radexior 11.03.05, 12:21 Nie związany z Tychami. Dlaczego orzeszki pistacjowe są tak drogie?? Malutka paczuszka 5zł, średniej wielkości 15-20. Co oni je z Ameryki Południowej sprowadzają? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Arti22 Re: Problem na dziś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.05, 12:30 Moze dlatego bo sa bardzo dobre, porzadane i luksusowe jak kawior:)Ot tajemnica:) Odpowiedz Link Zgłoś
radexior Re: Problem na dziś 11.03.05, 12:39 Gość portalu: Arti22 napisał(a): > Moze dlatego bo sa bardzo dobre, porzadane i luksusowe jak kawior:)Ot > tajemnica:) Eee, na mój rozmum jest odwrotnie: nie są porządane, brak konkurencji, więc są drogie. Zresztą każda teoria może być prawdziwa. Szkoda tylko, że one naprawde sa bardzo dobre... :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol nie masz innych problemów???? :-///// IP: *.texasnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 11.03.05, 12:38 Odpowiedz Link Zgłoś
dementia Re: Problem na dziś 11.03.05, 13:10 Radexior, chyba się będziemy musieli spotkać w celu przekazania Tobie nieodpłatnie, słusznej cześci orzeszków, notorycznie przywożonych przez moją mamę z wypraw na narty do Słowacji. W pewnym momencie nie nadążałyśmy z jedzeniem ;-) Mam dość pistacji na jakiś czas... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magi Re: Problem na dziś IP: *.unregistered.media-com.com.pl 11.03.05, 13:19 Mążczyzna mojego życia, który dzieli ze mną wiele rzeczy, m. in. uwielbienie dla orzeszków pi..cjowych, twierdzi, że są drogie dlatego, iż są trudne do wyhodowania:P Odpowiedz Link Zgłoś
misiu_jogi Re: Problem na dziś 11.03.05, 13:28 O teraz polowanie na radexiora? Dobrze ze odstawilas orzeszki bo tucza, a co za duzo to nie zdrowo. prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miś jogi znajdż sobie inny nick IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.05, 13:37 to ja jestem jogi Odpowiedz Link Zgłoś
radexior Re: Plan ustalony: 12.03.05, 10:23 ustalony, ale nie przedstawiony(: 1. W najbliższym tygodniu spotykam się z Demi 2. Na urlop, w lipcu jadę do słynnego pistacjowego kurortu na Słowacji 3. Około listopada znów wykorzystuję forumową znajomość Odpowiedz Link Zgłoś
salo Re: Problem na dziś 11.03.05, 13:35 Taniej wychodzą na wagę i często bywa, że są smaczniejsze. Nie wiem jakie ceny są w innych krajach, ale np. na wyspach greckich też były drogie, najdroższe wśród orzechów. Ps. Dementio, bardzo chętnie ulżę Twojej ciężkiej doli, bardzo lubię pistacje ;) Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
hen0i Re: Problem na dziś 11.03.05, 13:37 to ja mam chyba szczescie :-) nie przepadam, za żadnymi orzeszkami :) :) Odpowiedz Link Zgłoś
dementia Re: Problem na dziś 11.03.05, 13:40 hehe Salo, znajomi ulżyli mi już w tej niedoli ;-) Ja zreszta średnio przepadam za pistacjami, wolę nerkowce i brazylijskie. Ale jak tylko będzie następna dostawa, to nie ma problemu :-))) Podziel się tylko z Radexem, bo się zapłacze ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
salo Re: Problem na dziś 11.03.05, 13:42 Nerkowce są be. Eeee, a może Radex nie zechce ?? Odpowiedz Link Zgłoś