bozena2277 19.08.06, 15:32 Niewiem co mam zrobić,mam sąsiada który strasznie bije psa. Jest to szczeniak młody,który chce się pobawić. Sąsiad zaś bije go okropnie za to że nie słucha się go. Ja nie mogę na to patrzeć.Doradżcie co mam zrobić. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gosik993 Re: Pomoc dla psa 10.02.07, 11:52 wiesz co najlepiej zapukaj do tego (piiii) faceta i powiedz ze jezeli jeszcze raz uslyszysz ze znęca sie nad tym zwierzakiem to zgłosisz to na policje. Nie pozwól zeby maly biedaczek byl bity przez takiego sk****la. Odpowiedz Link Zgłoś
syl_szkut Re: Pomoc dla psa 10.02.07, 20:20 Witaj, nie moglabym tez na to patrzec, moze po prostu najlatwiej byloby wykonac tel na policje zeby tam uzyskac jakies informacje, do kogo dokladnie sie zglaszac w takich sprawach. A moze porozmawialabys z tym gosciem jeseli masz tyle odwagi? Albo w cholere, wrzuc mu do skrzynki z listami jakis anonim ze zauwazylas jak zle traktuje psa i jak sie to bedzie dalej powtarzac powiadomisz kogo trzeba. To w koncu przestepstwo zle traktowac zwierzeta, pozdrawiam i zachecam do dzialania. Sylwia Odpowiedz Link Zgłoś