Dodaj do ulubionych

Problem z rekrutacją

01.07.08, 15:18
W trakcie rejestracji elektronicznej nie wpisałam wszystkich danych osobowych tj. numeru dowodu osobistego i daty wystawienia świadectwa , zatwierdziłam kierunki lecz nie dokonałam jeszcze wpłaty na konto. Czy dane te są konieczne ? Jeżeli odwołam zatwierdzenie będę mogą je wpisać i otrzymam nowy blankiet wpłaty rekrutacyjnej ?
Hej jak myślicie?
Obserwuj wątek
    • domi667 Re: Problem z rekrutacją 01.07.08, 15:52
      zrobiłam wczoraj praktycznie to samo. Tzn zapomniałam wpisać danych na temat
      świadectwa, daty wystawienia i nr. Po prostu odwołałam zatwierdzenie i
      wydrukowałam jeszcze raz kwestionariusz. O dziwo blankiet wpłaty miał taki sam
      nr jak wcześniejszy, dlatego nie drukowałam jeszcze raz. Chyba tak można, skoro
      mam już wszystko zatwierdzone i opłacone ;)
      • lekila_123 Re: Problem z rekrutacją 01.07.08, 17:16
        domi667 napisała:

> zrobiłam wczoraj praktycznie to samo. Tzn zapomniałam wpisać danych na temat
        > świadectwa, daty wystawienia i nr. Po prostu odwołałam zatwierdzenie i
        > wydrukowałam jeszcze raz kwestionariusz. O dziwo blankiet wpłaty miał taki sam
        > nr jak wcześniejszy, dlatego nie drukowałam jeszcze raz. Chyba tak można, skoro
        > mam już wszystko zatwierdzone i opłacone ;)

O jak fajnie:) dzieki wielkie za odpowiedż bo zamartwiam się cały dzień. :*
        • domi667 Re: Problem z rekrutacją 01.07.08, 17:54
          proszę. :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka