zyta_1 20.11.05, 13:32 Moja sąsiadka chciałaby dac dom małemu pieskowi ,najwyżej dwuletniemu, może ktoś z was ma lub wie że ktos chce oddac takiego zwierzaka. Musze powiedzie że była już w schronisku niestety tam są duże lub stare zwierzęta. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mariusz766 Re: Ktoś czeka na PSA 20.11.05, 13:51 a Twoja sąsiadka będzie zbierać kupki po psie z chodników i trawnika bo jeżeli nie to niech nikt jej psa nie oddaje ,nie potrzebny nam kolejny syfiasz ulic . Odpowiedz Link Zgłoś
zyta_1 Re: Ktoś czeka na PSA 20.11.05, 14:38 mariusz766 napisał: > a Twoja sąsiadka będzie zbierać kupki po psie z chodników i trawnika bo > jeżeli nie to niech nikt jej psa nie oddaje ,nie potrzebny nam kolejny syfiasz > ulic . Co ona bedzie robic to nie wiem? Ciekawe czy widziałeś choc jedną osobę sprzątająca po swoim pupilku ? Ja nie. Ach , jeszcze jedno - mieszkam na parterze...........nic dodac Odpowiedz Link Zgłoś
metgreg Re: Ktoś czeka na PSA 20.11.05, 20:45 na wymioty mi sie zbiera. ciągle o tych psich g...nach. człowieku, czy nie dostrzegasz jakichś pozytywów, ze ktoś chce przygarnąc pieska ??? za chwile nie bedzie można napisać "szedłem wczoraj po moim osiedlu i...." bo zaraz ktoś wyskoczy, że w "ile kup wdepłeś", "bo te psy to wystrzelać" itp. czy jak idąc polną drogą wdepniesz na krowią minę będziesz wyzywał właściciela krowy od syfiarzy? ooo krwy też wystrzelać, albo niech rolnik zbiera... to forum staje sie bagnem. juz od dawna myśle o "wyprowadzdze" z tego miejsca. za dużo tu nieżyczliwości. do zyta_1 : pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
radexior Metreg 20.11.05, 21:01 Na każdym forum są mniejsi i więksi "życzliwi". I ty wcale nie jesteś lepszy nazywając FT bagnem. Kolega od kup mnie też wkurzył i miałem mu coś odpisać, ale musiałem pierw Tobie, bo nie lubię generalizowania:) Mariusz766, zastanowiłeś się nad chamstwem jakie rzuciłeś?! Lepiej spójrz nad uwielbiany przez Ciebie tyski sport, i szerzące się wokół niego chuligaństwo (vide dzisiejsze newsy). Odpowiedz Link Zgłoś
metgreg Re: Metreg 20.11.05, 21:27 >Na każdym forum są mniejsi i więksi "życzliwi". I ty wcale nie jesteś lepszy na >zywając FT bagnem. Kolega od kup mnie też wkurzył i miałem mu coś odpisać, ale >musiałem pierw Tobie, bo nie lubię generalizowania:) Radexior, wcale nie twierdze, ze jestem lepszy. ale nie porównywałbym nazwania tego co sie dzieje na tym forum z takimi postawami, jakie tu są przez niektórych prezentowane. Coraz więcej tu zgryźliwości i dogryzania. oczywiście nie generalizuję :) że wszyscy. ale sam zobacz, zresztą nie tylko ty, ile osób uciekło z forum, albo przestału pisać, nie mówiąc o zaglądaniu tutaj. Odpowiedz Link Zgłoś
mariusz766 Re: Metreg 21.11.05, 10:47 Panowie lamentujecie... nie uważam że napisałem cos chamskiego a tym bardziej nikogo nie obraziłem to że ktoś chce zaopiekowac sie pieskiem to rzecz bardzo pozytywna i nie wymaga ona dyskusij ....ale taka osoba nie może zapominać ża spadaja na nią także obowiązki. Waszym zdaniem kto jest bardziej chamski ja że pisze o problemie i próbuje chociaż troche wpłynąć na świadomość i obowiązki właścicieli piesków . czy właściciel psa który nasra wam na wycieraczke i tego nie posprząta . Odpowiedz Link Zgłoś
metgreg Re: Metreg 21.11.05, 20:37 "kolejny syfiarz" - rozumiem, że mój pis, a co za tym idzie, ja też, sie zaliczamy do tej grupy? to, że ułamek procecnta ludzi nie wie jak się zabrać za wychowanie psa, nie trzeba kategoryzować od razu całej reszty. ilu dresów kupuje jakieś pitbulle, dogi argentyńskie (które "służą" do polowania na pumy) i inne szczękościski i kupa na wycieraczce to pikuś w porównaniu z tym co może zrobić taki właściciel, już skrzywiony psychicznie, z tym psem. z psem jak z dzieckiem, TRZEBA go wychować !!! i innej rady nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
stav7 Re: Ktoś czeka na PSA 22.11.05, 10:23 witam, mam pieska którego chciałbym oddać w dobre ręce,dostałem go w prezencie ale ze względu na to że sam mieszkam i długo mnie nie ma w domu muszę go oddać komuś, piesek ma skończone 3 miesiące, jest to kundelek z domieszką prawdopodobnie owczarka niemieckiego ( tak mi powiedział weterynarz) jest szczepiony, mogę przesłać fotki, niechce go oddawać do schroniska bo zmarnieje tam /pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
zyta_1 Re: Ktoś czeka na PSA 22.11.05, 23:27 Dziekuję Ci za ofertę ale moja sąsiadka ma już pieska. Załatwiła przez weterynarza, i wyobraź sobie że dostała gratis szczeniaka rasy beagle. Odpowiedz Link Zgłoś