kaner 04.02.03, 23:05 Kim jestescie forumowicze-tyszanie?? I skad?? (hehe wiadomo) ale dokladnie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
radex_1 Re: Kim jestes?? 05.02.03, 10:10 Maturzysta z Tychow, a na forum wypowiadam sie pod roznymi dziwnymi nickami. Zwlaszcza jak chce komus dowalic. A forum jest zajebiste bo mozna wypisywac cos sie chce bez ponoszenia za to jakichkolwiek konsekwencji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radex Re: Kim jestes??!!Dokładnie IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 05.02.03, 11:01 Oooo,ktoś baaaaaardzo obniżył loty i się podszywa podemnie.Radex1 to nie ja,bo ja jeszcze nie założyłem konta z moim nickiem!!!Radex1,może wytłumaczysz co to ma znaczyć?! A swoją drogą miałem to zrobić już dawno,ale samo 'radex' jest już zarezerwowane.W każdym bądź raie nie wierzcie radexowi1 Odpowiedz Link Zgłoś
radex_1 Re: Kim jestes??!!Dokładnie 05.02.03, 11:46 Gość portalu: Radex napisał(a): > Oooo,ktoś baaaaaardzo obniżył loty i się podszywa podemnie.Radex1 to nie > ja,bo ja jeszcze nie założyłem konta z moim nickiem!!!Radex1,może > wytłumaczysz co to ma znaczyć?! Jak chcesz moge ci odstapic(czyt. sprzedac) radexa_1, ofery cenowe mozesz przeslac mailem. Reszte ustalimy jak juz porozumiemy sie w sprawie ceny. > A swoją drogą miałem to zrobić już dawno,ale samo 'radex' jest już > zarezerwowane.W każdym bądź raie nie wierzcie radexowi1 Nie przychodzi mi w tej do glowy jak by tu strawestowac przyslowie "kto pozno przychodzi ten sam sobie szkodzi". A tak chyba nalezaloby skomentowac twoja zwloke z zalozeniem konta na Gazecie. Na drugie mam hoobie czasem mi sie zdarzy byc madga_mistrzyni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radex Re: Kim jestes??!!Dokładnie IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 05.02.03, 18:07 radex_1 napisał: > Jak chcesz moge ci odstapic(czyt. sprzedac) radexa_1, ofery cenowe mozesz > przeslac mailem. Reszte ustalimy jak juz porozumiemy sie w sprawie ceny. Nie ładnie,nie ładnie!Przy całym szacunku dla tego fantastycznego nicku,nie mam specjalnych problemów kreatywością i myślę,że sobie poradzę przy wymyślaniu nowej nazwy związanej z Radexem. Za to widzę,że ty masz z tym problemy,więc 'mogę ci odstąpić(czyt. sprzedać)' jakiś orginalniejszy pomysł. > Nie przychodzi mi w tej do glowy jak by tu strawestowac przyslowie "kto pozno > przychodzi ten sam sobie szkodzi". A tak chyba nalezaloby skomentowac twoja > zwloke z zalozeniem konta na Gazecie. > > Na drugie mam hoobie czasem mi sie zdarzy byc madga_mistrzyni. Fantastycznie,ja na drugie mam fragmatoca i co z tego?To chwilowa zachcianka,zabawa czy też regularnie masz zamiar się podpinać? Odpowiedz Link Zgłoś
kaner Re: Kim jestes??!!Dokładnie 05.02.03, 18:28 Szczerze mowiac nie jest zabawne uzywanie tylu nickow ale jak kto woli... Fakt jaja moga byc ...ale bez przesady Odpowiedz Link Zgłoś
pawel_1 Re: Kim jestes??!!Dokładnie 05.02.03, 18:12 radex_1 napisał: > Gość portalu: Radex napisał(a): > > > Oooo,ktoś baaaaaardzo obniżył loty i się podszywa podemnie.Radex1 to nie > > ja,bo ja jeszcze nie założyłem konta z moim nickiem!!!Radex1,może > > wytłumaczysz co to ma znaczyć?! > > Jak chcesz moge ci odstapic(czyt. sprzedac) radexa_1, ofery cenowe mozesz > przeslac mailem. Reszte ustalimy jak juz porozumiemy sie w sprawie ceny. > > > A swoją drogą miałem to zrobić już dawno,ale samo 'radex' jest już > > zarezerwowane.W każdym bądź raie nie wierzcie radexowi1 > > Nie przychodzi mi w tej do glowy jak by tu strawestowac przyslowie "kto pozno > przychodzi ten sam sobie szkodzi". A tak chyba nalezaloby skomentowac twoja > zwloke z zalozeniem konta na Gazecie. > > Na drugie mam hoobie czasem mi sie zdarzy byc madga_mistrzyni. a jak mozna spytac to jaka plec prezentujesz? raz radex_1, hoobie a pozniej magda. cos jest nie tak czy mi sie zdaje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radex Jest nikim IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 05.02.03, 18:24 Magde pewno zrobił na potrzeby wątku:'Czegoś tu brakuje'.Brzmii kameleonowato,tylko gorzej. Zresztą,czemu ja się czepiam?Może hoobie nie miał złych intencji tylko chciał zrobić coś zabawnego na forum? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: damcio Re: Kim jestes?? IP: *.media / 10.10.7.* 08.05.03, 18:01 i jak poszla matura? Odpowiedz Link Zgłoś
franck Re: Kim jestes?? 05.02.03, 15:25 Nawiazujac do watku "czegos tu brakuje?" propnuje umieszczanie informacji o plci. Tak poprostu do statystk sie przyda w zwiazku z tym muzeum, ktore ma niebawem powstac. Odpowiedz Link Zgłoś
basturk Re: Kim jestes?? 08.05.03, 21:31 Jo sěm z reguły basturk. Swego czasu byłem Dziadkiem mrozem i znowu nim bede ale od paxdziernika. Zaznaczam że nie byłem nigdy przeciwną płcią w przeciwienstwie do hobbita. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magi Re: Kim jestes?? IP: *.unregistered.media-com.com.pl 11.09.03, 12:38 Ja jestem zdecydowanie płeć przeciwna, co chyba wszyscy wiedzą Czasem się podszywam pod wfaceta, ale to nie na Forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bywalec Re: Kim jestes?? IP: *.unice.fr 11.09.03, 16:14 Jak to robisz? Ubierasz spodnie?;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magi Re: Kim jestes?? IP: *.unregistered.media-com.com.pl 11.09.03, 16:34 Cha cha cha!!! Nie! Na GG flirtuję z młodymi kobietkami podszywając się pod własnego męża :D Rzecz jasna myślę, że to nie ja je wyszukuję w katalogu, tylko one mnie, przepraszam: faceta w odpowiednim dla nich wieku... :D Mamy z tego niezły ubaw! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basturk Re: Kim jestes?? IP: 80.51.254.* 26.09.03, 21:11 ale okrutnosć????!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swerd Re: Kim jestes?? IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 11.09.03, 13:05 powiedz mi kim jestem, a powiem Ci gdzie mieszkam co za różnica kto jaka płeć? tak jest bardziej oryginalnie jak nikt nie wiem czy ja jestem M czy F Odpowiedz Link Zgłoś
salo Re: Kim jestes?? 26.09.03, 13:26 Gość portalu: swerd napisał(a): > co za różnica kto jaka płeć? tak jest bardziej oryginalnie jak nikt nie wiem > czy ja jestem M czy F Otóż to, każden tu może być kim chce i niech tak lepiej pozostanie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basturk Re: Kim jestes?? IP: 80.51.254.* 26.09.03, 21:13 jestem jaki jestem a jestem sobą.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magi Re: Kim jestes?? IP: *.tsi.tychy.pl 04.03.04, 23:52 Gość portalu: basturk napisał(a): > jestem jaki jestem a jestem sobą.... Basturk, cóż za głębia...;) Odpowiedz Link Zgłoś
basturk Re: Kim jestes?? 04.03.04, 23:57 Gość portalu: magi napisał(a): > Gość portalu: basturk napisał(a): > > > jestem jaki jestem a jestem sobą.... > > > Basturk, cóż za głębia...;) no staram sie.. tymbardziej ze ciasnota umysłowa sie rozszerza Odpowiedz Link Zgłoś
salo Re: Kim jestes?? 05.03.04, 08:32 Salo, wysłannik z Tralfamadorii :) Miło mi było Was poznać :) Odpowiedz Link Zgłoś
radexior Re: Kim jestes?? 05.03.04, 08:44 Radex z Radexolandii, obudzony, w lepszym nastroju. Odpowiedz Link Zgłoś
salo Re: Kim jestes?? 05.03.04, 08:45 Ooooo, to miło :) Życzę dalszej poprawy :) Odpowiedz Link Zgłoś
basturk Re: Kim jestes?? 05.03.04, 10:40 jestem jaki jestem!! a jestem z basturkii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyta Re: zerem - tak się czuję / czasami/ IP: *.w3cache.pl / *.pl 06.03.04, 22:10 Odpowiedz Link Zgłoś
basturk Re: zerem - tak się czuję / czasami/ 07.03.04, 14:17 enooo chyba az tak tragicznie nie jest??? Odpowiedz Link Zgłoś