Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Rosberg zastąpi Heidfelda w BMW?

IP: *.bredband.comhem.se 12.06.09, 21:49
    Rosberg Niemcem????? Dobre sobie.
    Poza tym tym nie wierzę aby ktoś takiemu przeciętnemu kierowcy
    proponował takie sumy.
    Chyba , że świat już kompletnie zwariował?
    Obserwuj wątek
      • Gość: Poprawka :) Rosberg zastąpi Heidfelda w BMW? IP: *.adsl.inetia.pl 12.06.09, 21:52
        "Chcę jeździć w przyszłym sezonie jeździć bolidem..." o jedno jeździć
        za daleko. no chyba ze tak bardzo chcę jeździć :D
        • Gość: PH Re: Rosberg zastąpi Heidfelda w BMW? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.09, 21:56
          fakt, wcale ten Rosberg sie wyslowic nie umie ;)
          • mark6 wysłowić? co to ma do rzeczy? 12.06.09, 22:01
            Poza tym Finowie jak nie popiją to mają kłopoty z wymową.
      • Gość: Lauda Rosberg zastąpi Heidfelda w BMW? IP: *.dip0.t-ipconnect.de 12.06.09, 22:17
        Silniki do MCLaren nie pochodza z Niemiec. Robi je angielska firma.
        Nie wiem jala ale chyba Merceses kupil ja. Anglicy maja tradycje w
        budowie samochodow wyscigowych i silnikow do nich
        • Gość: Damon Hill Re: Rosberg zastąpi Heidfelda w BMW? IP: 84.201.210.* 13.06.09, 03:17
          > Silniki do MCLaren nie pochodza z Niemiec. Robi je angielska firma.
          > Nie wiem jala ale chyba Merceses kupil ja.

Ilmor
      • Gość: pocalujta_wujta No to musi byc i z Wloch bo Brembo jest z Wloch IP: 204.153.88.* 12.06.09, 22:22
        Moj Boze, ale glupoty chodza tepakom narodowym! W tych sportach juz sie nie
        liczy narodowosc, barany! Przestancie zyc w mentalnosci jakos wam przekazanej
        przez rodzicow zafascynowanych podzialami narodowymi i polskoscia. Dzis w
        sporcie zawodowym narodowosc ma drugorzedne znaczenie i nic nie wnosi.

Nie sadze zeby McLaren jako brytyjsko-niemiecki zespol przywiazywal wage do
        tego. Natomiast wiem ze Rosberg wychowywal sie w McLarenie razem z Hamiltonem.
        Ci dwaj byli w jednym zespole i Robert miewal z nimi przeprawy w dawnych
        czasach. Zapytajcie Roberta o te szczegoly to moze Wam rozjasni cos w glowach
        i wyfruna te glupkowate spekulacje.

Podobnie jest z Sutilem - Adrian i Lewis to przyjaciele. Latwiej sie dogadac
        jak jest mniej animozji. I to chodzi a nie o to ze ktos jest Niemcem, Finem
        czy Brytyjczykiem.

A Toyota w F1 to jak myslicie jest zespolem japonskim? Nie - jest zespolem
        niemieckim ale kierowcy sa z dwoch roznych krajow ale zaden nie jest
        Japonczykiem. Dzieje sie tak bo po prostu nie ma to znaczenia. Znaczenie ma
        tylko to zeby kierwocy byli jak najbardziej zachlanni zwyciestwa, dobrzy, a
        praca zespolowa ukladala sie gladko. Dlaczego to ciezko zrozumiec? Ano pewnie
        bo leb jest pelny mysli narodowosciowych a nie jak pchnac sprawy do przodu
        ponad podzialami kulturowymi i narodowosciowymi.

Z USA...
        (Polak na codzien wspolpracujacy z roznymi nacjami w biurach... od kilkunastu
        lat. takze obserwujacy stereotypy i uprzedzenia)
        • Gość: kpt Bomba Re: No to musi byc i z Wloch bo Brembo jest z Wlo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.09, 22:48
          W zespole Williams-Toyota jeździ niejaki Kazuki Nakajima. Rozumiem że on też
          jest Niemcem?
      • marcyk1 Rosberg zastąpi Heidfelda w BMW? 12.06.09, 22:53
        Polscy dziennikarze zaczynają bić w bęben (wielki bęben) I ..... oby jesienią
        się nie okazało, że w teamie BMW nie będzie Roberta tylko dwóch Niemców.
        Ludzie II wojna się skończyła 64 lata temu a w Polsce dalej trwa nagonka, że
        Niemiec jest BEEEEE.
        Ile lat jeba.. nas "przyjaciele" ze wschodu ile ?
      • Gość: mmeuv Rosberg zastąpi Heidfelda w BMW? IP: *.dip.t-dialin.net 12.06.09, 22:56
        A czy przypadkiem Abend Zeitung z Moanchium to nie jest taka lokalna bulwarowka, cos w rodzaju "bilda" na lokalna skale?

Jesli tak, to by to sporo mowilo o wiarygodnosci tej informacji....
        • mark6 w którym miejscu"abent"twierdzi,że Rosberg 12.06.09, 23:05
          jest Niemcem? To twierdzenie polskich porąbanych dziennikarzyn!
          Jak ktoś napisał nie ma większego idioty od dziennikarza.
      • Gość: Stomper Rosberg zastąpi Heidfelda w BMW? IP: *.icpnet.pl 12.06.09, 23:29
        Te "artykuły" piszą dzieciaki. Byki ortograficzne, bzdurne tytuły, głupawe
        wnioski. Niskopłatne pseudodziennikarstwo musi się zbiera żniwo.
      • Gość: UL Moje pytanie brzmi inaczej... IP: *.chello.pl 13.06.09, 03:54
        Kiedy w końcu Kubica ODEJDZIE w cholerę z tego beznadziejnego BMW??!?!!? Oni
        marnują jego talent przez swoje błędy taktyczne! W zeszłym roku zabrali mu
        miejsce na podium, a co się dzieje w tym, przechodzi ludzkie pojęcie...
        • Gość: Tiger Re: Moje pytanie brzmi inaczej... IP: *.gemini.net.pl 13.06.09, 07:01
          popieram!
      • bronimir Gdyby tak BMW miało bolid. 13.06.09, 06:39
        O wiele łatwiej byłoby znaleźć kierowcę. Kubica przyzwyczajony do gokartow inni
        trochę mniej.
      • Gość: dede Rosberg zastąpi Heidfelda w BMW? IP: *.dip.t-dialin.net 13.06.09, 11:46
        A moze Rosberg zastapi Kubice a nie Heidfelda !!!
        • Gość: biker7 Re: Rosberg zastąpi Heidfelda w BMW? IP: *.cable-modem.tkk.net.pl 13.06.09, 13:03
          w metallice

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka