bozenakowalska1 13.09.05, 16:35 Czy jest może ktoś, kto może i odpowiedzieć na pytanie czy w Tychach,Katowicach prowadzone są jakieś kursy rysunku? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mirya Re: kurs rysunku 20.09.05, 08:46 Polecam Ci kurs rysunku i malarstwa, który prowadzę w Sosnowcu. W ubiegłym roku wszyscy nasi uczniowie, którzy zdawali egzaminy zostali przyjęci na studia dzienne na uczelniach państwowych. Pierwsza lekcja (5 godzin rysunku) jest bezpłatna, zapraszam możesz zobaczyć wszystko na miejscu. Wcześniej możesz odwiedzić naszą stronę www.barwa.republika.pl. Pozdrawiam Mira Kostyła wytwornia@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
porahora Re: kurs rysunku 21.09.05, 09:02 Co roku w Galerii Miriam w Tychach (na przeciwko kina) były organizowane kursy rysunku, może w tym roku tez będą. Musisz sobie sprawdzić. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
rob_sk Re: kurs rysunku 21.09.05, 09:19 jesli na Wydział Architektury to zapraszam: www.rsplus.home.pl/pub/kurs_net.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
patraszewski Re: kurs rysunku 24.09.05, 19:14 Witam. Jeżeli chodzi o zajęcia przygotowujące do egzaminów na wyższą uczelnię artystyczną(ASP lub Uniwersytet), a w Tychach nie znajdziesz nic godnego uwagi, zapraszam do Gliwic (dojeżdżają z Tychów do Gliwic dwa autobusy 41 i jeszcze jeden jakiś) na zajęcia kursu rysunku i malarstwa. Nie będziemy się przechwalać "ile się od nas dostało" bo komu by się chciało takie przechwalanie uwiarygadniać a i czasu szkoda. Zapraszamy poprostu na zajęcia a jak ci się spodoba to zostaniesz. Gliwice, "Na drugim piętrze", Kościuszki 30, tel.607 45 30 22 Odpowiedz Link Zgłoś
mirya Re: kurs rysunku 29.09.05, 10:22 Zapraszam Cię na kurs, który prowadzę w Sosnowcu. W zajęciach bierze udział także osoba z Tych. Lekcja próbna 2-5 godzin jest bezpłatna, można bez zobowiązań zobaczyć jak wyglądają zjęcia. Mój telefon (032)7850418. Więcej informacji na www.barwa.republika.pl Odpowiedz Link Zgłoś
ghostmachine Re: kurs rysunku 27.04.18, 14:45 Ja bardzo polecam kurs rysunku www.rysunek.edu.pl/ jest to naprawdę porządny kurs i dużo osób po nim kończy architekturę, czy wzornictwo, więc myślę, że można go polecić bez wstydu. Ja byłam z tego kursu bardzo zadowolona... Odpowiedz Link Zgłoś