Dodaj do ulubionych

Konkurs Freya i Stanikomanii :)

23.04.10, 15:25
Pozwalam sobie zamieścić info dla tych, którzy częściej są tu na LB niż na
Stanikomanii u Kasicy - bardzo, bardzo fajny konkurs:
Konkurs
:)
Obserwuj wątek
    • kasica_k Re: Konkurs Freya i Stanikomanii :) 24.04.10, 18:06
      Dzięki :-) Zapraszam do uczestnictwa, konkurs jest twórczy (można
      zaprojektować wymarzony biustonosz albo zrobić kreatywne zdjęcie :), a
      wygrać można 400 albo 250 zł na Freyowe zakupy.
    • kasica_k Re: Konkurs Freya i Stanikomanii :) 30.04.10, 00:07
      Podbijam - przed nami długi weekend, okazja do artystycznego wyżycia się :) Prac
      jak dotąd nie wpłynęło wcale tak wiele, a nagrody czekają :)
      • czikiratka Re: Konkurs Freya i Stanikomanii :) 30.04.10, 13:23
        Kasico, wolicie dostawać prace partiami czy hurtem? Mam już 12 gotowych, i nie wiem czy wszystko spakować w jeden mail, jak zrealizuję swoje mniej i bardziej dzikie pomysły, czy słać w częściach... I czy wszyskie "opisówki" mogą polecieć w jednym pliku?
        Dziś sprawdzano moją wiedzę dotyczące mostów, więc miałam kilkudniową przerwę w tworzeniu :P ale w łykend nadrobimy, nadrobimy, szczególnie, że pogoda ma być średnia ;)
        • kasica_k Re: Konkurs Freya i Stanikomanii :) 30.04.10, 14:26
          czikiratko, możesz wysłać wszystko w jednym mailu, chyba że obrazki są bardzo
          duże. Skrzynkę mamy co prawda bardzo pojemną, ale zdarza się w przyrodzie, że
          pojedynczy mail o bardzo dużej wielkości nie przechodzi. Więc może na wszelki
          wypadek daj mi jakoś znać, że wysłałaś, a ja Ci potwierdzę, że doszło :-)
          (niezła obfitość się szykuje ;)
          • confused.girl Re: Konkurs Freya i Stanikomanii :) 30.04.10, 18:46
            To ja też mam jedno pytanie:) Wysłałam kilka dni temu maila z projektami z opcją
            potwierdzenia dostarczenia i otwarcia miala. Potwierdzenie dostarczenia doszło,
            ale otwarcia już nie i tutaj moje pytanie - czy otwieracie już teraz miale czy
            czekacie do zakończenia konkursu? Wiem, że moje pytanie jest z serii tych
            nadgorliwych:D ale boję się czy przypadkiem mój mail nie wylądował w SPAMie, bo
            wysłałam go z trochę nietypowego adresu;)
            • confused.girl Re: Konkurs Freya i Stanikomanii :) 03.05.10, 20:16
              up:)
              • kasica_k Potwierdzenia 04.05.10, 02:28
                Właśnie dokonałam przeglądu wszystkich prac i wysłałam wszystkim potwierdzenia
                przyjęcia prac do konkursu. Jeśli nie dostaniesz maila, odezwij się koniecznie.

Dziękujemy za prace i chcemy jeszcze. Jeszcze tylko dwa tygodnie! :)
                • confused.girl Re: Potwierdzenia 04.05.10, 10:49
                  Dziękuję, dostałam:)
    • kasica_k Zachęcam! 06.05.10, 04:53
      Drogie Kreatywne Lobbystki, nie skąpcie nam uczty wizualnej, zostało jeszcze
      tylko niespełna 10 dni - zwłaszcza kategoria druga domaga się znacznie większej
      obsady - ogromne szanse na wygraną! :-)
      • czikiratka Re: Zachęcam! 06.05.10, 16:16
        Mówisz - masz. Skany okazały się małe, ale i tak wysłałam na razie tylko 5 rysunków. Jak dostanę potwierdzenie to wyślę pozostałe prace.
        Ehhh, gdybym miała aparat i stodołę to bym wzięła udział też w drugiej kategorii :(
      • ayaa89 Re: Zachęcam! 06.05.10, 16:28
        Ja bym chętnie wzięła udział ale nie posiadam żadnej Freyi :(
        • kasica_k Re: Zachęcam! 08.05.10, 00:52
          No to zostaje dla Ciebie kategoria I :)
          • ayaa89 Re: Zachęcam! 08.05.10, 00:58
            Na pierwszą kategorię nie mam talentu:) No ale jeszcze trochę czasu jest może
            coś się wymyśli:D
      • sybla1 Nie mogę wysłać poczty na podany w konkursie adres 08.05.10, 18:21
        Próbowałam juz kilka razy, za każdym otrzymuję info, że nie udało
        się wysłać wiadomości. Co się dzieje i jak mam dostarczyć prace?
        Pomocy, proszę!
        • kasica_k Re: Nie mogę wysłać poczty na podany w konkursie 09.05.10, 00:55
          Dostałyśmy już 5 maili z Twojego adresu, więc najwyraźniej jednak dochodzą :-)
          • sybla1 Re: Nie mogę wysłać poczty na podany w konkursie 09.05.10, 21:44
            Oj, narobiłam zamieszania, bardzo przepraszam.
            Proszę o pokasowanie niepotrzebnych :)
            • kasica_k Re: Nie mogę wysłać poczty na podany w konkursie 09.05.10, 23:49
              Nic nie szkodzi :) Jeśli dostałaś taki komunikat, to Twój niepokój był w pełni
              uzasadniony. Problem przekazałam do naszego "działu technicznego" :)

Jeśli jeszcze ktoś dostanie jakiś dziwny komunikat, proszę o zgłoszenie.

Na wszystkie maile z pracami wysyłane jest potwierdzenie - ponieważ robimy to
              ręcznie, może minąć trochę czasu, ale w ciągu jednego-dwóch dni każdy uczestnik
              powinien dostać potwierdzenie przyjęcia pracy.
    • kasica_k Do fileo25 08.05.10, 00:51
      Dotarł tylko załącznik z tekstem - prosimy o projekt! Piszę tutaj, ponieważ nie
      odpowiadasz na maile.
    • kasica_k Uwaga, przedłużamy termin :-) + galeria rusza 13.05.10, 01:03
      Zamiast do 17, prace można nadsyłać do 24 maja. A rozstrzygnięcie planujemy na
      Dzień Dziecka. A więc, uwalniajcie swoje wewnętrzne dziecko i twórzcie! :-)

A tymczasem na stronach Freya PL na Facebooku powoli rusza galeria prac
      konkursowych. Niektóre projekty chętnie sama bym nosiła, jak słowo daję :-)
      • inez69 Re: Uwaga, przedłużamy termin :-) + galeria rusza 21.05.10, 20:58
        kasica_k napisała:

> A tymczasem na stronach Freya PL na Facebooku powoli rusza galeria
        prac
        > konkursowych. Niektóre projekty chętnie sama bym nosiła, jak słowo
        daję :-)

Ja też! Podziwiam wyobraźnię i talent tych dziewczyn! Że też takiego
        nie mam. Bardzo fajnie ogląda się te prace.kasica_k napisała:

> Zamiast do 17, prace można nadsyłać do 24 maja. A rozstrzygnięcie
        planujemy na
        > Dzień Dziecka. A więc, uwalniajcie swoje wewnętrzne dziecko i
        twórzcie! :-)
        >
        > A tymczasem na stronach Freya PL na Facebooku powoli rusza galeria
        prac
        > konkursowych. Niektóre projekty chętnie sama bym nosiła, jak słowo
        daję :-)
        • inez69 Re: Uwaga, przedłużamy termin :-) + galeria rusza 21.05.10, 20:59
          Ups :)
    • kasica_k Ostatni weekend! 21.05.10, 17:51
      Drogie Kreatywne, jeszcze tylko sobota i niedziela zostały na tworzenie prac
      konkursowych. Termin upływa w poniedziałek! Zapraszamy :)
    • kasica_k Ciekawy projekt :-) 03.06.10, 03:48
      Być może nie wszystkie z Was śledziły konkurs i konkursową galerię, a chciałam
      na zakończenie zwrócić Waszą uwagę na jeden z ciekawszych projektów, a mianowicie

projektlobbowy

autorstwa butters77 :-)

Jeszcze raz dziękuję za udział, kibicowanie oraz atmosferę, będącą w olbrzymim
      stopniu dziełem lobbystek właśnie :-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka