Dodaj do ulubionych

kolekcjonerki, łączmy się!

• klymenystra Lacze sie :) 05.04.10, 15:36
      Nawet nie wiem, ile mam stanikow :) Kolo 30 plus 3 gorsety. Wielkie
      pudlo z IKEI :0
      • edhelwen Re: Lacze sie :) 05.04.10, 23:51
        ja muszę dokupić drugie pudełko, bo mimo że tylko kilkanaście, to już się nie
        mieszczą ;) marzę o komodzie na bieliznę...
        • butters77 Re: Lacze sie :) 06.04.10, 12:11
          edhelwen napisała:

> marzę o komodzie na bieliznę...

Ja też - bo jestem nie tylko kolekcjonerką staników, ale i pudełek, kartonów,
          szuflad i wszelkiej maści przedmiotów do przechowywania:-) Ogólnie marzy mi się
          oddzielna garderoba na bieliznę;-D
          • ptasia Re: Lacze sie :) 06.04.10, 14:12
            Mmm, taka specjalna szafka na bieliznę, odpowiednio oświetlona wewnątrz... jak
            Becky-zakupoholiczka u Kinselli miała na buty (a jej siostra na kamienie :)
    • ciemnogrodzianka Re: kolekcjonerki, łączmy się! 06.04.10, 13:54
      Dopisuję się. Jak jakoś parę miesięcy temu liczyłam wychodziło 21. Rozmary różne
      od 30G i 30H (dwa staniki) po większe ilości w 32G/GG i 34F/FF/G
    • wera9954 Chciałabym zostać kolekcjonerką 06.04.10, 17:13
      Niestety, co się wezmę za kompletowanie szuflady (o kolekcjonowaniu mogę co
      najwyżej pomarzyć), to albo się okazuje, że źle dobrałam rozmiar, albo dobrze
      dobieram, ale zaraz wyrastam.
      • yanke Re: Chciałabym zostać kolekcjonerką 30.05.10, 19:29
        wera9954 napisała:

> Niestety, co się wezmę za kompletowanie szuflady (o kolekcjonowaniu mogę co
        > najwyżej pomarzyć), to albo się okazuje, że źle dobrałam rozmiar, albo dobrze
        > dobieram, ale zaraz wyrastam.

Ja mam podobny kłopot. Jak już uzbierałam sporo to potem zaczęły się niszczyć te
        starsze... Nie miałam warunków do trzymania wszystkiego w szafie i z
        kolekcjonowania zrezygnowałam:(
    • irenka65f kilkanaście to już coś 31.08.10, 18:19
      Po pół roku od wyczyszczenia szuflady z niekompatybilnych/niedobranych
      rozmiarowo moja szuflada znów się zapełnia. Hura, hura! Jak ja lubię kupować
      staniki!!!
    • alladyna1986 Re: kolekcjonerki, łączmy się! 31.08.10, 19:41
      To ja się też dopisuję.;D Kolekcjonuję własne staniki, ale wszystkie noszę.;) W
      tej chwili koło 20 szt. i kilka kostiumów. Bazówki jeszcze nie uskładałam.;D Dla
      mnie kupno drogiego stanika to problem psychiczny, więc kupuję tylko okazyjnie z
      małymi wyjątkami. I tak za bikini Freya Soda dałam 4,5 zł, z pasującymi gatkami
      wyszło 9 zł.;D To jest dopiero sztuka;) Sknerstwo na szczęście utrudnia mi
      zadania kolekcjonerskie, bo inaczej zostawiałabym ciężkie pieniądze w lingeriach
      zamiast np. w piekarni;p

Za to kolekcjonuję staniki, które nigdy nie miały szansy pasować na mnie, ale
      może podpasują siostrom, mamie, ciotkom, koleżankom, koleżankom koleżanek itd. W
      tej chwili dwa kartony.

Wszystkiego, co jest za duże lub za małe, pozbywam się od razu, więc wytwarza
      się stałe krążenie sum.;)
    • aankaa może jeszcze nie mania ale... 31.08.10, 20:07
      w półtora miesiąca od znalezienia właściwego rozmiaru kupno 6 sztuk - biedny
      portfelu "( w sklepach stacjonarnych (jestem jeszcze na etapie, że muszę
      przymierzyć ileś sztuk żeby wybrać właściwy, a zakupy internetowe to dla mnie
      totalna zagadka)

przy okazji gwałtownej zmiany klimatu (+15) okazało się, że Freya, z którą nie
      mogłam się polubić jeszcze 2 tygodnie temu (+30) ma szansę zostać dobrą
      przyjaciółką :)

już kombinuję jak wyrwać się z pracy żeby wpaść do dopasowanej na letnią wyprzedaż

żałuję, że gatki są pieruńsko drogie, z drugiej strony pocieszam się, że modelu,
      który najchętniej noszę (niemal z golfem i do kolan, ze 100% bawełny bez
      drapiących tu i ówdzie koronek itp fintyfluszków) nie oferuje (?) żadna firma

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka