Bońka, Komara, Szewińskiej a opatrzność zesłała nam Roberta to trzeba promować sporty motorowe. Z miast które kandydują myślę że Warszawa byłaby najodpowiedniejszą lokalizacją. Po pierwsze jest stolicą, po drugie baza pozostała po organizacji Euro2012 moim zdaniem będzie wystarczająca na przyjęcie kibiców F1, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baca Re: Formuła 1 na ulicznym torze w Polsce? Są proj IP: 85.17.165.* 01.06.09, 20:06 ale pieprzysz faktycznie, bardzo nam jest tor f1 potrzebny, bardzo bardzo i jeszcze w Warszawie? zal.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysliciel Wzdłuz rzeki Bug ......... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.09, 20:08 Wzdłóż rzeki Bug albo na palach na Bałtyku sobie ustawcie - jak zaczniecie budować w Krakowie tor F1, to przysiegam , że zaczne dawać na msze i zagłosuje na Libertas - Ręce Precz od Bulwarów Wiślanych - Głupota w mózgach Wam chlupocze - Projekto-Matołki od siedmiu boleści - Jeżdzijcie syf-bolidami wkółko Waszego stadionu pseudo-narodowego w Wawie , ale od Krakowa wara !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jan.jgr Formuła 1 na ulicznym torze w Polsce? Są projek... IP: *.ghnet.pl 01.06.09, 20:09 Jeszcze jeden wspanialy proekologiczny projekt. A tak na marginesie, to sadze, ze ekologia i jej hasla sa demagogia i wyludzaniem pieniedzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M. Fajny jest projekt we Wrocławiu.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.09, 20:10 ..chociaż 70% trasy biegnie po szynach tramwajowych (pewnie na czas wyścigu zaleją asfaltem...) no i trochę jeszcze nawierzchni z kostki brukowej tam widzę (pewno też do wymiany ? hm... może przy okazji całą kostkę we Wrocławiu wymienić na asfalt ?) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sebastian heheh brzuch mnie też rozbolał ze śmiechu IP: *.acn.waw.pl 01.06.09, 20:17 hahahahahah ,F1 przez rondo Waszyngtona, ciekawy jestem jak tam przejedzie F1, po torach tramwajowych, to samo Targowa róg Zielenieckiej, też tory. Kierowcom plomby powypadają. Raczej do mety nie dojadą po tych dziurach. Chyba że na lawecie. Dobry kawał. Gratulacje pomysłodawcy. Nadaje się do kabaretu. Odpowiedz Link Zgłoś
alakyr Ludzie, wy tak na poważnie? 01.06.09, 20:17 Nie dość że durne Euro będzie nas kosztowć bądź ile /n.bene ciekawe czy się dowiemy ile?/to wam się zachciewa gwiazdki z nieba. A może tak jeszcze jakieś Expo? Ooo, wystawa polskiej głupoty, to by nam wyszło, tylko musiało by być normalnie: powołać komitet, pełnomocników, spółki wdrażające, budżet a potem.... nie trzeba wystawy, wystarczy sprawozdanie z prac i rozliczenie kosztów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bez Zaścianek, oj zaścianek. IP: *.acn.waw.pl 01.06.09, 20:18 ludki poczytajcie te bzdety, które tu wypisujecie i przemyślcie życie. i tak wiadomo, że nic z tego nie będzie :p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jonek Ale śmieszni jesteście IP: *.e-wro.net.pl 01.06.09, 20:18 Tak sobie czytam to forum i śmieje się do łez. Zwracam szczególną uwage na to co piszecie o Wrocławiu bo to moje miasto. Piszecie, że tutaj nie ma nawet jednego ciągłego kilometra dobrej drogi. Polemizowałbym. Ale nie ważne co kto myśli o ulicach. Przecież F1 nie jeździ po zwykłych ulicach. Do tego trzeba przygotować specjalny tor, który jest wyjątkowy pod każdym względem wobec tradycyjnych ulic. Po wyścigu puszcza się po tym zwykły ruch samochodowy jak w Monako. Nawet w Monako czy w Montrealu nie wszystkie ulice są tak doskonałej jakości jak właśnie te przygotowane pod wyścigi F1. We Wrocławiu dało by się znaleźć odpowiednia pętlę 4-5 km, którą można by przebudować pod wymogi F1. Podobnie w innych miastach. Może w mojej dzielnicy Fabrycznej, po wyścigu miałbym ekstra drogę do jeżdżenia :) Np. Strzegomska, Graniczna, nowo budowaną obwodnica autostradowa do Legnickiej a potem estakadą z Gądowa z powrotem na Nowy Dwór do Strzegomskiej. Mógłbym wtedy oglądać wyścigi z okna :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: R.K. Formuła 1 na ulicznym torze w Polsce? Są projek... IP: *.chello.pl 01.06.09, 20:29 Tor uliczny tylko na Bemowie w Warszawie nie widzę innej rozsądnej lokalizacji tutaj jest dużo prostych odcinków gdzie można wyprzedzać :) Odpowiedz Link Zgłoś
wawak1 Formuła 1 na ulicznym torze w Polsce? Są projek... 01.06.09, 20:49 Jako warszawiak nie chciałbym aby ten wyścig odbywał się tutaj. I tak mamy tu dość korków na co dzień i od swięta, kiedy to najrozmaitsi zadymiarze z całej Polski blokuja i niszczą miasto. tnij.org/kaczynski0 Odpowiedz Link Zgłoś
jozin.z.bazin Re: Formuła 1 na ulicznym torze w Polsce? Są proj 01.06.09, 20:55 Większość wypowiedzi pochodzi od ludzi, którzy o tym sporcie wiedzą "co nieco" od sezonu 2006. Nagle wielkie zdziwienie, że w Polsce może być wyścig uliczny - wielkie mi halo. Skąd takie zdziwienie? A bo to raz mieliśmy Grand Prix Polski? W okresie międzywojennym organizował je Małopolski Związek Motorowy, Grand Prix odbywały się na torze ulicznym we Lwowie. W związku z tym ze względu na polską tradycję wyścigów Grand Prix jedynym rozsądnym miejscem będzie Kraków, skoro we Lwowie z oczywistych względów się nie da... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: durkos żarty jakieś IP: *.globalconnect.pl 01.06.09, 20:56 dzis jest 1 kwietnia czy 1 czerwca cos sie komus pomieszalo Odpowiedz Link Zgłoś
nik-jednorazowy zdecydowanie najlepsze wrocław i gdynia, 01.06.09, 21:29 nudniej w krakowie i całkowita, bez wyrazu porażka w wawie. szczególnie wrocław z przejazdem nad odrą przez dwa mosty i piękny nawrót na rondzie grunwaldzkim (lepiej niż "6" w monte carlo). koniecznie wyścig pod wieczór z oświetlonym sztucznie torem. byłoby widowisko! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzysiu Formuła 1 na ulicznym torze w Polsce? Są projek... IP: *.bb.sky.com 01.06.09, 21:49 Żaden. -Po pierwsze wiadomo, że tory uliczne to porażka -Po drugie nie wystarczy załatać dziur w asfalcie i rzucić dyktę na tory. To inny asfalt, inne standardy. -Po trzecie nie stać nas na to. Nie konkurujmy z Emiratami czy Dubajem w czasie kiedy Anglicy mają problemy ze swoim Silverstone. Liczmy siły na zamiary. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ep Formuła 1 na ulicznym torze w Polsce? Są projek... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.09, 22:01 tak we wro po kocich łbach :D Odpowiedz Link Zgłoś