michalek81 03.04.09, 22:06 Witam.Powiedzcie, czy można i skąd wziąc klucz do Photoshopa CS3 Pl.Mam wersje próbną, ale chciałbym ją aktywowac.Pomózcie Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hrabia.mileyski I przy tej wersji pozostań. 04.04.09, 00:49 Już przeszło ci kupowanie i teraz chcesz po prostu zwinąć (innych słów nie użyję)? Odpowiedz Link
bercik38 Re: I przy tej wersji pozostań. 04.04.09, 18:44 Najlepsze klucze są u ślusarza. Odpowiedz Link
michalek81 Re: I przy tej wersji pozostań. 04.04.09, 19:32 A kto Ci powiedział że chce cos, komukolwiek ukrasc??????? Człowieku, jesli masz tak owy klucz , badz CS3 PL, którego poszukuje napisz, a napewno uczciwie to załatwimy.Nie chce nic kraśc i nie życzę sobie takich uwag.Z tego co wiem, jest on już niedosyepny, a ja chce go nabyc.Tylko i wyłacznie legalnie. Odpowiedz Link
olej_nick Re: I przy tej wersji pozostań. 06.04.09, 13:51 Producentem jest Adobe: www.adobe.com/pl/aboutadobe/contact.html dystrybutorem Wimal: wimal.pl/kontakt.php Ewentualnie pozostaje Allegro lub giełda ogłoszeń w serwisach typu signs.pl. pzdr Odpowiedz Link