swidur 31.07.09, 10:08 nie zachowujcie sie jak działacze ŁKSu. Niektórzy bluzgają na Kowala ale chca żeby gra wystartowała. Więc wyluzujcie, troche cierpliwośći Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
prezes-33 Re: Do wszystkich- wyluzujcie 31.07.09, 10:16 Zdecydowanie popieram. To że gra nnie wystartuje od 1 kolejki było właściwie wiadome już od kilku dni. Były to tylko domysły, bo Kowall nie raczył nas o tym pionformować, ale trudno było przypuszczać że będzie inaczej. Dajmy sobie chwilę spokoju i czekajmy na kolejne decyzje. Pisanie na forum obraźliwych tekstów na Kowalla, choć w dużej mierze uzasadnionych jego zachowaniem, nic a nic nie pomoże w tym, żeby gra ruszyła. Odpowiedz Link Zgłoś
kajto13 Re: Do wszystkich- wyluzujcie 31.07.09, 10:26 Jeśli pozwalasz, by byle kto traktował cię jak śmiecia, to wybacz, ale to twój problem. Nikt nie ma pretęsji, że coś tam im nie wypaliło. Pretęsje są o formę informowania. Jest ona szczytem chamstwa i prostactwa. Można było tydzień temu napisać w stylu "Mamy kłopoty, może nie wystartujemy terminowo ale wystartujemy Przepraszamy co dzień będziemy informować "itp....itp.Nie wpychałeś się przecie -do tej gry cię zaproszono (Głowna strona). A co wiesz z dzisiejszego komunikatu? -nic. Wystartuje kiedyś (kiedy)? Wcale? Ktoś ci powiedział "Przepraszam"? Kto? Odpowiedz Link Zgłoś
prezes-33 Re: Do wszystkich- wyluzujcie 31.07.09, 10:35 Nie pochwalam i nie akceptuję takiego zachowania Kowalla. Po prostu uważam że pisanie chamskich teksów po pierwsze nic nie daje bo Kowall i tak ma to w głębokim poważaniu. Po drugie jest zniżaniem się do poziomu, do którego ja osobiście zniżać się nie będę. Gdybym miał wiarę tak wielką jak ziarnko gorczycy, że to przyniesie jakiś skutek pisałbym 10 postów na minutę. Ale nie mam... Odpowiedz Link Zgłoś
kowall Re: Do wszystkich- wyluzujcie 31.07.09, 10:58 Pan Prezes się myli w stosunku do mojej osoby. Odpowiedz Link Zgłoś
prezes-33 Re: Do wszystkich- wyluzujcie 31.07.09, 11:25 Przykro mi to pisać, bo z dotychczasowego kontaktu z Panem to nie wynikało, ale póki co Pana zachowanie wskazuje na taką właśnie postawę. Mam nadzieję że mnie, a przede wszystkim Prezesom biorącym udział w tej grze będzie Pan mógł jak najszybciej wyjaśnić powody swojego postępowania. Liczę na to bardzo. Jak również na szybki start WL. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś