ariadna007 długość koszul 46BBB 18.04.10, 20:16 mam pytanko jaka teraz jest? dalej ok 60cm? na stronie jest informacja, że tylko mniejsze koszule mają długość ok 65. a mnie te dodatkowe 5cm strasznie ratauje. mam bordową ale ona nadaje się tylko pod sweterki. a pod sweterki jej szkoda :( tylko, że z tak przykusą koszula wyglądam po prostu groteskowo :( Odpowiedz Link
myff Czarny Motyl 38B/BB 19.04.10, 16:34 Pewnie już jest o tym info a jest, ale może komuś się przyda gdyby miała okazję kupić akurat ten model akurat w tym rozmiarze:) Bo jest nieco zaskakujący:) Otóż, w biuście- dekolt ma zakładkowy, co to znaczy zrozumiałam dopiero jak rozpakowałam:)- mogłabym mieć więcej, a mam 94 w staniku wyprostowana(tabelkowe 65FF)pod biustem leży jak marzenie(72cm), dopasowana niczym bolerko, takie luźne skojarzenie. Mogłabym mieć nieco bardziej płaski brzuch, bo go uwidacznia niemiłosiernie, ale i talię bosko podkreśla. Bioderka wyglądają fantastycznie:) Gdybym wzięła 40tkę pewnie biust by mi całkiem wypłynął, albo nie wiem jak bardzo niskiego bym potrzebowała mostka. Jest taka bardzo w stylu hippi. Asymetryczne wykończenie dołu, w niestandardowy sposób zdobywa moje serce. 4 i pół gwiazdki;) Odpowiedz Link
myff Przy okazji 19.04.10, 16:36 jeżeli Czarny motyl pasuje mi w rozmiarze 38B/bb to do Do dżinów(jeden?) też brać 38B/bb? Odpowiedz Link
akna Frezja finezja już jest! 19.04.10, 20:39 www.biubiu.pl/product.php?id_product=101 Piękna, romantyczna sukienka w kwiatowe wzory. Odcinana pod biustem, dekolt kopertowy, luźne rękawki, dół sukienki rozkloszowany. Dostępna w rozmiarach 34-46. Skład : wiskoza 95% elastan 5% Długość: około 108cm Kolor: białe tło z kwiatami w odcieniach liliowym, fioletowym, różowym, błękitnym, czarnym, chłodne odcienie. Odpowiedz Link
ariadna007 Re: Frezja finezja już jest! 19.04.10, 20:47 ha! juz ją mam w koszyku :) a zielono mi to kiedy będzie? jeśli można wiedzieć chociaż tak pi razy drzwi ;) Odpowiedz Link
anuula12 Re: za 2 dni 19.04.10, 21:00 Nie ma za co ;)Ja zaglądam codziennie, z utęsknieniem oczekując jakiś choćby strzępkowych informacji ;0 Odpowiedz Link
akna Re: Frezja finezja już jest! 20.04.10, 10:14 Zielono mi jest już gotowe, ale nie ma zdjęć jeszcze. Powinno pojawić się w czwartek Odpowiedz Link
akna Koszule BB uzupełniona rozmiarówka 20.04.10, 15:11 We wszystkich rozmiarach, kolory biały, niebieski i bordo. Rozmiary BBB za kilka dni. Odpowiedz Link
sylwia-osama Re: Koszule BB uzupełniona rozmiarówka 20.04.10, 17:48 A czy na jakąś koszulę w 48 BBB, najlepiej wydłużoną jest sens czekać? Koszule biubiu to moja jedyna nadzieja na koszulę :( Odpowiedz Link
izas55 Re: Koszule BB uzupełniona rozmiarówka 20.04.10, 19:45 Sylwia, jak cię pamiętam to jesteś sporo szczuplejsza ode mnie. Obstawiałabym że w talii zmieścisz się w 46 spokojnie, w biusćie w 46BBB może być ci trochę za ciasno (chyba). Ja kupiłam sobie 46BBB i po prostu rozprułam zaszewki na plecach i jest na mnie OK. Jeżeli chodzi o długość to niestety jest dosyć krótka, nawet jak dla mnie ;-( a ty wysoka... Odpowiedz Link
ariadna007 Re: Koszule BB uzupełniona rozmiarówka 20.04.10, 21:33 ja tez jestem "duza" i 46BBB w pasie gra :) gorzej z długością :( i też wyczekuje dłuzszych koszul Odpowiedz Link
cynamonek77 Re: Koszule BB uzupełniona rozmiarówka 20.04.10, 22:29 Na moje 170 wzrostu koszule leżą idealnie. Brałam 46BBB. Za to zielony tulipan dobrze leży w rozmiarze 44BB/BBB Odpowiedz Link
sylwia-osama Re: Koszule BB uzupełniona rozmiarówka 21.04.10, 07:49 izas55 napisała: > Sylwia, jak cię pamiętam to jesteś sporo szczuplejsza ode mnie. Obstawiałabym ż > e > w talii zmieścisz się w 46 spokojnie, w biusćie w 46BBB może być ci trochę za > ciasno (chyba). Ja kupiłam sobie 46BBB i po prostu rozprułam zaszewki na plecac > h > i jest na mnie OK. Jeżeli chodzi o długość to niestety jest dosyć krótka, nawet > jak dla mnie ;-( a ty wysoka... To ja nie wiem czy mnie dobrze kojarzysz, bo ja okrąglutka jestem ;) U mnie potrzebne byłoby 48 ze względu na brzuchal i szerokie plecy/ramiona, w 46 obawiam się że się nawet nie dopnę ;p No i właśnie przy 178 zrostu to potrzebowałabym wersji wydłużonej. Bardzo, ale to bardzo marzy mi się koszula :D Odpowiedz Link
izas55 Re: Koszule BB uzupełniona rozmiarówka 21.04.10, 08:46 Najwyraźniej każdy ma własne postrzeganie krągłości ;-). A jak wyglądasz pamiętam bo kupowałam od ciebie Olivię na zlocie w przedszkolu. Koszula będzie na ciebie na pewno za krótka bo ja mam ponad 10 cm mniej wzrostu i nie pogardziłabym dłuższą. Może przymierz czy się zapniesz w 46, moim zdaniem tak. Odpowiedz Link
sylwia-osama Re: Koszule BB uzupełniona rozmiarówka 21.04.10, 17:41 izas55 napisała: > Najwyraźniej każdy ma własne postrzeganie krągłości ;-). A jak wyglądasz > pamiętam bo kupowałam od ciebie Olivię na zlocie w przedszkolu. Koszula będzie > na ciebie na pewno za krótka bo ja mam ponad 10 cm mniej wzrostu i nie > pogardziłabym dłuższą. Może przymierz czy się zapniesz w 46, moim zdaniem tak. > No tak, tylko zauważ, że już trochę czasu minęło od tamtego zlotu, niestety zdążyłam się trochę bardziej skulkować ;)) Tak czy siak, wersję wydłużoną potrzebuję na bank, a co do rozmiaru to może uda mi się gdzieś zmierzyć. Ehhh...koszulaaaaa <marzyciel> pozdrawiam Odpowiedz Link
bebe.lapin Frezja-finezja - pytanie 21.04.10, 10:57 chcialabym tylko sie dowiedziec, czy na osobach o moim typie figury frezja bedzie wygladac podobnie jak tulipan (poszerzanie bioder), czy tez mozna zaryzykowac? ze wzgledu na koszty wysylki nie chcialabym brac czegos, co z gory bedzie skazane na porazke w kontakcie z moja osoba :D na 117 w biuscie to nadal 46 BB/BBB (a jesli tak, to czy ten rozmiar pojawi sie ponownie, bo obecnie nie ma go w sklepie)? Odpowiedz Link
akna Re: Frezja-finezja - pytanie 21.04.10, 20:04 Frezja/Zielono mi nie mają poziomego wzoru jak Tulipan, więc tak nie poszerzają. Zielono mi jest w układające się pionowo liście, co bardzo wyszczupla. Zdjęcia przed chwilą były robione, więc w sklepie pojawią się lada dzień :) Odpowiedz Link
anika772 Re: Frezja-finezja - pytanie 22.04.10, 16:42 Dziś dostałam Frezję. Przemiła tkanina, wzór świetny. Jest prawdopodobnie za duża (wzięłam, zgodnie z radą Kingi 40B/BB), bo poniżej biustu wszystko mi powiewa i niestety, poszerza mnie. W dodatku odcięcie pod biustem wcale nie jest pod biustem, tylko przesuwa się do góry, na biust. Możliwe, że to z powodu za dużego rozmiaru, może w 38 trzymałby się na miejscu... Nie wiem, bebe.lapin, jaką masz figurę, ja jestem klepsydrowata, i chyba jednak to nie fason dla mnie. Jeszcze się zastanowię i pokonsultuję, ale chyba jednak odeślę:-( Odpowiedz Link
bebe.lapin Re: Frezja-finezja - pytanie 22.04.10, 17:02 dzieki za relacje. masz mozliwosc i chec ;) wrzucenia zdjecia do galerii lobby (zamknietej) albo na balkonetke? ja jestem szerokobiodrzasta, wiec pewnie mam podobny problem jak Ty. Odpowiedz Link
anika772 Re: Frezja-finezja - pytanie 22.04.10, 20:24 Dziewczyny, chętnie bym wstawiła na balkonetkę, ale zdążyłam już zawieźć Frezję na pocztę:-( Odpowiedz Link
bebe.lapin Re: Frezja-finezja - pytanie 23.04.10, 16:21 ooo, szkoda :( ale i tak sobie mysle, ze chyba nie beda na mnie pasowac...najwyzej frazja, w zielono mi juz wiem, ze nie bedzie dobrze..:( ja kcem sukienke, buu... Odpowiedz Link
inez69 Re: Frezja-finezja - pytanie 22.04.10, 17:03 Prosze wyślij fotki do galerii lub balkonetkowego katalogu, bardzo chciałabym ją zobaczyć. Ja też jestem klepsydrą, więc Twoja opisnia trochę mnie zmartwiła, bo myślę, że zielono mi może być kiecką moich marzeń (ten sam krój, ale nie wiem jakie te wzory będą, czekam na sklepowe fotki;)) Odpowiedz Link
beniutka_bo ja też ślicznie proszę o fotki:D 22.04.10, 17:08 Bo też ślinię się na samo hasło"zielona kiecka" Odpowiedz Link
inez69 Re: ja też ślicznie proszę o fotki:D 22.04.10, 17:10 taa, więc nie jestem jedyna? co godzine sprawdzam sklep :D :D Odpowiedz Link
akna Re: ja też ślicznie proszę o fotki:D 22.04.10, 17:23 Jak ją tylko Kinga wystawi to damy znać na forum. Może w końcu jakiś newsletter pójdzie ;-) Odpowiedz Link
beniutka_bo Re: ja też ślicznie proszę o fotki:D 22.04.10, 20:29 Ehh,a ja myślałam,ze to właśnie informacja o tym,że fotki już są;) Fall start ;) Odpowiedz Link
anika772 Re: ja też ślicznie proszę o fotki:D 22.04.10, 20:38 Przykro mi:-( Nie przyszły mi te fotki do głowy, no. Następnym razem będę mądrzejsza. Odpowiedz Link
wronki12 Zielony tulipan wersja wydłużona 44 BB/BBB 22.04.10, 20:44 sukienusia cudna i świetnie leży - skromna elegancja, to lubię. wielkie dzięki Kingo :). Odpowiedz Link
akna Zielono mi ;-) już dostępne 23.04.10, 16:06 www.biubiu.pl/product.php?id_product=102 W końcu wiosna się rozpędza - więc Zielono miii ;-) Śliczna sukienka w kilku odcieniach zieleni, odcinana pod biustem, dekolt kopertowy, dół sukienki lekko rozkloszowany. Dostępna w rozmiarach 34-46. Skład : wiskoza 95% elastan 5% Długość: około 108cm Kolor: białe tło w zielone wzory Odpowiedz Link
inez69 Re: Zielono mi ;-) już dostępne 23.04.10, 17:00 Akno czy ta sukienka jest na Ciebie za duża w biuście czy jest tak wysoko zabudowana? Może to złudzenie ale widzę za dużo materiału w biuście. Odpowiedz Link
akna Re: Zielono mi ;-) już dostępne 23.04.10, 18:11 To jest taki sam krój jak Frezja finezja. No schudło mi się ;-) i wyszło, że za duże w biuście, ale chciałyśmy, żeby zdjęcia już były w sklepie. Odpowiedz Link
beniutka_bo Re: Zielono mi ;-) już dostępne 23.04.10, 20:36 a materiał w dotyku jest lejący,miękki,jak w letnich BiuBiu(np.kusicielki)czy może raczej taki ciut grubszy-jak w letnim zielonym kocio-kocio?Bo obawiam się,czy mi się na zadku nie wypchnie:) Odpowiedz Link
sheilunia Fru Fru 40 BB/BBB 24.04.10, 11:35 Posłuchałam dobrych rad i zamówiłam tę śliczną bluzkę. Leży, moim zdaniem, idealnie, szarfa znajduje się dokładnie pod biustem a nie na nim, a tiulowe wykończenia są piękne. Moje wrażenia i foty: TUTAJ Odpowiedz Link
ewik-mysza zapowiedź na FB 27.04.10, 18:00 na FB pojawiła się nowa zapowiedź www.facebook.com/pages/BiuBiu/279220768462?ref=ts dodatkowo w sklepie kilka nowych zdjęć starych produktów :) Odpowiedz Link
estreno Re: zapowiedź na FB 27.04.10, 18:30 Fajna ta sukienka :) Na FB jest napisane, ze w piatek idziecie fotografowac nowe sukienki. Skoro juz wiadomo jakie beda, to moze kilka slow wczesniej? :))) A jak zdjecia sa robione w piatek, to kiedy bedzie je mozna zobaczyc? Odpowiedz Link
ewik-mysza Re: zapowiedź na FB 27.04.10, 18:51 a o którym wpisie mówisz? bo na ostatnich zdjęciach była właśnie ta nowość + zielono mi, które już jest w sklepie.. Odpowiedz Link
estreno Re: zapowiedź na FB 27.04.10, 18:59 O wpisie pod sukienka czarno-biala: BiuBiu Materiał - to gruba bawełna o satynowym splocie, z dodatkiem lycry, nie jest to sukienka ołówkowa, na biodrach jest szersza od szarej eminencji i nie zwęża się. Na wygląd tła nie miałam wpływu, ale idziemy w piątek nowe sukienki fotografować, więc spróbujemy na innym tle jak wyjdzie. Nie jestem uzytkowniczka FB, wiec moze mi sie cos zle wyswietlilo? Odpowiedz Link
anika772 Re: zapowiedź na FB 27.04.10, 19:32 Jej, fajna! To mój fason, w przeciwieństwie do Finezji. A będą w innych kolorach? To czwarta czarno-biała w mojej szafie to może przesada... Odpowiedz Link
anuula12 Re: zapowiedź na FB 27.04.10, 19:12 Omajad, jaka ona piękna! *maślane oczy* Jakiej długości? Bo jeśli standardowo 109cm, to się załamię. Odpowiedz Link
ycik Do Ewik 27.04.10, 20:00 A ja chcę tylko napisać, że wyglądasz świetnie. Chodzi mi konkretnie o Twoje zdjęcie w Zielono mi. Nie wiem czy to zasługa samej sukienki, fotografa czy może schudłaś, ale wyglądasz rewelacyjnie! Jakoś tak od razu mnie to zdjęcie uderzyło :) Odpowiedz Link
la_parisienne.biubiu Re: zapowiedź na FB 01.05.10, 13:02 Zdjęcie Sangrii na stronie sklepu - zapraszam. Odpowiedz Link
kasienka.body Re: zapowiedź na FB 01.05.10, 13:41 OMG - cudna! Mam komunię 16 maja, mam nadzieję, że już będzie mój rozmiar i zdąży dotrzeć :) A jak z rozmiarówką? Jak elastyczne bluzki są ok 40B/BB, koszulę mam 42B, ale jest trochę za luźna, lepsza byłaby 40B to sukienkę brać 40B, czy BB? Rozm. biustu 32FF :) Odpowiedz Link
akna Re: zapowiedź na FB 03.05.10, 18:46 Kasieńko po samym biuście niewiele się da wskazać rozmiarowo. Na 32FF na pewno jedno B. One wychodzą podobnie jak szare eminencje tylko są ciut szersze w biodrach. Obwód talii i bioder pomoże rozwikłać zagadki rozmiarowe ;-) Odpowiedz Link
la_parisienne.biubiu WYPRZEDAŻ !!! 01.05.10, 21:52 W związku z przeprowadzką do nowego, pięknego sklepu, uporządkowaliśmy magazyn, a w nim znalazły się ostatnie sztuki letnich ciuszków, zapraszam na wyprzedaż :) Odpowiedz Link
cynamonek77 Re: WYPRZEDAŻ !!! 01.05.10, 22:03 Super ceny, tylko szkoda, że jeszcze nie ma Martini Dry w pełnej rozmiarówce. Odpowiedz Link
maith Martini dry 01.05.10, 22:33 Bo to nowość, reszta rozmiarów ponoć ma dojść w parę dni. Chyba przeżyjemy, nie? ;) Odpowiedz Link
cynamonek77 Re: Martini dry 02.05.10, 16:39 Tak na nią mogę czekać nawet i dłużej, tylko mogłabym jedno zamówienie zrobić. No chyba że napiszę do Kingi żeby mi to razem wysłała z sukienką. Odpowiedz Link
ptasia nowa fotka przy Hiszpance 02.05.10, 15:28 aaa! czyżby właścicielka Hiszpanki na nowej fotce siedziała na ławkach w parku w Badajoz :)? Odpowiedz Link
ptasia Re: nowa fotka przy Hiszpance 02.05.10, 17:04 > Nie, Sevilla :-) a, tam też byłam, ten sam wyjazd ;) obstawiałam jako odpowiedź nr 2 :) Odpowiedz Link
kryklu Tequila fioletowa 42B/BB 01.05.10, 16:06 Na moje 104/90/120 i effuniakowe 70GG ta bluzka okazała się dobra. Obie kwieciste bluzki mam w rozmiarze 44B/BB i są dobre na styk, na biust trochę mało miejsca - podbiustna taśma trochę wchodzi na biust. Tequila 44B/BB była znaaaacznie za duża. Tequila 42B/BB jest akurat. Biust zmieściłby się jeszcze większy. w talii dopasowana. Dekolt bardzo szeroki, muszę zsuwać ramiączka stanika na skraje ramion, żeby nie wystawały. Dekolt jest też głęboki. Trzeba bardzo starannie zakładać tę bluzkę, układać ją na sobie, żeby stanik nie wystawał, ale efekt jest oszałamiający :))) Odpowiedz Link
kryklu Zielono mi! 42B/BB 01.05.10, 16:17 Jest dobra na moje 104/90/120 i effuniakowe 70GG. W talii z tyłu trochę odstaje (bardziej niż w czarnych tulipanach 44B/BB!). Biust zmieściłby się jeszcze większy. Gdyby nie moja szerokodupność, zastanawiałabym się nad rozmiarem 40B/BB... Rękawki są trochę poszerzane, ale nie bardzo motylkowe, co mi odpowiada. Długość na moje 162 dobra, kolana są dokładnie zakryte. Kolory bardzo piękne. Po latach nielubienia zieleni, dzięki BiuBiu stwierdziłam, że to mój kolor. Odpowiedz Link
bebe.lapin Re: Zielono mi! 42B/BB 03.05.10, 11:15 kryklu, moglabys wrzucic fotki do galerii, plizzz? (tak samo ktoras z posiadaczek frezji ;)) Odpowiedz Link
kryklu Re: Zielono mi! 42B/BB 03.05.10, 14:22 Bebe, jak to przeczytałam, od razu sięgnęłam po aparat, ale coś z nim nie tak, mam nadzieję, że to tylko baterie padły. Jak się wyjaśni to zrobię zdjęcia. W każdym razie zielona 42B/BB odpowiada rozmiarowo czarnym tulipanom 44B/BB. Wiem, że masz tulipana. No i tulipany jednak bardziej wyszczuplają wizualnie - uroki czerni :) Odpowiedz Link
bebe.lapin Re: Zielono mi! 42B/BB 04.05.10, 11:15 nie mam tulipana, bo nie wygladalam w nim dobrze, ale bardzo dziekuje - bede wiedziala, na co sie orientowac (44BB/BBB - nie wierze!! :D) Odpowiedz Link
kryklu Re: Zielono mi! 42B/BB 17.05.10, 11:05 Wybacz Bebe, strasznie byłam zabiegana. W międzyczasie pojawiło się w galerii dużo zdjęć Zielono mi! i Frezji-finezji. Jeszcze raz rzuciłam okiem na Twoje zdjęcia w galerii i wiesz co, strasznie mi do Ciebie pasują Martini Dry i Sangria. Bardziej niż te luźne wiskozowe. Pomyśl o tym :) Odpowiedz Link
bebe.lapin Re: Zielono mi! 42B/BB 17.05.10, 11:43 Mysle o tym czule, bardzo czule ;) i zastanawiam sie nawet, czy bezczelnie nie zaklepac sobie rozmiaru a zaplacic za tydzien, jak juz pieniazki beda na koncie:>; bo jak znam moje szczescie, to w przypadku czekania najpierw na wyplate, obudze sie z reka w nocniku. Odpowiedz Link
maith Jej - są już sukienki koktailowe :)) 01.05.10, 21:23 Baaardzo mi się podoba martini dry www.biubiu.pl/product.php?id_product=109 "Bawełna o satynowym splocie z dodatkiem elastanu", znaczy na wesele powinna się nadać... A ja (znowu!) mam 2 wesela do oblecenia w najbliższym czasie :) W słodszej wersji jest jeszcze Sangria www.biubiu.pl/product.php?id_product=110 Odpowiedz Link
kasiadj07 Re: Jej - są już sukienki koktailowe :)) 01.05.10, 23:52 Super, do tej pory dzielnie się opierałam letniej kolekcji, ale teraz uległam - Sangria jest moja:) W sobotę wybieram się w niej na wesele, oczywiście jak zdąży dojechać do mnie i się w nią zmieszczę. A inna sukienka, którą już kupiłam wcześniej na tą okazję, poczeka wtedy na lepsze czasy:) Odpowiedz Link
agata30 Rozmiar sukienki, jaki? 03.05.10, 12:32 Sliczne te sukienki!!!Sangria przecudna! Ja mam raczej problem odwrotny, dol wiekszy od gory:(. Chetnie bym nabyla taka sukienke, ale nie mam pojecia jaki rozmiar. Wedlug tabeli nie ma takiego:(. Na 105 w biodrach ,talia jakies 72 i 89 w biuscie jest szansa,ze ktorys sie nada? Odpowiedz Link
akna Re: Rozmiar sukienki, jaki? 03.05.10, 18:44 Niestety nie bardzo. To nie jest odpowiedni krój dla gruszek :( Odpowiedz Link
agata30 Re: Rozmiar sukienki, jaki? 04.05.10, 11:41 Dzieki za odpowiedz. Wlasnie przydalaby sie tez i taka firma, bo za chiny nie moge sobie kupic sukienki w sklepie:(. Jak w biodrach dobra to z biuscie lata:(,jak w biuscie ok, to na dole nie wejde:( Odpowiedz Link
kryklu Re: Rozmiar sukienki, jaki? 05.05.10, 10:28 agata30 napisała: > Dzieki za odpowiedz. Wlasnie przydalaby sie tez i taka firma, bo za > chiny nie moge sobie kupic sukienki w sklepie:(. Jak w biodrach dobra > to z biuscie lata:(,jak w biuscie ok, to na dole nie wejde:( Ja jestem ewidentną gruszką - ok 20cm różnicy między biustem a biodrami. Na taką figurę b.dobrze pasują takie sukienki BiuBiu: Empire Fanfan tulipan Zielony tulipan Frezja-finezja Zielono mi! Jeśli ten styl Ci odpowiada :) Odpowiedz Link
azymut17 Re: Rozmiar sukienki, jaki? 05.05.10, 19:36 > Na 105 w biodrach ,talia jakies 72 i 89 w biuscie > jest szansa,ze ktorys sie nada? Radziłabym spróbować z 34B/BB - mam niemal identyczne wymiary talia/biust i sukienka Fanfan Tulipan w tym rozmiarze jest idealna - i z fasonami rozszerzającymi się w biodrach, czyli Tulipany, Zielono mi, Frezja Finezja i Malinowy Sorbet (ten mierzyłam w 36B i był przeogromny, więc odesłałam). Sangria i Martini mogą być jednak zbyt wąskie w biodrach. Jeśli wolisz coś luźniejszego w talii, możesz też zaryzykować z 36, ale prawdopodobnie w biuście będzie powiewać. Odpowiedz Link
kryklu Pytanie: Tequila fioletowa a czarna 02.05.10, 14:26 Czy ktoś może porównać rozmiarowo Tequilę czarną i fioletową? Pierwsza jest z bawełny, druga z wiskozy. Mam wrażenie, że wiskoza jest bardziej rozciągliwa, a bawełna mniej. Mam już T. fioletową i zastanawiam się, czy czarną brać w tym samym rozmiarze. Odpowiedz Link
yaga7 Re: Pytanie: Tequila fioletowa a czarna 02.05.10, 14:31 Ja mam :) Moim zdaniem czarna wypada na ciut większą, ale minimalnie. Ja mam obie w tym samym rozmiarze i czarna jest po prostu luźniejsza. Ale w niczym to nie przeszkadza, i tak jest super. Natomiast pewnie sobie zamówię mniejszą później, bo w czarnych bluzkach chodzę namiętnie i wszędzie. Odpowiedz Link
kryklu Re: Pytanie: Tequila fioletowa a czarna 02.05.10, 14:45 Dzięki :) Dobrze wiedzieć. A spodziewałam się, że będzie odwrotnie. Odpowiedz Link
ana633 Re: Pytanie: Tequila fioletowa a czarna 02.05.10, 16:53 A czy one b. różnią się długością? Chciałabym czarną ale z opisu wynika że jest dużo krótsza o pozostałych. Odpowiedz Link
yaga7 Re: Pytanie: Tequila fioletowa a czarna 02.05.10, 17:19 A widzisz, opisu nie czytałam, brałam w ciemno, ale tak, jest krótsza - jak na moje 172 to długość tak na granicy, bo do spodni ledwo sięga. Odpowiedz Link
zireael00 Re: Pytanie: Tequila fioletowa a czarna a Kocio :P 02.05.10, 17:16 Yaga, a jak Tequile wypadają w stosunku do Kocia? Chciałabym czarną lub fioletową (nie liliową) i nie wiem, czy brać ten sam rozmiar co zwykle (38 B/BB). Odpowiedz Link
yaga7 Re: Pytanie: Tequila fioletowa a czarna a Kocio : 02.05.10, 17:19 Ja mam wszystko w tym samym rozmiarze. Odpowiedz Link
anika772 Re: Pytanie: Tequila fioletowa a czarna 05.05.10, 20:40 Dziś dostałam fioletową tequilę, rozmiar 38BB/BBB (normalnie noszę 40/42)- taki rozmiar doradziła mi Pani Kinga, powiedziała też że gdybym chciała czarną, to brać 40BB/BBB. Czyli wypadają mniejsze/ciaśniejsze. Jeszcze co do dekoltu. Miałam obawy po przeczytaniu kilku komentarzy- że bardzo szeroki i głęboki. Nic podobnego, ani za szeroki, ani za głęboki, jest idealny i do pracy moim zdaniem spokojnie się nadaje. Odpowiedz Link
kryklu Re: Pytanie: Tequila fioletowa a czarna 09.05.10, 23:59 anika772 napisała: > Dziś dostałam fioletową tequilę, rozmiar 38BB/BBB (normalnie noszę > 40/42)- taki rozmiar doradziła mi Pani Kinga, powiedziała też że > gdybym chciała czarną, to brać 40BB/BBB. Czyli wypadają > mniejsze/ciaśniejsze. Hmmm. To ja już nic nie wiem. Fioletowa Tequila 42B/BB jest na mnie dobra, tylko dekolt trochę szeroki i muszę maksymalnie rozsuwać ramiączka stanika. Czarna Tequila 42B/BB ma mniejszy dekolt, jakby bardziej ściągnięty tą gumką na brzegu, dzięki temu ramiączka stanika nie są widoczne. Ale w talii odstaje bardzo, nieakceptowalnie ( w talii mam 90cm !). Zamówiłam czarną 40B/BB, mam nadzieję, że nie będzie za ciasna w ramionach. Z kolei żółtą i liliową zamówiłam w rozmiarze 42B/BB, mając nadzieję, że skoro są z wiskozy, będą się układać tak jak fioletowa. Ciekawe co wyjdzie z tych moich kalkulacji. Odpowiedz Link
yaga7 Re: Pytanie: Tequila fioletowa a czarna 10.05.10, 17:38 A może one mają jakieś metki nie ten tego? Moja 42b/bb ma w talii na płasko 44-45 cm i to mi pasi, bo nie przylega na maksa, tylko opływa. Ile ta Twoja ma na płasko z ciekawości? Albo może to od sylwetki zależy? Odpowiedz Link
kryklu Re: Pytanie: Tequila fioletowa a czarna 10.05.10, 22:33 Fioletowa 42B/BB ma w talii 42cm, czarna 44cm. Różnica nieduża, ale fioletowa jest z cieniutkiej wiskozy, która przylega do ciała, nie opinając się, a czarna jest z grubszej i sztywniejszej bawełny, w talii znacznie mi odstaje, jakby nie miała żadnego wcięcia, a przecież ma. Odpowiedz Link
sylwia-osama kiedy Fuego? 02.05.10, 14:51 Kiedy można się spodziewać bluzeczek Fuego? :) Odpowiedz Link
akna Re: kiedy Fuego? 03.05.10, 18:43 Kinga na razie skupiła się nad sukienkami, więc na fuego trzeba będzie jeszcze poczekać. Odpowiedz Link
sylwia-osama Re: kiedy Fuego? 05.05.10, 07:45 To ja liczę, że Fuego pojawi się do lipca :) Zamówię sobie na urodzinki ;D a na razie czekam i sprawdzam czy pojawiają się jakieś ciuszki w rozmiarze 48. Odpowiedz Link
ariadna007 frezja finezja 46BB/BBB 03.05.10, 21:52 wzór super, materiał akurat do codziennej sukienki niestety ku mojemu ogromnemu żalowi sukienka ma coś nie tak skrojone przy biuście. podejrzewam za bardzo przesuniete do środka zaszewki na prawej piersi pomimo dosc sporego biustu materiał pod prawą piersią mi wisi :( chyba ze to nie jest problem sukienki tylko mojego biustu.. sukienka wraca do sklepu :( Odpowiedz Link
sybilla777 Martini Dry 04.05.10, 10:01 Przepiękny model, tylko jestem b.ciekawa jak wypadają rozmiarowo, czy wzorować się na Szarej Eminencji (36BB/BBB) czy raczej Tulipanami (38B/BB). Odpowiedz Link
boziaj Tulipan, Zielono mi i koszula niebieska 04.05.10, 17:48 Tulipan szmaragdowy 36B/BB - w biuscie swietny, ponizej za duzy i to naprawde sporo (super leży, gdy zbiore z bioder ok30cm - wtedy delikatnie spływa, zamiast wielu fałdek, które pogrubiają) kolor C U D N Y, wiec chyba sprobuje 34, chociaz obawiam sie, że moze byc waski wplecach, a w biodrach nadal za szeroki :( Zielono mi 36B/BB - w biuscie lezy inaczej niz tulipan, na pewno materiału jest wiecej, ale tez jakos inaczej sie uklada; na biodrach - j.w. na pocieszenie niebieska koszula 36B - świetny kolor i lezy b.dobrze Odpowiedz Link
aadrianka bluzeczki koszulowe z krótkim rękawkiem 05.05.10, 16:17 Jest jakaś szansa, że się pojawią?:) Odpowiedz Link
beniutka_bo Re: bluzeczki koszulowe z krótkim rękawkiem 05.05.10, 19:38 no właśnie,też o to pytałam,ale wsiąkło :( Odpowiedz Link
akna Re: bluzeczki koszulowe z krótkim rękawkiem 06.05.10, 14:13 Niestety nie wiadomo czy wypalą, bo wszystko się Kindze poprzesuwało, bo z córą w szpitalu wylądowała :( Odpowiedz Link
kasiadj07 Re: bluzeczki koszulowe z krótkim rękawkiem 06.05.10, 14:21 O to przykra sprawa, współczuję. Ale czy to oznacza również opóźnienia w wysyłkach? Bo potrzebuję na sobotę Sangrię i jeszcze nie mam informacji o wysyłce:( A jeśli chodzi o bluzeczki jak w temacie, to również będę chętna. Odpowiedz Link
kasiadj07 Re: bluzeczki koszulowe z krótkim rękawkiem 06.05.10, 15:32 Pytanie nieaktualne, dostałam meila z informacją o wysyłce. Dzięki:) Odpowiedz Link
maith Wysyłki docierają bez opóźnień 06.05.10, 22:07 Ja zamówiłam bluzeczkę 3 maja i dziś rano listonosz przyniósł :) Odpowiedz Link
ja-minka Re: Wysyłki docierają bez opóźnień 06.05.10, 23:22 Widocznie zależy do kogo:( Ja czekam od 20.04. i zaczynam tracić cierpliwość. Odpowiedz Link
maith Re: Wysyłki docierają bez opóźnień 07.05.10, 00:02 A co wynika z maili? Bo oni wszystko dokładnie opisują. Ja tam po drodze dostałam aż 4 maile: potwierdzenie zamówienia, oczekiwanie na przelew, przygotowanie w toku i wysyłka. Na jakim etapie jest Twoje zamówienie? Zastanawiam się, co się mogło stać... Ja niedawno w innej firmie chciałam mieć płatność przy odbiorze, a jakimś cudem kliknęło mi się w przelew. Czekałam dziwiąc się, że nic nie dociera, aż dostałam mail o anulowaniu zamówienia z powodu braku wpłaty. Sprawdź co jest w Twojej korespondencji. Czy wynika z niej, że wysyłka już wyszła? Odpowiedz Link
akna Re: Wysyłki docierają bez opóźnień 07.05.10, 09:38 Z tego co widzę- wszystkie zamówienia z 20 kwietnia były wysłane. Podaj nr zamówienia a postaram Ci się uzyskać nr nadania. ps. Dla ustalenia uwagi: ani ja ani Ewik nie pracujemy w BiuBiu :-) to tylko nasze hobby. Tak więc nie dziwcie się, że czasami udzielamy się w innych wątkach a tu nie ma odpowiedzi :P Odpowiedz Link
ja-minka Re: do Anki 07.05.10, 17:01 Dzięki, dzwoniłam dzisiaj do sklepu. Zresztą dzwonię co tydzień. Nie napisałam, że 20.04. złożyłam zamówienie. Czekam na paczkę od wtedy, bo pojawiła się w sklepie koszula BB, która miała przyjść jako wymiana za sukienkę odesłaną 31.03., co było mailowo uzgodnione z p. Kingą. Oprócz niej miała przyjść sukienka, jako wymiana innej reklamowanej sukienki. Dwa tyg. temu dowiedziałam się, że paczka będzie wysłana jutro. Tydzień temu poinformowano mnie, że paczkę wysłano 28.04. Dzisiaj usłyszałam, że w wyniku jakiejś pomyłki paczka wróciła do sklepu, tylko dlaczego nie dostałam maila z informacją o tym. Pan obiecał, że wyśle ją dzisiaj. Nie obwiniam nikogo, napisałam wcześniejszy post, bo już naprawdę jestem zdenerwowana. Wiem. że to nie wątek o sklepie, nie obrażę się jak ktoś to wytnie. Odpowiedz Link
ptasia Empire brąz 36b/bb, Vichy niebieska 36 b/bb 06.05.10, 11:47 z wyprzedaży ;) Vichy mi się podobała latem, ale umknęła, a tej brązowej empire w ogóle jakoś nie widziałam. Przesyłka b. szybka, jakość wykonania obu bluzek bdb. Wizualnie jak w necie: Vichy jest urocza, b. mi się podoba i jest w moim stylu, no i przede wszystkim - bawełna (nie przepadam za ubraniami ze sztucznych tkanin). Górna część "biustowa" leży bdb, natomiast reszta (talia/plecy) jest nieco za luźna: szczerze mówiąc, lepiej leżałoby 34. Ale nie ma, a to bluzka na lato i lekki luz mi nie przeszkadza. Empire - tutaj rozmiar jest bdb, mniejszy nie mógłby być, bo ta szarfa chyba przecięłaby mnie na pół ;) Dekolt całkiem spory (musi być niski mostek, Antosia Frei mi wychodzi). Materiał dość mięsisty, grubszy. Rozumiem, czemu uwaga, że to na niską osobę - nie mam za długich rękawów, ba, nawet mogłyby być dłuższe :) Ogólnie rzecz biorąc jest ok, dobrze leży, choć nie spodobała mi się od 1szego wejrzenia, jak Vichy. Niemniej rozmiarowo trochę już zgłupiałam, w co na przyszłość celować. Odpowiedz Link
felisdomestica pytanie o przedłużone koszule 06.05.10, 16:10 Gdzieś w wątku przemknęła mi informacja, że będą bluzki koszulowe nieco dłuższe. Nie mogę niestety tej informacji znaleźć :-(. Czy rzeczywiście będą i czy będzie to zaznaczone w opisie? Oblizuję się na myśl o dłuższej niebieskiej...jak dla mnie to nawet o 10cm :-). Odpowiedz Link
boziaj Re: pytanie o przedłużone koszule 06.05.10, 16:47 a jaki rozmiar? :) B i BB miały byc i sa dłuższe od BBB Odpowiedz Link
felisdomestica Re: pytanie o przedłużone koszule 06.05.10, 17:58 BBB niestety...a czemu tak wybiórczo? Ja bym chciała za tyłek... Odpowiedz Link
boziaj Re: pytanie o przedłużone koszule 06.05.10, 19:21 BBB tez miały być w kolejnych partiach dłuzsze, tyle że nie wiem czy faktycznie tak sie stało - ja jestem B, wiec sie nie interesowałam ;) Odpowiedz Link
cynamonek77 Martini Dry 06.05.10, 22:02 Pojawiła się w sklepie w moim rozmiarze i oczywiście zamówiłam, już nie mogę się doczekać, mam nadzieję, że będzie dobrze leżeć bo wesele tuż, tuż:) W niedzielę może się obfotografuję i wrzucę tulipana do galerii:) Odpowiedz Link
rudaa26 Re: Martini Dry 07.05.10, 16:14 Ja też dziś zamówiłam i juz została do mnei wysłana. Przy dobrych wiatrach w poniedziałek będę ja mieć <jupi> Odpowiedz Link
rudaa26 Martini Dry 38BBB 11.05.10, 08:25 Wczoraj dotarła do mnie przesyłka z sukienką. Jest super dopasowana jak żadna z moich dotychczaswoych sukienek. Przy maxymalnym wciagnieciu powietrza robią mi sie delikatne bułki biustowe, ale raczej rzadko sie zdarza tak chodzić wiec przymykam na to oko. Mam zdjęcia wiec moze umeiszczę je na balkonetce. Jedyny mankament to rozcięcie z tyłu sięgające samej pupy (nie wiem po co aż takie?????) Chyba będę chciała je troszke skrócić. Ogólnie sukeinka cud, miód, malina :-) Odpowiedz Link
ptasia gładkie sukienki? 11.05.10, 13:14 czy ja dobrze pamiętam, że miały być gładkie sukienki - granatowe chyba...? I jeśli tak, to wiadomo kiedy mniej więcej się ich spodziewać? Odpowiedz Link
akna Re: pytanie o przedłużone koszule 07.05.10, 10:04 Koszule są wszystkie na 65 cm długości, zostało kilka pojedynczych sztuk na 60 ale jest to zaznaczone oddzielnie w sklepie. I przypominam, że koszule 34 BB już są też dostępne :) Odpowiedz Link
felisdomestica Re: pytanie o przedłużone koszule 07.05.10, 11:03 Super :-). Dziękuję za informację. W takim razie lecę do sklepu! Odpowiedz Link
kasiadj07 Sangria 46 BB 07.05.10, 21:02 Przyszła moja Sangria:))) Tra la la! Wybuchowa apetyczna mieszanka kolorów. Dopasowana i opinająca niczym druga skóra. Matko, tak dopasowaną kieckę to ja miałam na sobie kilka rozmiarów temu!!! Jest cudna! A jaką robi mi figurę! Materiał to dość gruba, bardzo elastyczna satyna, dobra byłaby zarówno na dość szczuplejszą jak trochę większą osobę. Rozmiarowo w biuście podobna do koszul. Jedyny mankament to rozporek sięgający mi połowy pośladków, chyba jakiś błąd podczas szycia (wzrostu mam 165cm). To tyle więc na razie, idę go zmniejszać. Tra la la, jutro lecę w niej na wesele:))) Kingo jesteś genialna, chyba kupię ją w każdym kolorze! Odpowiedz Link
beniutka_bo Sukienki 07.05.10, 21:05 w jakich kolorach będą letnie sukienki jeszcze? Chodzi mi o fasony "klepsydroprzyjazne" ;) Odpowiedz Link
anika772 Martini Dry 40BB 10.05.10, 17:18 Dziś dostałam, leży bardzo ładnie, dość obcisla, ale chyba nie za bardzo. Obawiam się że rozmiar wyżej już by nie robił talii tak fajnie jak ten. Rozporek z tyłu zabójczy, dobrze że kryty! Mam wielką nadzieję że ten fason pojawi się w wersji jesiennej z rękawem 3/4. Odpowiedz Link
kasienka.body Re: Sangria 46 BB 07.05.10, 21:28 Kasiu wrzuciłabyś foto do galerii? :) Jestem okrutnie ciekawa tej sukienki :) Odpowiedz Link
kasiadj07 Re: Sangria 46 BB 07.05.10, 22:48 Wrzucę, pewnie dopiero w niedzielę. Tego rozporka w końcu nie przerabiałam, chłop przyszedł, zachwycił się i powiedział, że da po łapach, jak coś tknę:) Rozporek ma taką dużą zakładkę pod spodem, że nic nie widać według chłopa. A teraz jeszcze się złości, że mu klikam:( Odpowiedz Link
asze34 Lazur 08.05.10, 15:31 Przyszły juz w czwartek (Wysyłka expres) moje Lazury - sukienka i bluzka. Są piękne a ja w nich tez piękna i jakby szczuplejsza:) Odpowiedz Link
kasiadj07 Re: Sangria 46 BB 13.05.10, 10:30 Kasieńko, niestety na razie nie miałam jak zdjęć wrzucić, gdziesik mi się kabelek od telefonu zapodział:( Postaram się dzisiaj wrzucić na balkonetkę, jak Małż pomoże. A swoją drogą, jestem bardzo zadowolona z sukienki, sprawdziła się znakomicie. Jedyne zastrzeżenie to ten wysoki rozporek, na imprezę może być, ale w wersji bardziej oficjalnej to już bym na pewno skróciła. Odpowiedz Link
kasiadj07 Re: Sangria 46 BB na Balkonetce 18.05.10, 01:49 Uf, udało się wreszcie, wrzuciłam zdjęcie Sangrii na balkonetkę:) Odpowiedz Link
estreno Prosba - podawajcie wymiary :) 10.05.10, 18:03 Czytajac opisy roznych biubiuciuszkow nasuwa mi sie jeden postulat: drogie forumki, podawajcie swoje wymiary - biust, pod biustem, talia i biodra. Jak zdazylam sie przekonac rozmiary poszczegolnych bluzek czy sukienek czesto nie pokrywaja sie z tabelka producenta, wiec gdy podacie swoje wymiary, czy to ciuszek pasuje czy nie, lepiej bedzie sie zorientowac w co celowac. Jesli piszecie, ze np. sukienka 40BB jest za luzna, a brak wymiarow, to nie niesie to wiele informacji dla innych :)) Odpowiedz Link
estreno Re: Prosba - podawajcie wymiary :) 10.05.10, 18:11 Wzrost tez jest wazny :) Juz koncze z postulatami na dzisiaj :)) Odpowiedz Link
rysia_zdzisia Lazur- jaki rozmiar 11.05.10, 17:51 Chciałam zapytać czy lazur w rozmiarze 34B/BB ma szanse pasować na ok. 97cm w biuście(jakieś 67 w pasie, 108 w biodrach)? Bo następny rozmiar to 36BB/BBB a w tym boję się, że mi biust utonie:/ Chyba, że jest spodziewana dostawa 36B/BB wtedy chętnie poczekam:) Odpowiedz Link
rysia_zdzisia Re: Lazur- jaki rozmiar 12.05.10, 18:33 No tak czyli nie mam co czekać, ale i tak to mi nie pomogło w doborze rozmiaru;) Odpowiedz Link
kwiatek04 Re: Lazur- jaki rozmiar 12.05.10, 21:26 nie wiem, czy znasz swoj normalny rozmiar. Jesli tak, to lazur nalezy brac rozmiar wiekszy, bo ten material sie nie rozciaga. Ja bym sprobowala 36bb/bbb, bo i tak innego nie ma, a 34 na pewno bedzie za male :) Odpowiedz Link
cynamonek77 Martini Dry 12.05.10, 23:26 Doszła do mnie szybciutko. Wysyłka na prawdę ekspresowa. Leży bardzo dobrze. Jedynie co mogę się przyczepić to do za wysokiego rozcięcia z tyłu, które sięga mi do wysokości pośladków:) Muszę dać do krawcowej żeby skróciła. Co prawda nie rozchyla się nic przy schylaniu, ale jakoś pewniej się będę czuła z krótszym, tym bardziej, że wybieram się w niej na wesele i nie chciałabym niespodzianek:) Szkoda, że nie ma do niej pasujących żakiecików bo też bym sobie kupiła:) Ale nie ma co narzekać i tak się cieszę, że mogę mieć takie fajne ciuchy dobrze dopasowane. No ale jak wiadomo apetyt rośnie w miarę jedzenia. Zamawiałam też Tequilę i za duża jest w talii i za mała w biuście. Mam tulipana zielonego 44bb/bbb, koszule 46bbb no i martini 46bbb a tequila 46bb/bbb źle leżała, zupełnie nie pasuje na mnie ten model. W biuście mam ok 118, pod 82 a w biodrach 99 masakra:). Odpowiedz Link
naijalla Tequila fioletowa - jaki rozmiar? 11.05.10, 18:11 110 cm w ramionach, 105 w biuscie, 85 pod, talia 74 cm... Celowac w 40 B/BB czy raczej 40 BB/BBB? Poniewaz jestem w trakcie odchudzania, mysle, ze mniejszy rozmiar bylby OK, zwlaszcza, ze material jest elastyczny. Mimo wszystko prosilabym o porade. Odpowiedz Link
kryklu Re: Tequila fioletowa - jaki rozmiar? 12.05.10, 23:16 Ja bym Ci radziła 40B/BB. Odpowiedz Link
kryklu Tequila - porównanie wersji kolorystycznych 12.05.10, 23:41 Mam wszystkie dotychczasowe wersje kolorystyczne. Moje wymiary: 104/90/120 (biust/talia/biodra), effuniakowe 70GG. Wszystkie wiskozowe pasują mi w rozmiarze 42B/BB. Ładnie przylegają do ciała bez opinania się. Czarną (bawełniana) mam w rozmiarze 40B/BB. 42B/BB znacznie odstawała mi w talii. Swoją drogą dziwne są te różnice rozmiarowe tegorocznych bluzeczek Biubiu, obie kwieciste są dobre na styk w rozmiarze 44B/BB... Tequile różnią się szerokością dekoltu, co nie wynika raczej z kroju tylko ze ścisłości gumki, którą jest obszyty dekolt. Fioletowa ma najszerszy, żółta minimalnie ciaśniejszy, liliowa jeszcze ciaśniejszy, czarna najmniejszy(również 42B/BB). Kolory są przepiękne. Czerń - klasyka, fioletowy - głęboki, niezbyt ciemny, liliowy taki aksamitny i wcale nie mdły, żółty - ciepły, słoneczny. Piękny, podkreślający talię fason. Rękawki nie mają tendencji wbijania się w tłuste ramiona. Część biustowa wydaje się być bardzo elastyczna rozmiarowo. Dekolt bajeczny. Uprzejmie proszę o inne kolory jeszcze oraz wersję z rękawami 3/4 i/lub długimi. Dyg, dyg w stronę producentki :))) Odpowiedz Link
ciri1971 Re: Tequila - porównanie wersji kolorystycznych 13.05.10, 09:30 Kryklu, podpisuję się pod Twoją prośbą obiema rękami i biustem:). Ja też uwielbiam tequile ( tylko żółtej nie mam, bo kolor wybitnie nie "mój"). Marzę o czerwonej, może jakiejś zieleni, długich rękawach na jesień... Kingo, powiedz, że jest nadzieja:) Odpowiedz Link
kryklu Re: Tequila - porównanie wersji kolorystycznych 13.05.10, 11:34 ciri1971 napisała: tylko żółtej nie mam, bo kolor wybitnie > nie "mój" Żółty to też nie mój kolor, ale Paryżanka już od jakiegoś czasu łamie moje kolorystyczne zasady. I dobrze :) Odpowiedz Link
yaga7 Re: Tequila - porównanie wersji kolorystycznych 13.05.10, 14:54 A ja chyba zmienię zdanie i się pod Tobą podpiszę ;) Bo moja czarna tequila zaczęła mi odstawać w talii :( A na początku nie odstawała! Czyżby dopiero po paru praniach się rozciągnęła? I do tego jakoś na biust mi zaczęła zachodzić. A mam dwie czarne - drugą sobie zostawiłam na potem (bo czarne bluzki idą u mnie jak woda). I już chyba za późno na wymianę. Pewnie za jakiś czas kupię 40BB/BBB. Odpowiedz Link
anika772 Re: Tequila - porównanie wersji kolorystycznych 13.05.10, 18:07 Przyłączam się do prośby o rękawy 3/4, w Tequillach, i w sukienkach typu Martini:-) Odpowiedz Link