klymenystra Lacze sie :) 05.04.10, 15:36 Nawet nie wiem, ile mam stanikow :) Kolo 30 plus 3 gorsety. Wielkie pudlo z IKEI :0 Odpowiedz Link
edhelwen Re: Lacze sie :) 05.04.10, 23:51 ja muszę dokupić drugie pudełko, bo mimo że tylko kilkanaście, to już się nie mieszczą ;) marzę o komodzie na bieliznę... Odpowiedz Link
butters77 Re: Lacze sie :) 06.04.10, 12:11 edhelwen napisała: > marzę o komodzie na bieliznę... Ja też - bo jestem nie tylko kolekcjonerką staników, ale i pudełek, kartonów, szuflad i wszelkiej maści przedmiotów do przechowywania:-) Ogólnie marzy mi się oddzielna garderoba na bieliznę;-D Odpowiedz Link
ptasia Re: Lacze sie :) 06.04.10, 14:12 Mmm, taka specjalna szafka na bieliznę, odpowiednio oświetlona wewnątrz... jak Becky-zakupoholiczka u Kinselli miała na buty (a jej siostra na kamienie :) Odpowiedz Link
ciemnogrodzianka Re: kolekcjonerki, łączmy się! 06.04.10, 13:54 Dopisuję się. Jak jakoś parę miesięcy temu liczyłam wychodziło 21. Rozmary różne od 30G i 30H (dwa staniki) po większe ilości w 32G/GG i 34F/FF/G Odpowiedz Link
wera9954 Chciałabym zostać kolekcjonerką 06.04.10, 17:13 Niestety, co się wezmę za kompletowanie szuflady (o kolekcjonowaniu mogę co najwyżej pomarzyć), to albo się okazuje, że źle dobrałam rozmiar, albo dobrze dobieram, ale zaraz wyrastam. Odpowiedz Link
yanke Re: Chciałabym zostać kolekcjonerką 30.05.10, 19:29 wera9954 napisała: > Niestety, co się wezmę za kompletowanie szuflady (o kolekcjonowaniu mogę co > najwyżej pomarzyć), to albo się okazuje, że źle dobrałam rozmiar, albo dobrze > dobieram, ale zaraz wyrastam. Ja mam podobny kłopot. Jak już uzbierałam sporo to potem zaczęły się niszczyć te starsze... Nie miałam warunków do trzymania wszystkiego w szafie i z kolekcjonowania zrezygnowałam:( Odpowiedz Link
irenka65f kilkanaście to już coś 31.08.10, 18:19 Po pół roku od wyczyszczenia szuflady z niekompatybilnych/niedobranych rozmiarowo moja szuflada znów się zapełnia. Hura, hura! Jak ja lubię kupować staniki!!! Odpowiedz Link
alladyna1986 Re: kolekcjonerki, łączmy się! 31.08.10, 19:41 To ja się też dopisuję.;D Kolekcjonuję własne staniki, ale wszystkie noszę.;) W tej chwili koło 20 szt. i kilka kostiumów. Bazówki jeszcze nie uskładałam.;D Dla mnie kupno drogiego stanika to problem psychiczny, więc kupuję tylko okazyjnie z małymi wyjątkami. I tak za bikini Freya Soda dałam 4,5 zł, z pasującymi gatkami wyszło 9 zł.;D To jest dopiero sztuka;) Sknerstwo na szczęście utrudnia mi zadania kolekcjonerskie, bo inaczej zostawiałabym ciężkie pieniądze w lingeriach zamiast np. w piekarni;p Za to kolekcjonuję staniki, które nigdy nie miały szansy pasować na mnie, ale może podpasują siostrom, mamie, ciotkom, koleżankom, koleżankom koleżanek itd. W tej chwili dwa kartony. Wszystkiego, co jest za duże lub za małe, pozbywam się od razu, więc wytwarza się stałe krążenie sum.;) Odpowiedz Link
aankaa może jeszcze nie mania ale... 31.08.10, 20:07 w półtora miesiąca od znalezienia właściwego rozmiaru kupno 6 sztuk - biedny portfelu "( w sklepach stacjonarnych (jestem jeszcze na etapie, że muszę przymierzyć ileś sztuk żeby wybrać właściwy, a zakupy internetowe to dla mnie totalna zagadka) przy okazji gwałtownej zmiany klimatu (+15) okazało się, że Freya, z którą nie mogłam się polubić jeszcze 2 tygodnie temu (+30) ma szansę zostać dobrą przyjaciółką :) już kombinuję jak wyrwać się z pracy żeby wpaść do dopasowanej na letnią wyprzedaż żałuję, że gatki są pieruńsko drogie, z drugiej strony pocieszam się, że modelu, który najchętniej noszę (niemal z golfem i do kolan, ze 100% bawełny bez drapiących tu i ówdzie koronek itp fintyfluszków) nie oferuje (?) żadna firma Odpowiedz Link