sc0tty 05.09.06, 09:22 Zainspirowany tematem marada (wybacz plagiat) stwierdzilem, ze nie moze zabraknac i administracji. Moj nr gg: 4926225. Czekam na studentow administracji ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
breydakus Re: Studenci administracji 05.09.06, 11:23 i ja sie dorzucam 2419652 ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tomkow2 Re: Studenci administracji 05.09.06, 11:38 No i mnie ty nie może zabraknąć.(6189970) Odpowiedz Link Zgłoś
breydakus Re: Studenci administracji 05.09.06, 19:22 hmmm... niby tyle nas było z administracji, a odezwaly sie tylko 4 osoby, no ludzie działajcie troche, nie bójcie sie wyjść z tej dziupli anonimowości, prędzej czy później i tak sie poznać trzeba będzie :) Odpowiedz Link Zgłoś
sc0tty Re: Studenci administracji 05.09.06, 19:41 breydakus - odezwij sie na gg, zostawilem Ci wiadomosc :D Odpowiedz Link Zgłoś
breydakus Re: Studenci administracji 06.09.06, 09:23 Hej Scotty.zapomnialem wylaczyc pokazywanie wiadomosci od nieznajomych :/ ale na pewno sie do Ciebie odezwe ;), i do wszystkich ktorzy sie odezwali na gg(oblookalem archiwum) E loo :) Odpowiedz Link Zgłoś
itissunny Re: Studenci administracji 06.09.06, 11:33 A ja tam pozostane anonimowa :) kiedys tez zalozylam post o administracji i juz wtedy zauwazylam ze raczej malo chetnych jest do zapoznania sie :) hyhy pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
crazycandy87 Re: Studenci administracji 06.09.06, 11:44 To ja podam Madzi gg :P Wstyd taka ładna i sympatyczna dziewczyna , a Wy lenie nie chcecie jej poznać - odludki aspołeczni ! Odpowiedz Link Zgłoś
wiolkass Re: Studenci administracji 06.09.06, 12:33 hejo coolo - maniacy ! witajcie w klubie - 8461013 Odpowiedz Link Zgłoś
sc0tty Re: Studenci administracji 06.09.06, 13:19 Z chęcią poznałbym itissunny, ale co zrobić jak chce pozostać anonimowa ;) Odpowiedz Link Zgłoś
itissunny Re: Studenci administracji 06.09.06, 13:44 sc0tty nie ma to jak byc tajemnicza :) Odpowiedz Link Zgłoś
mika9944 Re: Studenci administracji 06.09.06, 15:24 No hej administratorzy!!Ja też się ujawnię, moje gg 2093954,pozdrówka!!! Odpowiedz Link Zgłoś
palulina18 Re: Studenci administracji 06.09.06, 18:24 To i ja się ujawnie, żeby potem nie było, że ja jakaś "TW" jestem i mnie potem po sądach ciągać będą. :P:P:P:P:P gg 3392323 Odpowiedz Link Zgłoś
tomkow2 Re: Studenci administracji 07.09.06, 09:26 Skoro chcesz pozostać anonimowa to musisz mieć coś do ukrycia,a przeciesz my studenci administracji jesteśmy jedną wielką rodziną,a przed rodziną nie powinno sie mieć tajemnic!A poza tym to i tak wiemy jek się nazywasz(Magda,czyż nie).No i mam jeszcze jedno pytanie do ciebie,o tak z gruchy ni z pietruchy palnę czy to może nie jest twój numer gg: 1 _ _ _ _ _ 4.Każdego dnia począwszy od jutra będę ujawniał jedną cyfrę .Co ty na to?Czy dalej chcesz pozostać anonimowa :-) Odpowiedz Link Zgłoś
crazycandy87 Re: Studenci administracji 07.09.06, 10:54 Tomkow2 albo jestes idiota albo za duzo filmow sie naogladales... Patrzcie jaki sadysta wyrósł , ty jedyny nie pasujesz do tego fajnego towarzystwa kulowskiego . Jak tak dalej pojdzie to poprosze admina zeby zablokowal twoje konto .Jak tak mozna bez zgody ujawniac kogos prywatne dane (nawet jesli je kiedys tam juz podal) ? Zastanow sie chlopie , zabawy w szantaż mu sie zachcialo... Odpowiedz Link Zgłoś
sc0tty Re: Studenci administracji 07.09.06, 11:48 Crazycandy87 ma racje. Kazdy ma prawo do prywatnosci i trzeba to uszanowac ;) Odpowiedz Link Zgłoś
marad11 Re: Studenci administracji 07.09.06, 14:44 Palgiatu oczywiście za złe nie mam :) Co do kwestii prywatności - przychylę się do zdania crazycandy. Pozdro dla ludu z wydziału. :) Odpowiedz Link Zgłoś
breydakus Re: Studenci administracji 07.09.06, 22:47 no pewnie ze jestes bee :P, z sekty i nie pijesz wina patykiem pisanego! :P Odpowiedz Link Zgłoś
marad11 Re: Studenci administracji 07.09.06, 23:56 Kurde. Ale jak można z colą????????????!!!!!!!!! :D Sekta. Zasada 6 punkt 66 - nie werbujemy na forum. So, watch out! :D Odpowiedz Link Zgłoś
marad11 Re: Studenci administracji 07.09.06, 23:57 Wkrótce może sie statutu dorobimy. Odpowiedz Link Zgłoś
tomkow2 Re: Studenci administracji 11.09.06, 09:37 Sorry jeśli kogoś uraziłem,ale wcale nie miałem zamiaru ujawniać o kims jego prywatnych danych.Przeciez nie podałem ulicy i numeru domu.Nie był to żaden szantaż bo nie oczekiwałem czegoś w zamian. Nie ujawniłem niczego i nie ujawnie.Miałem codziennie podawać kolejną cyfrę i jak do tej pory nie podałem ani jednej więcej.Potrafie uszanować czyjąś prywatność i jeszcze nigdy nikt w moim życiu czegoś takiego mi nie zarzucił,a zyje już ponad 19 lat.A co do zarzutów że jestem z jakiejś sekty to są one łagodnie mówiąc niegrzeczne.Oczernianie kogoś jest równie podłe jak ujawnienie prywatnych danych i szantaż którego się rzekomo dopuściłem.Tyle mam do powiedzenia.Raz jeszcze przeprzeszam jeśli kogoś uraziłem,nie miałem wcale takiego zamiaru. Odpowiedz Link Zgłoś
breydakus Re: Studenci administracji 11.09.06, 13:10 Heh nie o to chodzilo z ta sekta :P, ale to wiedza tylko kaplan i wyznawcy, 666!! ;] Odpowiedz Link Zgłoś
kulowski_student Re: Studenci administracji 11.09.06, 15:21 tu powinna Biskupka wkroczyc do akcji :)))) Odpowiedz Link Zgłoś