Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Finał Wimbledonu: Williams - Williams

IP: *.try.wideopenwest.com 04.07.09, 15:36
    Jeszcze przyjdzie czas i Isia bedzie z Ula we wszystkich finalach tylko zeby
    tata Radwanski nie dawal sie oszukiwac organizatorom polskich imprez tenisowych.
    Obserwuj wątek
      • Gość: okularowy Finał Wimbledonu: Williams - Williams IP: *.gts.entel.pl 04.07.09, 15:49
        safinę pokonała venus, nie serena. ja nie wiem jak można tak nie myśleć co się
        pisze i puszczać to w eter.
      • Gość: divvy Finał Wimbledonu: Williams - Williams IP: *.dsl.chcgil.sbcglobal.net 04.07.09, 15:50
        parodia tenisa kobiecego!!!!!!!!!!!!!!!!
        • josef_miejski Re: Finał Wimbledonu: Williams - Williams 04.07.09, 16:12
          Gość portalu: divvy napisał(a):

> parodia tenisa kobiecego!!!!!!!!!!!!!!!!

Gdyby nie opecnosc tych dwóch pieknych, zgrabnych, intelgentnych i madrych
          kobiet w tenisie swiatowym, to bielibysmy tam tylko kupe niedorozwinietych
          brojlerów.
          Gdybys mial kilka czarnoskórych przyjaciólek, gdybys byl przynajmniej z jedna z
          nich w lózku, to zapomnialbys o swoich gesiach, które cie otaczaja.
          Jeszcze z 50 lat potrwa, zanim burak z katolandu (z definicji rasista) pojmie,
          ze kobieta nie jest tylko wtedy kobieca, kiedy mozna ja dowolnie zwymyslac lub
          uderzyc.
          Jak ja wspólczuje polskim paniom zycia wsród swoich idiotów.
          • Gość: sears Josef_miejski napisal tak jak jest, dzieki ale chl IP: *.try.wideopenwest.com 04.07.09, 16:54
            chlopcy z poleczki wypija piwko i jak po kaczce zreszta co od nich wymagac.
            • Gość: sąsiad Josefa Re: Josef_miejski napisal tak jak jest, dzieki al IP: 188.33.111.* 05.07.09, 19:51
              Nie przejmujcie się opiniami Joska. Chłopina po pracy leczy na forum GW,
              poranione przez okrutnego wytwórcę kebabów - ego. :-D
          • Gość: masta haka Re: Finał Wimbledonu: Williams - Williams IP: *.chello.pl 04.07.09, 17:16
            Gdzie tu było coś rasistowskiego ? "Parodia tenisa kobiecego" józef jak lubisz murzyńskie klimaty to jedz na wakacje do Detroit.
          • Gość: divvy Re: Finał Wimbledonu: Williams - Williams IP: *.dsl.chcgil.sbcglobal.net 04.07.09, 19:27
            josef_miejski - nie każdy piszący po polsku musi mieszkać w Polsce,
            ale prawie każdy tam mieszkający używa obrażliwych zwrotów jak ty,
            tu cytuję > burak z katolandu,życie wsród swoich idotów <.No i gdzie
            w mojej wypowiedzi jest rasizm???Bo w twojej to aż kipi od chamstwa
            a kto bywał w moim łóżku to całkowicie moja prywatna sprawa.I dalej
            współczuj polskim paniom bycia wsród takich jak ty.A skąd jestem to
            popatrz ma moje IP.
      • Gość: agassi Serena Williams wygrywa Wimbledon IP: 94.254.222.* 04.07.09, 17:56
        Moim skromnym zdaniem mecz został ustawiony w pokoju hotelowym Williamsów,
        biorąc chociażby pod uwagę wyniki obu sióstr z półfinałów. Venus była o wiele
        świeższa a mimo to przegrała...dla mnie to nonsens. Poza tym, sprawa nie do
        udowodnienia...
        • Gość: Sport Re: Serena Williams wygrywa Wimbledon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.09, 21:05
          To jest sport i tu wszystko jest możliwe,każdy może wygrać z każdym... Sam
          dajesz łapówy i teraz jak jest jakaś niespodziewana wygrana to odrazu mówisz ze
          jest ustawione.... w pólfinale byla lepsza Venus, w finale Serena i to wszystko
          w tym temacie....
          • Gość: agassi Re: Serena Williams wygrywa Wimbledon IP: 94.254.169.* 05.07.09, 22:54
            Człowieku, spójrz na statystyki, w bezpośrednich pojedynkach prowadzi Serena
            11-10...one po prostu nie chcą, aby po zakończeniu kariery któraś miała wyraźną
            przewagę nad drugą...poza tym Venus już się Wimbledonu nawygrywała...to następny
            dowód na ustawkę:)
      • Gość: trans Finał Wimbledonu: Williams - Williams IP: 195.117.239.* 04.07.09, 20:17
        Nie ma dowodow na ustawienie tego meczu, ale historia pokazuje ze w pojedynkach
        miedzy siostrami niekoniecznie wygrywa ta lepsza... Tak bylo w meczu siostr
        Radwanskich całkiem niedawno i w poprzednich meczach siostr Wiliams. A Rosjanki
        tez potrafią zagrac ze sobą nietypowo...
        Dobrze ze nie obstawialem tego meczu,bo logika mi podpowiadala ze wygra Venus.
      • Gość: Roger Finał Wimbledonu: Williams - Williams IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.09, 23:29
        Też sądziłem, że Venus powinna wygrac na trawiastych kortach, głównie z tego
        względu, że ta nawierzchnia bardziej odpowiadała starszej z sióstr Williams,
        przynajmniej patrząc na bilans mecżów. Tak więc gratulacje Serena!!! Co do
        sugestii w sprawie obstawiania meczu, bzdury na kółkach! Przecież one walczą ze
        sobą zażarcie i każda chce byc lepsza od drugiej. Tego oczywiście nie widac,
        gdyż nie tylko są siostrami, ale również przyjaciółkami. I każda nie zależnie od
        tego, która się pokona, będzie i tak się bardzo cieszyc, gdyż wygrana pozostanie
        "w domu". I z pewnością chciałyby takich finałów zawsze! Inaczej mówiąc, jest to
        po prostu "zdrowa rywalizacja"! Również dzisiaj wygrały debel, więc moim zdaniem
        są nie tylko piękne itp., ale również wielkie, w tym co robią. (w przenośni i
        dosłownie). Ach, marzyłoby się tak, by nasze siostry Radwańskie były w
        przyszłości w podobnej sytuacji.
      • Gość: jsa Finał Wimbledonu: Williams - Williams IP: *.telia.com 05.07.09, 20:10
        Tennis kobiecy stracił swoją technikę i finezję, grają napakowane siłką lub
        sterydami babki, waląc w piłkę jak w baseball'u i do tego stękając wniebogłosy.
        No i co z tego,że któraś wygra,mało przyjemności z oglądania.

Został jeszce tenis męski, z gruntu bez niemiłosiernego stękania na wysokich
        częstotliwościach, no i jest jeszcze trochę różnorodności technicznej..chociażby
        Fed.
      • levy Widzicie, można jednak wygrać z Williams! ;) 06.07.09, 10:58

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka