Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Jaguś w BTŻ

IP: *.plo.warszawa.supermedia.pl 18.12.03, 13:55
    jaskółki na niebie śpiewają, że Jaguś ma zasilić szeregi BTŻ, a za rok w
    ramach porozumienia bydgosko toruńskiego ma powstać w miejsce BTŻ apator II,
    my toruniowi Akademię Medyczną oni na klub żużlowy i wilk iowca cała;-)))
    Obserwuj wątek
      • Gość: Toma Toruń Re: Jaguś w BTŻ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.12.03, 15:50
        Ja słyszałem, że pomnik Kopernika ma zostać przeniesony do Bydgoszczy. Ponadto
        bracia Gollobowie podpisują kontrakt z Apatorem na starty w najbliższym
        sezonie:-). Oczywiście będą jeździć za darmo:-)
      • Gość: iks Re: Jaguś w BTŻ IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 18.12.03, 16:04
        Kiedy czytam post "glebokiego gardla", przygladam sie adresowi nadania,
        zaczynam zastanawiac sie, czy jego autorem nie jest "Jan Tomaszewski polskiego
        speedwaya". Sugestie te potwierdza akapit "my toruniowi Akademie Medyczna" a
        oni na klub zuzlowy i wilk iowca cala".
        1/ Napisanie "Toruniowi" a nie "Toruniowi" oznacza, ze autor z wyksztalceniem
        nie ma zbyt wiele wspolnego - pasuje!
        2/ Uwaga o Akademii Medycznej swiadczy o klopotach ze zdrowiem i pilnej
        potrzebie leczenia - tez sie zgadza!
        3/ "oni na" a nie "oni nam" oraz "wilk iowca cala" swiadczy, ze autor syty nie
        jest i z glodu na pewno poszuka jakiegos suto zastawionego stolu - tez pasi!
        Ciekawe, jak bardzo sie /nie/ pomylilem.
        • Gość: głębokie gardło Re: Jaguś w BTŻ IP: *.plo.warszawa.supermedia.pl 18.12.03, 16:47
          wielkie dzięki iks za nazwanie mnie Janem Tomaszewskim - polskiego speedwaya,
          szkoda, że nie wyczułeś żartu w tym poście, ale to już Twój problem, a nie
          mój, dobro bydziowego żużla od zarania leży mi na sercu, ale jestem tylko
          kibicem, a nie działaczem, ubolewam, że Bracia Gollobowie najprawdopodobniej
          odejdą do Tarnowa, trudno trzeba mierzyc siły na zmiary, nie ma kasy to nie ma
          klasy, koniec kropka, a co do Wiesława Jagusia to nie miałbym nic, żeby
          jeżdział w barwach BTŻ, do dnia dzisiejszego nie podpisał kontraktu z
          Apatorem, więc kto wie??

iks pozdrawiam serdecznie i życzę więcej dystansu do życia;-))))
      • maniak_polonii [...] 18.12.03, 17:46
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: MAŻDI Re: Jaguś w BTŻ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.03, 17:59
        NIE CHCEMY KOLEJNEGO toruńczyka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka