Dodaj do ulubionych

kurs rysunku

13.09.05, 16:35
Czy jest może ktoś, kto może i odpowiedzieć na pytanie czy w
Tychach,Katowicach prowadzone są jakieś kursy rysunku?
Obserwuj wątek
    • mirya Re: kurs rysunku 20.09.05, 08:46
      Polecam Ci kurs rysunku i malarstwa, który prowadzę w Sosnowcu. W ubiegłym roku
      wszyscy nasi uczniowie, którzy zdawali egzaminy zostali przyjęci na studia
      dzienne na uczelniach państwowych. Pierwsza lekcja (5 godzin rysunku) jest
      bezpłatna, zapraszam możesz zobaczyć wszystko na miejscu. Wcześniej możesz
      odwiedzić naszą stronę www.barwa.republika.pl.
      Pozdrawiam Mira Kostyła wytwornia@o2.pl
    • porahora Re: kurs rysunku 21.09.05, 09:02
      Co roku w Galerii Miriam w Tychach (na przeciwko kina) były organizowane kursy
      rysunku, może w tym roku tez będą. Musisz sobie sprawdzić. Pozdrawiam
    • rob_sk Re: kurs rysunku 21.09.05, 09:19
      jesli na Wydział Architektury to zapraszam:
      www.rsplus.home.pl/pub/kurs_net.jpg
    • patraszewski Re: kurs rysunku 24.09.05, 19:14
      Witam. Jeżeli chodzi o zajęcia przygotowujące do egzaminów na wyższą uczelnię
      artystyczną(ASP lub Uniwersytet), a w Tychach nie znajdziesz nic godnego
      uwagi, zapraszam do Gliwic (dojeżdżają z Tychów do Gliwic dwa autobusy 41 i
      jeszcze jeden jakiś) na zajęcia kursu rysunku i malarstwa. Nie będziemy się
      przechwalać "ile się od nas dostało" bo komu by się chciało takie przechwalanie
      uwiarygadniać a i czasu szkoda. Zapraszamy poprostu na zajęcia a jak ci się
      spodoba to zostaniesz. Gliwice, "Na drugim piętrze", Kościuszki 30, tel.607 45
      30 22
    • mirya Re: kurs rysunku 29.09.05, 10:22
      Zapraszam Cię na kurs, który prowadzę w Sosnowcu. W zajęciach bierze udział
      także osoba z Tych. Lekcja próbna 2-5 godzin jest bezpłatna, można bez
      zobowiązań zobaczyć jak wyglądają zjęcia. Mój telefon (032)7850418. Więcej
      informacji na www.barwa.republika.pl
    • ghostmachine Re: kurs rysunku 27.04.18, 14:45
      Ja bardzo polecam kurs rysunku www.rysunek.edu.pl/ jest to naprawdę porządny kurs i dużo osób po nim kończy architekturę, czy wzornictwo, więc myślę, że można go polecić bez wstydu. Ja byłam z tego kursu bardzo zadowolona...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka