salo 01.07.04, 08:14 czy mógłbyś opisać niejakiego Rosko ? Widziałeś się z nim w sądzie ? Pozdrawiam - Salo :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: magi Re: Swerd IP: *.crowley.pl 01.07.04, 12:09 W SĄDZIE?? Oj, to jakaś większa sprawa...Może jakieś streszczenie na forum???? Odpowiedz Link Zgłoś
salo Magi, 01.07.04, 12:36 Gość portalu: magi napisał(a): > W SĄDZIE?? Oj, to jakaś większa sprawa...Może jakieś streszczenie na forum???? Przecież była o tym mowa na forum :) Swerd sądził się z policją, ponieważ uznał że nie mieli racji, a rosko zadeklarował się mu pomóc. Pozdrawiam - Salo :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magi Re: Magi, IP: *.crowley.pl 01.07.04, 13:55 Aha! Faktycznie:) Pamiętam... NO, chyba że ta "pomoc" to jeszcze jedna bajeczka pana Rosko:))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
radexior Re: Magi, 01.07.04, 14:16 Gość portalu: magi napisał(a): > Aha! Faktycznie:) > Pamiętam... > NO, chyba że ta "pomoc" to jeszcze jedna bajeczka pana Rosko:))))))))) Proszę mi się nie śmiać z mojego sąsiada!:))) Salo, ja mogę opisać fizee, ale to chyba mało istotne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magi Re: Magi, IP: *.crowley.pl 01.07.04, 14:39 radexior napisał: > Proszę mi się nie śmiać z mojego sąsiada!:))) Każdy ma takiego sąsiada, na jakiego zasługuje:P:P:P:P Odpowiedz Link Zgłoś
radexior Re: Magi, 01.07.04, 17:00 Gość portalu: magi napisał(a): > radexior napisał: > > > > Proszę mi się nie śmiać z mojego sąsiada!:))) > > > Każdy ma takiego sąsiada, na jakiego zasługuje:P:P:P:P Hehehehe.Dowartościowujące:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
salo Radex 01.07.04, 14:47 radexior napisał: > Salo, ja mogę opisać fizee, ale to chyba mało istotne... Jeśli masz pewność, że to o nim mowa potwierdź lub zaprzecz: "duzy, gruby facet, mowi z wyraznym slaskim akcentem. Wielki brzuch, wąsy, łysa głowa." Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
radexior Re: Radex 01.07.04, 17:04 salo napisała: > radexior napisał: > > > Salo, ja mogę opisać fizee, ale to chyba mało istotne... > > Jeśli masz pewność, że to o nim mowa potwierdź lub zaprzecz: > "duzy, gruby facet, mowi z wyraznym slaskim akcentem. Wielki brzuch, > wąsy, łysa głowa." > Nie wiem co to za dochodzenie przeprowadzasz, ale chętnie odpowiem. Dokładnie tak wygląda. Brzuch to ma ogromniasty, ale łysy do końca nie jest. Na język nie zwróciłem uwagi. Mam kilka informacji o nim, jednak są to plotki więc nie warto przytaczać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swerd Re: Swerd IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 04.07.04, 21:10 z rosko miałem kontakt ino przez gg nie widziałem go nigdy :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Swerd IP: *.local.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.04, 22:00 No właśnie, niektórzy maja forum za własne...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swerd ale o co chodzi z tym rosko? IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 04.07.04, 22:42 Odpowiedz Link Zgłoś
man_x Re: ale o co chodzi z tym rosko? 04.07.04, 23:16 kurcze, tez sie zapytuje, o co chodzi z tym Rosko? Jedni lepiej poinformowani (Salo,Radex,Magi) drudzy gorzej(Swerd,man_x). Wyrownajcie poziom wtajemniczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magi Re: ale o co chodzi z tym rosko? IP: *.crowley.pl 04.07.04, 23:26 No ja raczej jestem mniej wtajemniczona :( Ale rzecz jasna popieram apel o wyrównanie poziomu wtajemniczenia;) Odpowiedz Link Zgłoś
radexior Re: ale o co chodzi z tym rosko? 06.07.04, 11:57 Ja tylko wiem kto to, pamętam też wszystkie nasze poprzednie obgadywania. Ale co teraz Salo kręci to nie mam pojęcia. Odpowiedz Link Zgłoś
salo Re: ale o co chodzi z tym rosko? 06.07.04, 13:33 Nic nie kręcę :) Ciekawa tylko byłam czy to on wysępił komórkę, szczegóły w tym wątku: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=322&w=13404622 Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swerd Re: ale o co chodzi z tym rosko? IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 06.07.04, 13:42 no jakby nie było to tao i roko to na pewno ta sama osoba niemniej cyba nie dostal nowej komórki z aparatem tylko jakiegoś dziadka? zresztą nie moja sprawa Odpowiedz Link Zgłoś
radexior Re: ale o co chodzi z tym rosko? 06.07.04, 17:21 Gość portalu: swerd napisał(a): > no jakby nie było to tao i roko to na pewno ta sama osoba > > niemniej cyba nie dostal nowej komórki z aparatem tylko jakiegoś dziadka? > zresztą nie moja sprawa Kusi mnie by troszkę poopowiadać, ale powstrzymam się. Raz, że to byłoby mocno nie fair, dwa - sam nie chciałbym by ktoś tak o mniej mówił. Odpowiedz Link Zgłoś
radexior Re: ale o co chodzi z tym rosko? 06.07.04, 17:18 Ale z powyższego wątku nie wynikało jak Rosko wygląda, więc jednak coś kręcisz. Odpowiedz Link Zgłoś
salo Re: ale o co chodzi z tym rosko? 07.07.04, 08:54 radexior napisał: > Ale z powyższego wątku nie wynikało jak Rosko wygląda, więc jednak coś > kręcisz. Ano, nie wynikało :) Opis zaczerpnęłam z innych źródeł :) Nadal nic nie kręcę, chociaż od czasu do czasu kręci mi się nieco w łepetynie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magi Re: ale o co chodzi z tym rosko? IP: *.crowley.pl 06.07.04, 13:35 radexior napisał: > Ja tylko wiem kto to, pamętam też wszystkie nasze poprzednie obgadywania. Ale c > o teraz Salo kręci to nie mam pojęcia. He he he, chyba faktycznie coś kręci, wziąwszy pod uwagę, że Salo jakieś takie nieobecne ostatnio na forum;) Może zamaskowane tkwi w żywopłociku koło domciu z panelami (czy co tam Rosko ma na tych ścianach) ;) próbując odkryć tajemnice mrożące krew w żyłach....:)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
salo Re: ale o co chodzi z tym rosko? 06.07.04, 13:44 Gość portalu: magi napisał(a): > He he he, chyba faktycznie coś kręci, wziąwszy pod uwagę, że Salo jakieś takie > nieobecne ostatnio na forum;) Nic nie kręcę, imprezuję i nie chcę żebyście mnie w takim stanie oglądali ;) > mrożące krew w żyłach....:)))))))))))) Owszem, krew w żyłach mi mrozi mocno schłodzony alkohol ;) Odpowiedz Link Zgłoś