Gość: n IP: *.slupsk.vectranet.pl 15.08.09, 15:40 Gdzie w necie można obejrzeć ten mecz? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dzisiejszy mecz!!! Polska - Izrael IP: *.213.38.84.otvk.pl 15.08.09, 15:40 yo na jakiej stronie będzie mecz Polska vs Izrael z góry dzięki :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mordka mecz na zywca IP: *.nycmny.east.verizon.net 15.08.09, 16:08 www.soccer-live.pl/transmisje.php?id=koszykowka nie wiem czy dziala, bo nie mialem jeszcze czasu obadac, ale gdyby nie to zawsze mozna poszukac jeszcze na justin.tv pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzisiejszy mecz!!! Koszykarze grają z Izrealem na żywo IP: *.213.38.84.otvk.pl 15.08.09, 16:12 jeszcze gdzieś indziej bo tu jest bez głosu :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin12344 Koszykarze grają z Izrealem na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.09, 16:16 www.justin.tv/yarecky200o/popout tu leci mecz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ..... Re: Koszykarze grają z Izrealem na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.09, 16:25 czemu sie co chwile wyłacza? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mecz!!! Koszykarze grają z Izrealem na żywo IP: *.213.38.84.otvk.pl 15.08.09, 16:25 tu też niema :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mecz!!! Koszykarze grają z Izraelem na żywo IP: *.213.38.84.otvk.pl 15.08.09, 16:35 teraz u mnie głos ok tylko co chwile mnie wywala ??? nie wiem czemu szybka odp z góry dzięki :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hipek kwarta??? IP: *.nycmny.east.verizon.net 15.08.09, 16:36 czemu wolimy uzywac z angielszczone terminy na wiekszosc rzeczy a nie polskie odpowiedniki.Dla mnie osobiscie brzmi to durnowato jak przyjezdzam do Polski albo czytam- kwarta (cwiartka), dyskont spozywczy ( sklep spozywczy),briefing (skrot) i wiele innych. Polski jezyk szybko zeszmacieje przez akich 'geniuszy' ktorzy chca byc az tacy pro zachodni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mordka Re: kwarta??? i mecz IP: *.nycmny.east.verizon.net 15.08.09, 16:40 hipek to chyba taka glupia moda nastala teraz... a propos meczu, to nie wiem o co wam biega - ja ogladam bez problemow z glosem, nic nie przerywa. Zainstalowac maly programik trzeba i bedzie grac! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mordka przerwa IP: *.nycmny.east.verizon.net 15.08.09, 16:44 troche lipa, ciezko bedzie wygrac z Izraelem. Brak Gortata, jawny ;/ Miejmy nadzieje ze wykuruja Marcina na czas Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: kwarta??? i mecz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.09, 16:45 mogłbys powiedziec który i jak? z góry dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: !? Re: kwarta??? i mecz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.09, 16:48 www.justin.tv/yarecky200o/popout co z robic bynie przerywało cały czas? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mordka raz jeszcze: namiary na mecz IP: *.nycmny.east.verizon.net 15.08.09, 16:50 link: www.soccer-live.pl/transmisje.php?id=koszykowka wyszukaj ze spisu tresci meczu Polska- Israel Wybierz "Play" z tabelki "PLIP TV", wyskoczy ci stronka inforumjaca aby zainstalowac program. Sciagnij i zainstaluj. potem wroc raz jeszcze na www.soccer-live.pl/transmisje.php?id=koszykowka kliknij ten sam (co poprzednio) "Play" powinno dzialac. Mecz leci na "TVP sport" pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roboto9 Re: kwarta??? IP: *.buffalo.res.rr.com 15.08.09, 19:30 Zgadzam sie w 100%. Wydaje mi sie, ze to glownie wina dziennikarzy (pewnie wola nazywac sie "dzurnalistami") bo oni te smiecie pisza. Szkoda, bo mozna sie troche wysilic i posluzyc sie polskimi odpowiednikami. A jak ich brak, wymislic nowe. Np. nie moge przebolec slowa "laptop" ktore Rosjanie przerobili na "nakolannik," a my dalej jak durnie po angielsku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ww Re: kwarta??? IP: *.adsl.alicedsl.de 16.08.09, 10:31 Nakolannik? Nie rozumiem, czemu nie mozna mowic po angielsku. Czy wyraz "Auto" dalej ci przeszkadza bo jest z obcego jezyka? Co z wyrazem "dach", "flaszka" czy tysiacem innych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mecz!!! Koszykarze grają z Izraelem na żywo IP: *.213.38.84.otvk.pl 15.08.09, 16:49 normalnie oglądam se mecz i po 20 lub mniej sekundach wyskakuje mi czarne okienko i tak cały czas Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mordka cos jeszcze IP: *.nycmny.east.verizon.net 15.08.09, 16:52 Aby ogladac mecz z tej stronki ktora podalem wczesniej - trzeba miec ten 1 MB lacze, aby plynnie wszystko gralo ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mecz!!! Koszykarze grają z Izraelem na żywo IP: *.213.38.84.otvk.pl 15.08.09, 17:01 wielkie dzięki tylko jest 1 problem oglądam na tej stronie co mi dałeś mam 1 mb ale mi się cały czas tnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ogon gortat klamca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.09, 17:24 ogon gortat to klamca. mowil, ze zagra przeciw turcji nawet jak polamie noge a tera bola go plecki i juz mu sie nie chce grac... zenada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miensko Re: gortat klamca IP: 78.131.135.* 15.08.09, 18:12 szkoda mi nie ktorych osob ( czyt.ogon) ale coz tak bywa nie ktorzy sa młotami i nic sie nie zrobi... szybkiego powrotu do zdrowia GORTAT Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mordka slabiutki mecz Polakow IP: *.nycmny.east.verizon.net 15.08.09, 17:39 Tragedia, duzo haosu, bledow, za duzo sztywniakow na boisku, potrzeba wiecej elastycznosci. Ciekaw jestem co bedzie z Turcja :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolos cale szczesice ze ogona klamcy nie bylo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.09, 17:44 cale szczescie, ze gortat ogon klamca juz nie bedzie gral Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :[ to twoja wina to twoja wina kazulin IP: *.213.38.84.otvk.pl 15.08.09, 17:52 Kazulin pomagał swoim a to żyd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nelosn Re: to twoja wina kazulin IP: *.adsl.inetia.pl 15.08.09, 17:56 do wszystkich burakow najezdzających na gortata sami widzicie jaka nedza jest w obronie jak go nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwe Re: to twoja wina kazulin IP: *.acn.waw.pl 15.08.09, 18:25 To tylko jeden burak :D i to an dodatek wyjatkowo monotematyczny, sprawdz poprzednie artykuly o marcinie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mati Re: to twoja wina kazulin IP: *.adsl.inetia.pl 15.08.09, 18:44 zgadza to jest ten sam debil widac ze nie ma pojecia o koszu szkoda czasu na takiego dzieciaka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leslie224 Izrael obnażył słabości Polaków IP: 82.177.93.* 15.08.09, 18:47 ŁUKASZ KOSZAREK najlepszym polakiem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rebe Wzięliśmy rewanż za tzw holocaust. Jeszcze nie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.09, 19:10 nie raz upokorzymy was! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zego Co to jest eurobasket i w jakim to języku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.09, 19:35 bełkoczą dziennikarze gazety.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waldi Bali się oskarżeń IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 15.08.09, 19:39 o anysemityzm i dlatego musieli przegrać. Odpowiedz Link Zgłoś
bez_owijania Izrael obnażył słabości Polaków 15.08.09, 19:41 No to teraz wyborcza będzie piała z zachwytu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol jedyny polski ogon w enbiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.09, 20:09 juz mnie wkurza to ciagle gadanie "jedyny polak w NBA" moze zacznijcie pisac, jedyny cienias w nba albo jedyna polska maskotka albo jedyny polski ogon (no razem z megagwiazda skibiniewskim) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lampe najlepszy Lampe jest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.09, 20:22 mowilem ze Lampe jest najlepszy. ogona gortata jedzie jak chce. Co prawda Maciek nie jest jeszcze do konca zgrany ale jeszcze kilka meczy a bedzie prawdziwym liderem z Loganem. gortatowi juz dziekujemy i wysylamy go do dallas na kozaczenie ogonow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nelson Lampe, Dylewicz, Szewczyk, Logan i Szubarga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.09, 20:27 gortat jest cieniutki jak barszcz. w porownaniu z Mackiem Lampe wypada bardzo blado. Lampe najlepszy jest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M ile razy można pisać to samo? IP: *.wroclaw.vectranet.pl 15.08.09, 20:46 Nudny już jesteś, dzieciaku. Ten sam głupi tekst z tego samego adresu IP pod różnymi nickami. Ile warty jest zespół bez Gortata pokazał dzisiejszy mecz. Lampe jest bardziej wszechstronny w ataku ale w obronie i na desce jest przy Gortacie cienki jak pupa węża. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majkel Izrael obnażył słabości Polaków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.09, 02:44 największa wada tej ekipy!!! BRAK ROZGRYWAJKA !!! z całym szacunkiem dla Krzyśka, on nie jest grajkiem na pierwszego w kadrze... mimo, że się chłopak spisuje jak może i za to należą mu się brawa!!!!!!!! jednak ... to nie jest to! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzekson2 Izrael obnażył słabości Polaków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.09, 07:25 z Izraelem nawet z Gortatem w składzie niewiele by zdziałali s13.bitefight.onet.pl/c.php?uid=53376 Odpowiedz Link Zgłoś