Gość: Łodzianin IP: *.wroclaw.mm.pl 09.06.09, 20:59 Powodzenia Panie Piotrze! W Lodzi Tylko WIDZEW RTS! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: oko jeba*y zarząd!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.09, 22:30 lech jest w moim sercu od lat i zawsze na czele był Piotrek. Lech to Reiss, a Reiss to Lech. On jest ikoną klubu a nie jakieś tam pajacyki w krawatach!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pamiętliwy Re: jeba*y zarząd!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.09, 00:42 taka z niego ikona, że gdy w Lechu było krucho z kaską to pierwszy rwał sie do opuszcznia Lecha. Najpierw Hertha, a potem powrót syna marnotrawnego na stare śmieci. Pózniej gdy znów sie w Lechu odbudował zaczął coś przebąkiwać że w Lechu za mało płacą i chyba przeniesie się do Bełachatowa... Oczywiście, szybko znależli się sponsorzy którzy gotowi byli zapłacic za kontrakt Reksia i tak zostął od nowych czasów (Likwidacja Lecha i przekształcenie Amiki w 'nowego" Lecha. ot, cały Reksio. Mały cwaniaczek z głupiutkim uśmieszkiem zieki któremu potrafił ogłupić niejednego poznaniaka. No ale kibice mu wierzą, bo to przecież ikona klubu... która pierwsza uciekała, gdy w klubie nie działo najlepiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Siomen reis pejs IP: *.aster.pl 10.06.09, 00:55 Reisik pejsik nigdy nie wyrósł ponad przeciętność, kupował mecze gdy poznański pejs sie bronił przed spadkiem a teraz wylewa łzy by zakończyć w nim karierę i woszem skonczy mam nadzieję ze jak fryzjer a nie w zawiasach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mateo Reiss raus!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.09, 09:54 Reiss moze Juskowiakowi buty czyscic. Nierób i cwaniaczek. Mam go dosyc w Lechu. Nie spier..ala !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Lecha slawek Piotr Reiss rozstaje się z Lechem a wita z IP: *.adsl.inetia.pl 10.06.09, 13:53 I tu mam nadzieję że jako Poznaniak który chce jeszcze pokopać w piłkę trafi do WARTY i tam zakończy karierę.Myślę że jako idol Poznania to za parę groszy (bo Warcinkę tylko na to stać)Warcie pomoże.Marketingowo może by to wypaliło a i sam Reiss szacunek by miał dożywotnio w Poznaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TomTom Brawo dla zarzadu Lecha! IP: *.zone7.bethere.co.uk 10.06.09, 14:32 Brawo dla zarzadu Lecha! Bardzo dobrze, ze sie nie ugieli przed Reissem. Co, zachcialo sie pozegnalnego meczu? Moze mu jeszcze pomnik wystawic, cholernemu oszustowi? Przez takich jak on polska pilka zeszla na dno... Brzydze sie nimi wszystkimi... Sprzedawczyki, oszusci... A my chodzilismy na mecze i gryzlismy pazury z nerwow kibicujac naszej druzynie. A to i tak wszystko bylo ustawione... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robak odchodzi co pół roku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.09, 17:22 Mam nadzieję,że więcej go nie zobaczę,tego zarozumiałego oszusta.Kiedy w Lechu bandziory nie płaciły pensji,on zawsze miał pieniądze,a jeszcze mecze sprzedawał,albo obstawiał porażki Lecha w profesjonalu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawdziwy kibic Piotr Reiss niestety rozstaje się z Lechem IP: *.bedmod.co.uk 11.06.09, 15:14 Zal mi tych 'kibicow' lecha ktorzy go obrzucaja blotem. Propaganda warszawska mediow i kiboli puscila korzenie. Nigdy nie kupowal, a nawet jesli tak, to oznacza ze WSZYSCY kupowali (nawet legia, wisla, dolcan zabki - wszyscy).On jako jedyny gral dla lecha kiedy bylo krucho, chyba wiele ludzi zapomnialo ile on nam dal, strzelil goli. A to ze sprobowal sil w niemczech to co z tego? Patrzcie na dzisiejszych graczy. Zurawski dal dyla do Wisly przy pierwszej okazji. A on wrocil. I Reiss wroci jeszcze raz jako trener i zbuduje to co inni zniszczyli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do nibyłodzianin Re: Piotr Reiss rozstaje się z Lechem IP: *.adsl.inetia.pl 11.06.09, 19:20 >powodzenia Panie Piotrze! >w łodzi tylko widzew robi lody!!! Odpowiedz Link Zgłoś