Dodaj do ulubionych

KIEDY BEDA WYNIKI MATUR W INTERNECIE????????????

IP: 217.153.194.* / 217.153.194.* 19.05.05, 10:12
KIEDY KIEDY??MIALY BYC WCZORAJ.
Obserwuj wątek
    • Gość: rtg Re: KIEDY BEDA WYNIKI MATUR W INTERNECIE????????? IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.05, 10:26
      i tak to nic nikomu nie pomoże..mam wakacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: malenka Re: KIEDY BEDA WYNIKI MATUR W INTERNECIE????????? IP: 217.153.194.* / 217.153.194.* 19.05.05, 10:28
        ale nie cche sie stresowac i czekac na wyniki!!chce je juz!!
        bo chce isc do pracyyyyyy!
        • Gość: Ada Re: KIEDY BEDA WYNIKI MATUR W INTERNECIE????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.05, 10:54
          A mieli podac do 18.05? Podaj linka, gdzie sa takie informacje, to czekanie
          mnie dobije.
          • qbass39p007 Re: KIEDY BEDA WYNIKI MATUR W INTERNECIE????????? 19.05.05, 10:55
            niestety cala siec komputerowa nie zostala nalezycie przygotowana i wynikow nie bedzie !
          • Gość: ffff Re: KIEDY BEDA WYNIKI MATUR W INTERNECIE????????? IP: *.chelm.tebo.net / *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.05, 10:56
            no podaj ten link!!!!!!
            • Gość: HJG Re: KIEDY BEDA WYNIKI MATUR W INTERNECIE????????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.05, 11:01
              CO WY MYŚLICIE ŻE OKE PORADZIŁA BY SOBIE Z TAKIM CZYMŚ <HAHAHA> ONI SĄ
              NIEODPOWIEDZIALNI JEŚLI CHODZI O TAK POWAŻNE SPRAWY
    • Gość: jaaaaaaaaaaa Re: KIEDY BEDA WYNIKI MATUR W INTERNECIE????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.05, 11:03
      18 miały być ? kto Ci takich głupot naopowiadał , matury jeszcze trwają , to
      wyniki miałyby juz być , na oke Kraków i Jaworzno będą na stronie internetowej
      po 15 ale czerwca i to tylko z polskiego , w każdym bądź razie tak mówili na
      początku , ale wątpię ,żeby doszło to do skutku
      • Gość: ewa Re: KIEDY BEDA WYNIKI MATUR W INTERNECIE????????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.05, 11:20
        dostałam dziś maila od oke kraków i O ILE dobrze ich zrozumiałam, wyników nam
        wcześniej nie podadzą.

"Zgodnie z obowiązującymi przepisami prawnymi świadectwo dojrzałości zdający
        powinien otrzymać do 30 czerwca br. Zgodnie z harmonogramem prac zaplanowanym
        przez Dyrektorów Okręgowych Komisji Egzaminacyjnych wyniki egzaminu maturalnego
        powinny być przygotowane na 27 czerwca br. Nie będą ogłaszane żadne cząstkowe
        ani wstępne wyniki w internecie czy w inny sposób.

Wyniki będą ogłoszone po zakoczeniu weryfikacji sprawdzania i posprawdzeniu
        poprawności wczytywania do bazy, ostatecznym ich ustaleniu.

OKE w Krakowie."
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka