billy.the.kid 13.08.09, 20:22 fajne to BRONI PUNKTÓW ZA 16 MIEJSCE. bronic to można tytułu mistrza. głupki dziennikarzyny nadal podbijają bębenek. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kanadyjczyk Po porażce w Cincinnati. Co się dzieje z Radwań... IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 13.08.09, 20:24 Krakusek-chytrusek osiagnal juz szczyt swoich mozliwosci i chwala mu za to.Czas na zatrudnienie trenera(udzialowca)z najwyzszej polki,ktory nauczy ja serwisu itd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smooch No, ślicznie, Kim! IP: *.hsd1.il.comcast.net 13.08.09, 20:31 A co do Agnieszki, może czas ma dziecko i dwuletnią przerwę? Wróci potężna, czerwonolica, z serwem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Siara Po porażce w Cincinnati. Co się dzieje z Radwań... IP: *.europronet.ba 13.08.09, 20:34 Dajcie jej spokój!! Jest niezła na trzeci świat tenisa w Polsce a cienka i chimeryczna zmoznymi tego sportu!! Do tego tatus z niezdrowymi ambicjami(swoimi) Zgadzam sie z Fibakiem, tatusia "do kosza" i zaczynac od nowa bo to juz koniec szczytowego szczescia i formy hehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Po porażce w Cincinnati. Co się dzieje z Radwań... IP: *.chello.pl 13.08.09, 20:37 Założyłem się w kwietniu że wypadnie w tym roku z 20-ki. Muszę podnieśc stawkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peters Re: Po porażce w Cincinnati. Co się dzieje z Radw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.09, 20:42 podbijaj podbijaj szanse sa ogomne... <lol> ZALOSNE... Odpowiedz Link Zgłoś
madmalina Jak to co się dzieje?? 13.08.09, 20:40 Moim zdaniem, poprostu zamiast trenować, zaczyna rachować. Tutaj nowy sponsor, tam zegarek z diamentami, a jeszcze mercedes . Cóż rezygnacja z gry w Warszawie, bo nie było startowego, była najlepszym dowodem że tutaj liczy się tylko kasa. Wczoraj ktoś napisał że niedługo będzie walczyć o dzikie karty . Ale widać tak kolej rzeczy. A szkoda panny Agnieszki - wydawała się być sensowną młodą osobą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: flam Re: Jak to co się dzieje?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.09, 21:13 Już dawno przestała być młodą sensowną osobą, pod wpływem tatusia odbija palma, a jej młodszej siostrzyczce jeszcze bardziej. Typowa krakowska przypadłość - centusie. Ale jeszcze lepiej zbierać dolary lub euro, pod warunkiem dobrej gry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bono A ty siedzisz i płaczesz, że nie masz co liczyć :) IP: 89.174.106.* 13.08.09, 22:19 ... no bida .. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rt a moze... IP: *.zone9.bethere.co.uk 13.08.09, 23:56 a moze ktosby tak napisał ze laki z którymi przegrywała ostatnio są w swietniej formie. rumunka cristea jest naprawde zajebista, i bammer pyka swietnie ostatnio(zwyc.w pradze), własnie pokonuje serene nie dajac jej seta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zmiana trenera madmalino nie pieprz bez sensu IP: *.aster.pl 14.08.09, 08:26 Konieczna jest zmiana trenera - tatusiek wyczerpał już swoje możliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
swiatlo Albo hormony, albo wszechwiedzący papa.. 13.08.09, 20:43 Tak na mój rozum, pewnie za bardzo się nie znam, ale na ile mi się wydaje, to dopóki papa Radwański będzie uważał że on się na wszystkim zna najlepiej i on sam wszystkie sroki za ogon chce trzymać, to córki niestety się zatrzymają w rozwoju i dupa blada. Mogą sobie zarabiać na życie ósemkami finałów na drugorzędnych turniejach, proszę bardzo, jak tylko o to im chodzi to super. Ale jeśli traktować Agnieszkę jako nasz polski towar eksportowy, to tutaj swoje dwa grosze mam i mam prawo powiedzieć co myślę. A myślę że Agnieszka się zatrzymała, jeśli się wręcz nie cofnęła. Jej wyniki są absolutnie dysproporcjonalne do jej talentu i kropka. Czyli coś szwankuje. Może dziewczęce hormony, może wszechwiedzący papa, może coś innego. Ale coś nie działa... Odpowiedz Link Zgłoś
wodni.k Re: Albo hormony, albo wszechwiedzący papa.. 13.08.09, 20:57 swiatlo napisał: > Ale jeśli traktować Agnieszkę jako nasz polski > towar eksportowy, to tutaj swoje dwa grosze mam i mam prawo > powiedzieć co myślę. A przepraszam bardzo co dała jej Polska? Ona reprezentuje siebie i tylko siebie. Wiec nic nam do tego jak gra, chociaż przykro patrzeć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k-x Re: Albo hormony, albo wszechwiedzący papa.. IP: *.warszawa.vectranet.pl 13.08.09, 21:27 > A przepraszam bardzo co dała jej Polska? wyjąłeś mi to. Po prawdzie wiele by sie dało powiedzieć, co jej dała. Obraniak moze powiedzieć, że oprócz obywatelstwa i genów (złych czy dobrych) nic mu nie dała :) Odpowiedz Link Zgłoś
wodni.k Re: Albo hormony, albo wszechwiedzący papa.. 13.08.09, 21:38 Gość portalu: k-x napisał(a): > > A przepraszam bardzo co dała jej Polska? > > wyjąłeś mi to. Po prawdzie wiele by sie dało powiedzieć, co jej > dała. Radwańscy w tenisie reprezentują tylko i wyłącznie siebie. To jest spółka z o.o. rodzinna, a nie z udziałem skarbu Państwa. Taki po prostu jest tenis. Wspomina się o narodowości gracza bo coś trzeba powiedzieć. Tak naprawdę tenis nie ma narodowości, ani obywatelstwa poza rozgrywkami reprezentacji. wystarczy popatrzeć na składy debli czy zmiany w mikscie. Zostawmy ich. Jeżeli nie potrafią kierować takim biznesem to padną. Odpowiedz Link Zgłoś
swiatlo Re: Albo hormony, albo wszechwiedzący papa.. 13.08.09, 22:31 wodni.k napisał: > Gość portalu: k-x napisał(a): > Zostawmy ich. Jeżeli nie potrafią kierować takim biznesem to padną. Oczywiście że to prawda i oni przed nikim nie muszą się tłumaczyć. Jednak my sobie tutaj piszemy na forum, a po prostu szkoda. Nasza to drużyna, z naszego kraju nad Wisłą, i po prostu szkoda... Odpowiedz Link Zgłoś
k-x Re: Albo hormony, albo wszechwiedzący papa.. 13.08.09, 22:56 wodni.k napisał: > Radwańscy w tenisie reprezentują tylko i wyłącznie siebie. > To jest spółka z o.o. rodzinna, a nie z udziałem skarbu Państwa. Np. gdyby nie Polski(!) sponsor, który przez kilka lat finansował jej udział w turniejach ( i inne), nie wiadomo (raczej nie), czy byłaby w tym miejscu dzisiaj. A ów sponsor ściągający pieniądze od firm państwowych, przekazywał pieniądze Skarbu Państwa. Jakiś udział w sukcesie ma więc polski podatnik. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: "Trener" Radwanski. Ot, i cala przyczyna! IP: *.chello.pl 13.08.09, 21:06 Ojciec będzie sie prosił o dziką kartę na przyszłoroczny Warsaw Open. Jak tam obiecany procesik, już sie zaczął? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k-x Polka już po raz dziesiąty w sezonie przegrała mec IP: *.warszawa.vectranet.pl 13.08.09, 21:22 Polka już po raz dziesiąty w sezonie przegrała mecz z niżej notowaną rywalką widocznie jest przeszacowana. Korekta powoli ale postępuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Autor Po porażce w Cincinnati. Co się dzieje z Radwań... IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 13.08.09, 21:31 Żenada i tyle. To nie jest zawodniczka pierwszej 50-ki - jeśli jest inaczej, źle świadczy o kobiecym tenisie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bono Idźcie i sami wygrywajcie, będziemy Wam klaskać :) IP: 89.174.106.* 13.08.09, 22:17 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: flam Re: Idźcie i sami wygrywajcie, będziemy Wam klask IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.09, 07:55 Panie "BONO" problem w tym, że większość chce jak najlepszej gry tej Panny i jej kibicuje, ORAZ DOBRZE ŻYCZY. Gorzej będzie gdy ona zniknie z łamów prasy i naszej pamięci przez jej ZAROZUMIAŁEGO PAPĘ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janadam Po porażce w Cincinnati. Co się dzieje z Radwań... IP: *.c3-0.wsd-ubr1.qens-wsd.ny.cable.rcn.com 13.08.09, 22:21 Prosze przestac zadawac glupie pytania. Nalezaloby sie raczej zapytac co sie nie dzieje? A odpowiedz jest bardzo prosta, brak trenera, ktory bylby w stanie nauczyc cos wiecej. Czy jej ojciec naprawde wierzy, ze on moze jeszcze cos zmienic lub poprawic? Od blisko roku Aga stoi w miejscu a "tour" gna do przodu. Kto stoi w miejscu ten sie cofa. Mnie tego nauczono w szkole podstawowej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jerzy Po porażce w Cincinnati. Co się dzieje z Radwań... IP: 81.219.80.* 13.08.09, 23:02 Mysle ze Agnieszka powinna zmienic trenera.Ojciec niestety nie przeskoczy pewnego poziomu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pikuś Re: Po porażce w Cincinnati. Co się dzieje z Radw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.09, 23:18 Już dawno powinna mieć trenera z górnej półki, ale to kosztuje. Tatuś woli jednak pieniążki trzymać pod kontrolą, bo jednak są one niezłe jak na polskie warunki. W US Open przegra w pierwszej, najdalej drugiej rundzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Bammer właśnie pokonała Serenę Williams IP: *.chello.pl 14.08.09, 01:04 więc może to nie Radwańska taka słaba, tylko rywalka taka mocna? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olew79 Po porażce w Cincinnati. Co się dzieje z Radwań... IP: *.bb.sky.com 14.08.09, 01:56 troszke te wiadomosci opoznione jak wiadomo Bammer pokonala juz Villiamsowa i idzie dalej jak burza...wiec chyba jest w super formmie,zreszta obie Viliamss juz za burta po 3rundzie i dzieki za to :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ss Po porażce w Cincinnati. Co się dzieje z Radwań... IP: 92.29.50.* 14.08.09, 03:14 sex tego tu brakuje!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Liczykrupa Po porażce w Cincinnati. Co się dzieje z Radwań... IP: *.oke2-bras1.adsl.tele2.no 14.08.09, 03:35 Na miejscu Radwanskiej stawial bym duze pieniadze, np polowe ewentualnej wygranej, na przegrana; w ten sposob moglaby niezle zarobic i otrzec sobie lzy po porazce. Jej zla passa ma swoje zrodlo w slabym serwowaniu i nie wierze by w tej materii nastapila szybka zmiana. Wedlug mnie, powinna doskonalic to co jej rzeczywiscie dobrze wychodzi, serwowanie z ogromna sila ma krotki zywot i wczesniej czy pozniej konczy sie kontuzja. Wydaje mi sie ze jej trener zapomnial o innych elementach gry i wszelkie zlo upatruje w serwie i z uporem maniaka chce poprawic ten element a szczegolnie sile uderzenia. Przy gabarytach Agnieszki nie osiagnie tu widocznego postepu w krotkim czasie. Stosowanie naciskow gdy rychla poprawa jest niemozliwa rodzi frustracje i zwatpienie a to moze powodowac podswiadomy bunt i stad, moim zdanie te wszystkie fochy silnej skad inad Agnieszki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kangur Po porażce w Cincinnati. Co się dzieje z Radwań... IP: *.sunsh2.vic.optusnet.com.au 14.08.09, 04:01 Oj ludzie ,co wy sie martwicie porazkami Radwanskich,ojciec zainwestowal w corki i to co on robi to wydaje mi sie ze to jego prywatna sprawa.A druga sprawa to ze w 40 mil.narodzie tylko graja w tenisa Radwanskie i troche Domachowska,to trochie za malo jak na taki kraj jak polska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MACIEJ Ile jest kortow publicznych w 40 mln narodzie? IP: *.ny325.east.verizon.net 14.08.09, 04:29 40 czy mniej? Milion stoi w kolejce do jednego kortu? Odpowiedz Link Zgłoś
kiczkis Zawodniczka drugoligowa.. To wszystko.. 14.08.09, 04:37 "Co się dzieje z Radwańską?" ------------------------------------- Nic się nie dzieje.. Niepotrzebnie Fibak "bije piane" i inni tez.. - Pisałem to kiedy przegrała pierwszy lub drugi raz w tym sezonie ze słabsza zawodniczka i powtórzę to samo jeszcze raz: - "Nic się nie dzieje, a jest to po prostu zawodniczka DRUGOLIGOWA !!". - Tak jak i Grzesio Rasiak.. Po prostu są to (Rasiak.. ona i np. Niedzielan, Matusiak i im podobni) nadmuchane wielkości DRUGIEGO GATUNKU - i to wszystko.. Ona do żadnej "1-szej dziesiątki" się nie wybiera i będzie zadowalać się mniejszymi ale pewnymi pieniążkami i sporadycznym wygrywaniem z któraś z 1-szej dziesiątki.. Czas się do tego przyzwyczaić - i nie pomoże tu nic ujadanie forumowych matołów i Onetowej dzieciarni.. Odpowiedz Link Zgłoś
czterdziestyiczwarty Po porażce w Cincinnati. Co się dzieje z Radwań... 14.08.09, 04:37 A co by bylo gdyby trener Agnieszki postawil spora sumke na zwyciestwo Bammer - (placili 4 zielone za jednego)? Wystarczylo tylko powiedziec Agnieszce ,ze jesli wygra to straca duze pieniadze. A zatem 1 set przegrywasz do zera a w 2 secie walczysz ,robisz co mozesz ale niewiele mozesz i przegrywasz - i mamy wielka kase . To tylko przypuszczenia ale trener dal sie juz poznac jako kolekcjoner kasy i tak mi to sie jakos skojarzylo z tym katastrofalnym wystepem Agnieszki. Odpowiedz Link Zgłoś
billy.the.kid Re: Tan rzekomo "słabiutka" Bamm 14.08.09, 07:48 z gówna bata nie ukręci-na nic zmiana trenera. Odpowiedz Link Zgłoś
oblomoff Re: Tan rzekomo "słabiutka" Bamm 14.08.09, 08:25 billy.the.kid napisał: > z gówna bata nie ukręci-na nic zmiana trenera. z g*** można najwyżej "billy-the-kida" sfabrykować. Odpowiedz Link Zgłoś
oblomoff ponoć P. Bóg z gliny ulepił człowieka... 14.08.09, 08:21 ... ale lepiąc polskiego internautę, to chyba materiał z szamba wykorzystał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotrrr i Siostry Williams tez sobie długo nie pograły :) IP: 89.174.106.* 14.08.09, 09:18 Odpowiedz Link Zgłoś
billy.the.kid Re: i Siostry Williams tez sobie długo nie pograł 14.08.09, 09:50 oblomofku-kibolku- jesteś wzruszający. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Johann Po porażce w Cincinnati. Co się dzieje z Radwań... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.09, 15:02 A dla mnie to nie jest niespodzianka.Sprawdza się to co pisałem dużo wcześniej.Sprawdziło się co do Matusiaka.Sprawdziło się co do Smolarka i teraz sprawdza się co do Radwańskiej.Żadna z niej wielka zawodniczka.Do 10 wskoczyła tylko i wyłącznie przez dobry dla niej zbieg okoliczności.Wypadła i nigdy tam już nie powróci. Ot po prostu jedna z wielu tenisistek które trochę lepiej od innych odbijają piłkę.Co innego Ula. Ta może dojść dalej ale pod warunkiem,że zmieni się trener,psycholog i trener fitness.A tak w ogóle to pozdrawiam i życzę miłego dnia Odpowiedz Link Zgłoś