Gość: kck IP: 82.160.4.* 28.12.03, 21:12 Uważam, że zbyt mocno chwalicie Lebrona. Mogliście dać w niezłych numerach również jego 8 strat z tego meczu. To będzie prawidziwy all-star, ale nie można się z nim za bardzo cackać moim zdaniem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wojtek Re: Michał Rutkowski, Paweł Wujec: Fruwając pod k IP: *.rokietnica.sdi.tpnet.pl 28.12.03, 21:49 8 strat, no coż nie jest to mało, ale debiutantom może się zdarzyć. A co powiesz o innym debiutancie - Michael Sweetney z NY - 5 minut gry i sześć niecelnych rzutów - celnych nie stwierdzono. LeBron jest warty pochwał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kck Re: Michał Rutkowski, Paweł Wujec: Fruwając pod k IP: 82.160.4.* 28.12.03, 22:17 Słuchaj, ja wiem, że Lebron jest świetny i będzie jeszcze lepszy, ale trochę denerwuje mnie to, że panowie ciągle go chwalą nie bacząc również na wady. Inną wadą jest również skuteczność tego chłopaka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marks Re: Michał Rutkowski, Paweł Wujec: Fruwając pod k IP: *.acn.waw.pl 29.12.03, 10:29 Lebron syf Jordan rządzi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krychu Re:Lebron kul, choć mi wisi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.01.04, 02:32 Widziałem kilka meczów na DSF Le Brona. I młokos na pewno, ale umie GRAĆ! I mam go w nosie (kibicuję innym), ale chłop jest niezły! I ceńcie go ludzie, bo takiego debiutanta nie było w NBA z kilkanście lat. I ma to co Jordan - brak pokory! A nie mięczak Bryant... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PaniZnawca Re: Michał Rutkowski, Paweł Wujec: Fruwając pod k IP: *.krosno.sdi.tpnet.pl 29.12.03, 19:23 Thomas kupił CBA i zrobił z niej to,że już jej nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jurrr Re: Michał Rutkowski, Paweł Wujec: Fruwając pod k IP: 62.141.251.* 30.12.03, 09:18 i właśnie w tym problem - wprawdzie trudniej o większego gamonia niż Layden, ale co takiego pan Thomas osiągnął z Indianą (jako trener), mając do dyspozycji naprawdę dobry skład? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mista Re: Michał Rutkowski, Paweł Wujec: Fruwając pod k IP: *.nbp.pl 30.12.03, 13:09 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Budolf plagiat ?? IP: 217.7.138.* 30.12.03, 13:14 Widzę w panów felietonach mnóstwo odwołań do twórczości amerykańskich felietonistów, rozumiem, że wasza rola polega również na przeglądaniu literatury anglojęzycznej ale możecie chyba pokusić się o większą samodzielność niż tylko kopiowanie pomysłów ze strony www.hoopshype.com poazdrawiam i życze lepszej formy w 2004r. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jinx Re: opinie IP: *.client.attbi.com 05.01.04, 06:31 Keith Van Horn ma serce do gry, Lampe to jak do tej pory wielki niewypal i nie ma sie co zesrywac ze to nasz rodak. Ciao Odpowiedz Link Zgłoś