Dodaj do ulubionych

Studenci administracji

05.09.06, 09:22
Zainspirowany tematem marada (wybacz plagiat) stwierdzilem, ze nie moze zabraknac i administracji. Moj nr gg: 4926225. Czekam na studentow administracji ;)
Obserwuj wątek
    • gingersowna1 Re: Studenci administracji 05.09.06, 11:03
      No to Bry ;]
      • breydakus Re: Studenci administracji 05.09.06, 11:23
        i ja sie dorzucam 2419652 ;)
        • tomkow2 Re: Studenci administracji 05.09.06, 11:38
          No i mnie ty nie może zabraknąć.(6189970)
    • breydakus Re: Studenci administracji 05.09.06, 19:22
      hmmm... niby tyle nas było z administracji, a odezwaly sie tylko 4 osoby, no
      ludzie działajcie troche, nie bójcie sie wyjść z tej dziupli anonimowości,
      prędzej czy później i tak sie poznać trzeba będzie :)
      • sc0tty Re: Studenci administracji 05.09.06, 19:41
        breydakus - odezwij sie na gg, zostawilem Ci wiadomosc :D
    • breydakus Re: Studenci administracji 06.09.06, 09:23
      Hej Scotty.zapomnialem wylaczyc pokazywanie wiadomosci od nieznajomych :/ ale na pewno sie do Ciebie odezwe ;), i do wszystkich ktorzy sie odezwali na gg(oblookalem archiwum) E loo :)
    • itissunny Re: Studenci administracji 06.09.06, 11:33
      A ja tam pozostane anonimowa :) kiedys tez zalozylam post o administracji i
      juz wtedy zauwazylam ze raczej malo chetnych jest do zapoznania sie :) hyhy
      pozdrawiam
      • crazycandy87 Re: Studenci administracji 06.09.06, 11:44
        To ja podam Madzi gg :P Wstyd taka ładna i sympatyczna dziewczyna , a Wy lenie
        nie chcecie jej poznać - odludki aspołeczni !
        • wiolkass Re: Studenci administracji 06.09.06, 12:33
          hejo coolo - maniacy ! witajcie w klubie - 8461013
        • sc0tty Re: Studenci administracji 06.09.06, 13:19
          Z chęcią poznałbym itissunny, ale co zrobić jak chce pozostać anonimowa ;)
          • itissunny Re: Studenci administracji 06.09.06, 13:44
            sc0tty nie ma to jak byc tajemnicza :)
            • mika9944 Re: Studenci administracji 06.09.06, 15:24
              No hej administratorzy!!Ja też się ujawnię, moje gg 2093954,pozdrówka!!!
              • palulina18 Re: Studenci administracji 06.09.06, 18:24
                To i ja się ujawnie, żeby potem nie było, że ja jakaś "TW" jestem i mnie potem
                po sądach ciągać będą. :P:P:P:P:P gg 3392323
      • tomkow2 Re: Studenci administracji 07.09.06, 09:26
        Skoro chcesz pozostać anonimowa to musisz mieć coś do ukrycia,a przeciesz my
        studenci administracji jesteśmy jedną wielką rodziną,a przed rodziną nie powinno
        sie mieć tajemnic!A poza tym to i tak wiemy jek się nazywasz(Magda,czyż nie).No
        i mam jeszcze jedno pytanie do ciebie,o tak z gruchy ni z pietruchy palnę czy to
        może nie jest twój numer gg: 1 _ _ _ _ _ 4.Każdego dnia począwszy od jutra będę
        ujawniał jedną cyfrę .Co ty na to?Czy dalej chcesz pozostać anonimowa :-)
        • crazycandy87 Re: Studenci administracji 07.09.06, 10:54
          Tomkow2 albo jestes idiota albo za duzo filmow sie naogladales... Patrzcie jaki
          sadysta wyrósł , ty jedyny nie pasujesz do tego fajnego towarzystwa kulowskiego
          . Jak tak dalej pojdzie to poprosze admina zeby zablokowal twoje konto .Jak tak
          mozna bez zgody ujawniac kogos prywatne dane (nawet jesli je kiedys tam juz
          podal) ? Zastanow sie chlopie , zabawy w szantaż mu sie zachcialo...
          • sc0tty Re: Studenci administracji 07.09.06, 11:48
            Crazycandy87 ma racje. Kazdy ma prawo do prywatnosci i trzeba to uszanowac ;)
        • marad11 Re: Studenci administracji 07.09.06, 14:44
          Palgiatu oczywiście za złe nie mam :)

Co do kwestii prywatności - przychylę się do zdania crazycandy.

Pozdro dla ludu z wydziału. :)
          • breydakus Re: Studenci administracji 07.09.06, 22:47
            no pewnie ze jestes bee :P, z sekty i nie pijesz wina patykiem pisanego! :P
            • marad11 Re: Studenci administracji 07.09.06, 23:56
              Kurde. Ale jak można z colą????????????!!!!!!!!! :D

Sekta. Zasada 6 punkt 66 - nie werbujemy na forum. So, watch out! :D
              • marad11 Re: Studenci administracji 07.09.06, 23:57
                Wkrótce może sie statutu dorobimy.
                • tomkow2 Re: Studenci administracji 11.09.06, 09:37
                  Sorry jeśli kogoś uraziłem,ale wcale nie miałem zamiaru ujawniać o kims jego
                  prywatnych danych.Przeciez nie podałem ulicy i numeru domu.Nie był to żaden
                  szantaż bo nie oczekiwałem czegoś w zamian. Nie ujawniłem niczego i nie
                  ujawnie.Miałem codziennie podawać kolejną cyfrę i jak do tej pory nie podałem
                  ani jednej więcej.Potrafie uszanować czyjąś prywatność i jeszcze nigdy nikt w
                  moim życiu czegoś takiego mi nie zarzucił,a zyje już ponad 19 lat.A co do
                  zarzutów że jestem z jakiejś sekty to są one łagodnie mówiąc
                  niegrzeczne.Oczernianie kogoś jest równie podłe jak ujawnienie prywatnych danych
                  i szantaż którego się rzekomo dopuściłem.Tyle mam do powiedzenia.Raz jeszcze
                  przeprzeszam jeśli kogoś uraziłem,nie miałem wcale takiego zamiaru.
                  • breydakus Re: Studenci administracji 11.09.06, 13:10
                    Heh nie o to chodzilo z ta sekta :P, ale to wiedza tylko kaplan i wyznawcy, 666!! ;]
                    • kulowski_student Re: Studenci administracji 11.09.06, 15:21
                      tu powinna Biskupka wkroczyc do akcji :))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka