Gość: sears IP: *.try.wideopenwest.com 04.07.09, 15:36 Jeszcze przyjdzie czas i Isia bedzie z Ula we wszystkich finalach tylko zeby tata Radwanski nie dawal sie oszukiwac organizatorom polskich imprez tenisowych. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: okularowy Finał Wimbledonu: Williams - Williams IP: *.gts.entel.pl 04.07.09, 15:49 safinę pokonała venus, nie serena. ja nie wiem jak można tak nie myśleć co się pisze i puszczać to w eter. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: divvy Finał Wimbledonu: Williams - Williams IP: *.dsl.chcgil.sbcglobal.net 04.07.09, 15:50 parodia tenisa kobiecego!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
josef_miejski Re: Finał Wimbledonu: Williams - Williams 04.07.09, 16:12 Gość portalu: divvy napisał(a): > parodia tenisa kobiecego!!!!!!!!!!!!!!!! Gdyby nie opecnosc tych dwóch pieknych, zgrabnych, intelgentnych i madrych kobiet w tenisie swiatowym, to bielibysmy tam tylko kupe niedorozwinietych brojlerów. Gdybys mial kilka czarnoskórych przyjaciólek, gdybys byl przynajmniej z jedna z nich w lózku, to zapomnialbys o swoich gesiach, które cie otaczaja. Jeszcze z 50 lat potrwa, zanim burak z katolandu (z definicji rasista) pojmie, ze kobieta nie jest tylko wtedy kobieca, kiedy mozna ja dowolnie zwymyslac lub uderzyc. Jak ja wspólczuje polskim paniom zycia wsród swoich idiotów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sears Josef_miejski napisal tak jak jest, dzieki ale chl IP: *.try.wideopenwest.com 04.07.09, 16:54 chlopcy z poleczki wypija piwko i jak po kaczce zreszta co od nich wymagac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sąsiad Josefa Re: Josef_miejski napisal tak jak jest, dzieki al IP: 188.33.111.* 05.07.09, 19:51 Nie przejmujcie się opiniami Joska. Chłopina po pracy leczy na forum GW, poranione przez okrutnego wytwórcę kebabów - ego. :-D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: masta haka Re: Finał Wimbledonu: Williams - Williams IP: *.chello.pl 04.07.09, 17:16 Gdzie tu było coś rasistowskiego ? "Parodia tenisa kobiecego" józef jak lubisz murzyńskie klimaty to jedz na wakacje do Detroit. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: divvy Re: Finał Wimbledonu: Williams - Williams IP: *.dsl.chcgil.sbcglobal.net 04.07.09, 19:27 josef_miejski - nie każdy piszący po polsku musi mieszkać w Polsce, ale prawie każdy tam mieszkający używa obrażliwych zwrotów jak ty, tu cytuję > burak z katolandu,życie wsród swoich idotów <.No i gdzie w mojej wypowiedzi jest rasizm???Bo w twojej to aż kipi od chamstwa a kto bywał w moim łóżku to całkowicie moja prywatna sprawa.I dalej współczuj polskim paniom bycia wsród takich jak ty.A skąd jestem to popatrz ma moje IP. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agassi Serena Williams wygrywa Wimbledon IP: 94.254.222.* 04.07.09, 17:56 Moim skromnym zdaniem mecz został ustawiony w pokoju hotelowym Williamsów, biorąc chociażby pod uwagę wyniki obu sióstr z półfinałów. Venus była o wiele świeższa a mimo to przegrała...dla mnie to nonsens. Poza tym, sprawa nie do udowodnienia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sport Re: Serena Williams wygrywa Wimbledon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.09, 21:05 To jest sport i tu wszystko jest możliwe,każdy może wygrać z każdym... Sam dajesz łapówy i teraz jak jest jakaś niespodziewana wygrana to odrazu mówisz ze jest ustawione.... w pólfinale byla lepsza Venus, w finale Serena i to wszystko w tym temacie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agassi Re: Serena Williams wygrywa Wimbledon IP: 94.254.169.* 05.07.09, 22:54 Człowieku, spójrz na statystyki, w bezpośrednich pojedynkach prowadzi Serena 11-10...one po prostu nie chcą, aby po zakończeniu kariery któraś miała wyraźną przewagę nad drugą...poza tym Venus już się Wimbledonu nawygrywała...to następny dowód na ustawkę:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trans Finał Wimbledonu: Williams - Williams IP: 195.117.239.* 04.07.09, 20:17 Nie ma dowodow na ustawienie tego meczu, ale historia pokazuje ze w pojedynkach miedzy siostrami niekoniecznie wygrywa ta lepsza... Tak bylo w meczu siostr Radwanskich całkiem niedawno i w poprzednich meczach siostr Wiliams. A Rosjanki tez potrafią zagrac ze sobą nietypowo... Dobrze ze nie obstawialem tego meczu,bo logika mi podpowiadala ze wygra Venus. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roger Finał Wimbledonu: Williams - Williams IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.09, 23:29 Też sądziłem, że Venus powinna wygrac na trawiastych kortach, głównie z tego względu, że ta nawierzchnia bardziej odpowiadała starszej z sióstr Williams, przynajmniej patrząc na bilans mecżów. Tak więc gratulacje Serena!!! Co do sugestii w sprawie obstawiania meczu, bzdury na kółkach! Przecież one walczą ze sobą zażarcie i każda chce byc lepsza od drugiej. Tego oczywiście nie widac, gdyż nie tylko są siostrami, ale również przyjaciółkami. I każda nie zależnie od tego, która się pokona, będzie i tak się bardzo cieszyc, gdyż wygrana pozostanie "w domu". I z pewnością chciałyby takich finałów zawsze! Inaczej mówiąc, jest to po prostu "zdrowa rywalizacja"! Również dzisiaj wygrały debel, więc moim zdaniem są nie tylko piękne itp., ale również wielkie, w tym co robią. (w przenośni i dosłownie). Ach, marzyłoby się tak, by nasze siostry Radwańskie były w przyszłości w podobnej sytuacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jsa Finał Wimbledonu: Williams - Williams IP: *.telia.com 05.07.09, 20:10 Tennis kobiecy stracił swoją technikę i finezję, grają napakowane siłką lub sterydami babki, waląc w piłkę jak w baseball'u i do tego stękając wniebogłosy. No i co z tego,że któraś wygra,mało przyjemności z oglądania. Został jeszce tenis męski, z gruntu bez niemiłosiernego stękania na wysokich częstotliwościach, no i jest jeszcze trochę różnorodności technicznej..chociażby Fed. Odpowiedz Link Zgłoś