borubar1990 13.08.09, 21:02 Zakupiłem pakiet kodow i nie da sie ich uzyc. Kody mam na koncie fc_korupcja i chcialbym uzyc je na moim drugim koncie. Przepisuję z tamtego konta kod na sponsora i nie dostaję kasy. Proszę o szybką odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
borubar1990 Re: Kody sms 14.08.09, 09:06 Aha jezeli to prawda to rzadam od organizatorow zwrotu pieniedzy za te kody lub umozliwienie mi ich uzycie na moim koncie gdyz towar sprzedawany jako pakiet Sms okazal sie byc nie pęlno wartosciowy o czym organizator nigdzie przy ich sprzedazy mnie nie poinformowal. Ten pąkiet kupilem z powodu wyjazdu na wakacje zagranice by moc uczestniczyc w grze a w ten sposob pozbawiono mnie takiej mozliwosci. Odpowiedz Link Zgłoś
marwi75 Re: Kody sms 14.08.09, 09:09 www.wygrajlige.sport.pl/przewodnik.php?page=platnosci tu jest bardzo wyraźnie napisane że kody zakupione poprzez pakiet dotyczą tylko tego loginu z którego zostały zakupione Odpowiedz Link Zgłoś
borubar1990 Re: Kody sms 14.08.09, 15:27 Dokladnie przesledzilem droge kupna kodow i nie natknelem sie na zadna informacje na temat ich ograniczen ani nie ma zadnego odnosnika do takich informacji. To nie jest tak ze mozna sobie napisac w dowolnym miejscu w calym serwisie jakies wyjasnienie odnosnie kodow. Powino to byc zawarte albo w regulaminie gry albo w miejscu sprzedazy w regulaminie sprzedazy pakietow kodow sms. W regulaminie nie ma mowy o zadnych 2 rodzajach kodow. Na drodze zakupu kodow jest jedynie informacja co zawieraja pakiety kodow sms. Nazwy poszczegolnych skladnikow pakietu za identyczne jak nazwy kodow nabywanych przez sms co jedoznacznie mowi ze sa to te same kody ktore mozna nabyc smsem. A tymczasem pod ta sama nazwa sprzedajecie dwie rozne uslugi co wprowadza w blad osobe chcaca kupic ten pakiet kodow sms. W regulaminie jest napisane by dokonac zmiany nalezy wpisac kod wl.zmiany tymczasem moje kody nie dzialaja chociaz zostaly mi sprzedane w pakiecie jako kody wl.zmiany. Pozdrawiam i oczekuje szybkiej odpowiedzi oraz mozliwosci uzycia moich kodow jeszcze przed uplywem godziny zgloszen druzyn. Odpowiedz Link Zgłoś
kowall Re: Kody sms 14.08.09, 15:41 Na stronie z listą banków jest odnośnik: Chcesz wiedzieć więcej? Zajrzyj do poradnika Odpowiedz Link Zgłoś
borubar1990 Re: Kody sms 14.08.09, 16:46 Chyba poradnik nie jest odpowiednim miejscem na umieszczanie takich informacji. W poradnikach sa porady a nie regulaminy. Tak samo glowny regulamin gry mozna by umiescic w poradniku. Do poradnika nie musialem zagladac gdyz poradnik nie sluzy do okreslania warunkow gry i ustanawiania regulaminow. Odpowiedz Link Zgłoś
borubar1990 Re: Kody sms 15.08.09, 21:43 Proszę o odpowiedź organizatorów czy poradnik jest jakimkolwiek wyznacznikiem reguł i zasad i czy czytanie poradników jest obowiązkiem uczestnika konkursu? Bo ja myślałem że wszelkie zasady i reguły zazwyczaj spisuje się w regulaminach. Pozdrawiam i liczę że uda się rozwiązać ten problem. Odpowiedz Link Zgłoś