Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

To niesprawiedliwe

14.12.03, 16:33
    Wiedząc że w sobote konkurs się nie odbędzie, Wytypowałem skoki na niedziele
    dopasowując je do warunków pogodowych. A wy szanowna redakcjo mówicie mi że
    typowania konkursu sobotniego są brane pod uwage, a nie niedzielnego. Uważam
    to za wielce niesprawiedliwe w ten sposób traktować graczy. Jeżeli konkurs
    odbył się w niedziele to powinny być brane pod uwagę typy niedzielne0!
    Obserwuj wątek
      • redakcja_adam Re: To niesprawiedliwe 14.12.03, 16:39
        vinzenzo napisał:

> Wiedząc że w sobote konkurs się nie odbędzie, Wytypowałem skoki na niedziele
        > dopasowując je do warunków pogodowych. A wy szanowna redakcjo mówicie mi że
        > typowania konkursu sobotniego są brane pod uwage, a nie niedzielnego. Uważam
        > to za wielce niesprawiedliwe w ten sposób traktować graczy. Jeżeli konkurs
        > odbył się w niedziele to powinny być brane pod uwagę typy niedzielne0!

W sobote wieczorem bylo wiadomo, ze w niedziele odbeda sie dwa konkursy.
        W koncu odbyl sie tylko jeden. O zmieniajacej sie sytuacji informowalismy na
        biezaco na forum, patrz wczesniejsze posty.

Mamy nadzieje ze w kolejnych zawodach Pucharu Świata pogoda nie będzie
        już płatać figli skoczkom, kibicom i graczom AD-AMa.

Pozdrawiamy
        Redakcja
        • turturek Re: To niesprawiedliwe 14.12.03, 17:19
          O przełożeniu informowaliście DOPIERO wieczorem, a typowania na sobotę
          zakończyły się grubo wcześniej! Jestem w takiej samej sytuacji jak przedmówca,
          sobotnie typowania sobie odpusciłem (i tak się konkurs miał nie odbyć), a
          typowałem wyniki niedzielne. I teraz za sobotę komputer wylosował mi gości
          którzy w ogóle nie startowali (jak Alan Alborn) i odległości 117,5 oraz 113.
          Przecież to ręce opadają!

Tak przy okazji to czy pamiętacie zawody w których najdłuższy skok był poniżej
          punktu K? Wydaje mi się, że w następnej edycji tej gry losowanie powinno być
          pomiędzy punktem K, a odległością sędziowską! Wtedy byłyby jakieś szanse. A tak
          to tylko niepotrzebnie sobie dodaliście roboty z tym losowaniem. To jest tak
          jakby spragnionemu dać oranżady w proszku!
      • markos22 Re: To niesprawiedliwe 14.12.03, 17:19
        vinzenzo napisał:

> Wiedząc że w sobote konkurs się nie odbędzie, Wytypowałem skoki na niedziele
        > dopasowując je do warunków pogodowych. A wy szanowna redakcjo mówicie mi że
        > typowania konkursu sobotniego są brane pod uwage, a nie niedzielnego.
        Szanowna redakcja tak mowi, bo tak mowia przedstawiciele FIS-u, czyli taki
        jest oficjalny komunikat zawodow. W niedziele rozegrano konkurs sobotoni, a
        niedzielny odwołano.

>Uważam to za wielce niesprawiedliwe w ten sposób traktować graczy. Jeżeli
        >konkurs odbył się w niedziele to powinny być brane pod uwagę typy niedzielne0!

Myślę, że powinieneś napisać do Pana Hoffera z reklamacją bo to tylko jego
        wina, a dodatkowo pogody (tylko w tym przypadku moze byc klopot z
        zaadresowaniem listu.

Markos

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka