Dodaj do ulubionych

www.stanikowa-alternatywa.pl

24.10.10, 00:14
Stanikowa Alternatywa jako sklep internetowy :).
stanikowa-alternatywa.pl/
Sklep właśnie ruszył, mam nadzieję, że błędów w nim jest niezbyt wiele - bardzo się starałam wszystkie wychwycić :). Jednakże na pewno coś przeoczyłam i dlatego liczę na Was i Wasze czujne oczy. Będę niezmiernie wdzięczna za wszelkie sugestie. Poświęciłam temu sklepowi dużo czasu i chcę, by było jak najlepiej :).

A teraz coś o sklepie...
W Stanikowej Alternatywie czekają dobrze przez Was znani producenci, a oprócz nich, na każdą z Was czeka świnka skarbonka - program lojalnościowy Stanikowa Skarbonka - szczegóły programu na stronie sklepu.
Z okazji otwarcia wszyscy Kupujący otrzymają, na hasło "start", rabat 10% na produkty, które są w stałej cenie [czyli promocja nie dotyczy produktów w promocji i w cenach wyprzedażowych]. Słowo "start" trzeba wpisać w podsumowaniu zamówienia, a rabat zostanie naliczony. Promocja "na start" trwa do środy, 27 października, do godziny 23:59.

Zapraszam serdecznie,
Ola Stachal.
Obserwuj wątek
    • stanikowa-alternatywa Zbliża się koniec promocji! 27.10.10, 12:06
      Jeszcze tylko 11 godzin i 53 minuty trwa promocja "na start".
      Osoby chętne na skorzystanie z 10% rabatu zapraszam do sklepu -> stanikowa-alternatywa.pl/

Ola
    • stanikowa-alternatywa RABAT 7% na wszystko 08.11.10, 12:09
      Od teraz przez tydzień, do poniedziałku 15 listopada do godziny 21, obowiązuje promocja 7% na cały asortyment, również na produkty przecenione.
      By uzyskać 7% rabatu należy w pierwszym kroku podczas składania zamówienia w okienku Kupony rabatowe Kod: wpisać słowo rabat.

W sklepie przez cały czas obowiązuje wysyłka gratis.

Zapraszam!
    • stanikowa-alternatywa Masquerade Tiffany strapless i gorset strapless 13.11.10, 21:41
      W sklepie pojawiły się dwa nowe modele: Masquerade Tiffany strapless w kolorze ivory
      stanikowa-alternatywa.pl/biustonosze/150-biustonosz-tiffany-strapless-ivory.html
      oraz gorset w wersji strapless również w kolorze ivory
      stanikowa-alternatywa.pl/gorsety/151-gorset-tiffany-ivory-trapless.html
      Zapraszam :)
    • doris.sol Re: www.stanikowa-alternatywa.pl 18.11.10, 16:59
      Ehhh...jak zwykle brak informacji o wysylce za granice....ehhh
    • fuks-09 Re: www.stanikowa-alternatywa.pl 25.11.10, 09:05
      Dokonałam zakupu u Pani Oli i.... jestem oczarowana. Przyjazne ceny, program lojalnościowy, ekspresowa wysyłka, niesamowita elastyczność, przesympatyczny kontakt, do paczki dołączony odręczny liścik i mały drobiazg. Cud, miód i orzeszki.
      Polecam - ja na pewno skorzystam jeszcze nie raz
      • pierwszalitera Re: www.stanikowa-alternatywa.pl 25.11.10, 13:49
        fuks-09 napisała:

> Polecam - ja na pewno skorzystam jeszcze nie raz

Ojej, czy wy te teksty spisujecie z tego samego podręcznika, że na odległość trącą własną reklamą? ;-)
        • stanikowa-alternatywa Re: www.stanikowa-alternatywa.pl 25.11.10, 15:07
          Fuksie, dziękuję serdecznie za opinię i cieszę się, że jesteś zadowolona z zakupu jak i samej transakcji, a biustonosz niech się dobrze nosi :).
          Oczywiście zapraszam ponownie!

Pierwszalitero, posądzasz mnie o to, że sama sobie wystawiam pozytywne opinie? To naprawdę przykre. Musisz wiedzieć, że nie należę do osób, które mają takie rzeczy w zwyczaju. Zresztą, wątek wisi od 24 października, a pierwsza opinia o sklepie pojawiła się po miesiącu.
          • pierwszalitera Re: www.stanikowa-alternatywa.pl 25.11.10, 17:22
            stanikowa-alternatywa napisała:

Zresztą, wątek wisi od 24 października, a pierwsza opinia o s
            > klepie pojawiła się po miesiącu.

To się nazywa windowanie wątku w górę z powodu braku prawdziwego zainteresowania. Może i opinia jest prawdziwa, ale niezbyt autentycznie brzmi i tyle.
            • mauske Re: www.stanikowa-alternatywa.pl 25.11.10, 23:27
              pierwszalitera napisała:

> stanikowa-alternatywa napisała:
              >
              > Zresztą, wątek wisi od 24 października, a pierwsza opinia o s
              > > klepie pojawiła się po miesiącu.
              >
              > To się nazywa windowanie wątku w górę z powodu braku prawdziwego zainteresowani
              > a. Może i opinia jest prawdziwa, ale niezbyt autentycznie brzmi i tyle.

Co masz na myśli, pierwszalitero? Skoro zadowolona klientka wyraża prywatną opinię, bo chyba się zgodzisz, że ma chyba do tego prawo, to co właściwie nazywasz windowaniem, bo nie rozumiem?
              Inna sprawa, że faktycznie z większą korzyścią dla innych forumek byłby opisy zadowolenia mniej ogólnikowe, za to zawierające jakieś konkretne "pikantne szczegóły" z przebiegu transakcji. Większość sklepów opisywanych na forum aż ocieka od tych ogólnikowych słodkości. Dostało się akurat stanikowej-alternatywie.

• fuks-09 Re: www.stanikowa-alternatywa.pl 25.11.10, 15:44
          Pierwszalitera, nie przesadzaj. Po prostu podzieliłam się swoimi wrażeniami i nie widzę w tym nic niestosownego. Natomiast dziwię się Tobie, czy to, że ktoś jest zadowolony z transakcji od razu musi być podejrzane? Ale oczywiście jeśli chcesz mogę opisać z detalami dlaczego jestem zadowolona z zakupu w alternatywie, nie ma sprawy.
          • pierwszalitera Re: www.stanikowa-alternatywa.pl 25.11.10, 17:19
            fuks-09 napisała

Ale oczywiście jeśli c
            > hcesz mogę opisać z detalami dlaczego jestem zadowolona z zakupu w alternatywie
            > , nie ma sprawy.

Dokładnie. Gdybyś podzieliła się szczegółami, to wzbudziłoby to większe zaufanie. A takie ogólne cud, miód i orzeszki pod mniej znanym na forum nickiem, jest raczej podejrzane. Prawdziwe klientki mają zawsze swoje indywidualne preferencje i nie wymieniają w zachwycie na jednym wydechu cech uznanych za ważne przez właścielkę sklepu.
            • fuks-09 Re: www.stanikowa-alternatywa.pl 25.11.10, 18:37
              Skoro tak nalegasz to odpowiem, w koncu nie mam nic do ukrycia :-)
              Otoz chcialam sprawic sobie Masquerade Tiffany Strapless. Mam wersje czarna - bandeau, ktora sobie chwale, ale potrzebowalam cos jasnego pod bluzki koszulowe. Nie bylam jednak pewna rozmiaru a w mojej okolicy nie ma sklepu stacjonarnego w ktorym moglabym takie staniki znalezc i bez klopotu przymierzyc. Akurat znalazlam oferte Alternatywy, przeczytalam opis, ale jeszcze dodatkowo wyslalam zapytanie do sklepu o wielkosc miseczek. W odpowiedzi dostalam propozycje, ze Pani mi wysle dwa rozmiary, ja sobie przymierze i niewlasciwy odesle. Zlozylam zamowienie, staniki doszly w ciagu dwoch dni od daty zamowienia z odrecznie napisanym listem i malym gratisem.
              Czy cos jeszcze Cie interesuje? Moge Ci podac numer mojego zamowienia, przeslac kopie korespondencji ze sklepem, nie ma najmniejszego problemu.
              Tylko pytanie w jakim celu mam udowadniac, ze nie jestem wielbladem.
              Piszesz, ze jestem mniej znanym nickiem - owszem, to prawda, tyle tylko, ze jestem tutaj nowa - konkretnie gdzies od czerwca , przeciez mozesz zajrzec do moich postow. Nie udzielam sie za czesto, bo nie mam takiej wiedzy i doswiadczenia jak wiekszosc forumek. Podzielilam sie moimi odczuciami i okazuje sie, ze dostaje po glowie ja i wlascicielka sklepu, troche to przykre.
              Mam nadzieje Pierwszalitero, ze jestes zadowolona, ale jesli to za malo to tak jak pisalam wyzej - nie widze przeszkod.
              Pozdrawiam Cie serdecznie i zycze milego wieczoru.
              • fuks-09 Re: www.stanikowa-alternatywa.pl 25.11.10, 18:37
                I jeszcze jedno - licze, ze sie do mojej odpowiedzi odniesiesz.
                • pierwszalitera Re: www.stanikowa-alternatywa.pl 25.11.10, 21:41
                  Mam się odnieść? Proszę bardzo. A na czym polega ta niesamowita elastyczność? Dwa staniki do przymierzenia można zamówić przecież w każdym sklepie i odesłać niepasujący.
                  • fuks-09 Re: www.stanikowa-alternatywa.pl 26.11.10, 08:24
                    Wystarczy. Nie mam zamiaru ciągnąć tej dyskusji dalej. Dla mnie wysłanie dwóch staników i pobranie opłaty za jeden to jest elastyczność koniec i kropka. Jeśli dla Ciebie nie jest to Twoja sprawa.
                    Nie muszę i nie mam najmniejszego zamiaru aż tak się przed Tobą tłumaczyć. Ochłoń, bo się trochę zapędziłaś droga Pierwszalitero, a nie sądzę, żeby było Cię stać na zwykłe przepraszam. Miłego dnia.
                    • fuks-09 Do Pani Oli 26.11.10, 08:28
                      Pani Olu, przykro mi, że moja opinia stworzyła nieprzyjemną sytuację na wątku Pani sklepu.
    • stanikowa-alternatywa DDD i Mikołajkowa Promocja 30.11.10, 22:05
      Od jutra zaczynamy w Stanikowej Alternatywie Mikołajkową Promocję!
      Na hasło "Mikołajki" wpisane w okienku kod Klient otrzyma 7% rabatu. Promocja obejmuje biustonosze, majtki, piżamy, pasy do pończoch i gorsety (również przecenione już modele).
      Promocja trwa od 1 do 7 grudnia.

Stanikowa Alternatywa promuje akcję DDD - Dzień Darmowej Dostawy i jutro, 1 grudnia, aktywnie bierze udział w akcji oferując swoim klientom wysyłkę gratis - niezależnie od wyboru formy zapłaty za towar i formy przesyłki koszty wysyłki ponosi sklep. [W chwili obecnej sklep korzysta z usług Poczty Polskiej, nie ma możliwości wysłania towaru kurierem.]
      Również przy zakupach na Allegro darmowa dostawa obowiązuje - w formie wysyłki należy wybrać odbiór osobisty, po czym niezwłocznie napisać maila do sklepu z informacją o wyborze preferowanej formy wysyłki. Przypominam - nick sklepu na Allegro to: stanikowa9.

Serdecznie zapraszam
    • sybla1 Dołączam do grona zadowolonych klientek :) 21.12.10, 15:16
      Kolejny zakup w kolejnym sklepie - i nie zawiodłam się :)
      Przesympatyczna Właścicielka, pełen profesjonalizm w obsłudze klienta. Bielizna była na zamówienie (nie było od ręki na stanie), więc musiałam poczekać. Trochę to trwało, wiadomo, że bywa różnie - ale na bieżąco byłam informowana o wszystkim, co dotyczyło zakupu, nie pozostawiono mnie samej sobie i nie musiałam się dopominać o informacje (co niestety bywało w innych sklepach).
      Duży plus - pomoc w doborze rozmiaru modeli, których nie miałam okazji widzieć na żywo, aktualny zakup trafiony za pierwszym podejściem :). I bardzo miły dodatek znalazłam w kopercie z przesyłką - odręcznie napisana kartka z życzeniami świątecznymi, taki niby drobiazg, a ile znaczy.
      Jeszcze jeden sklep dodany do moich ulubionych :), mogę z czystym sumieniem polecić.
      • stanikowa-alternatywa Re: Dołączam do grona zadowolonych klientek :) 21.12.10, 20:58
        Dziękuję bardzo za tę pozytywną opinię :).
        I zapraszam ponownie :)
        • stanikowa-alternatywa Święta tuż tuż... A wraz z nimi promocja 20% 21.12.10, 21:02
          Do 28 grudnia do godziny 20:00 Stanikowa Alternatywa oferuje 20% rabatu na wszystkie produkty.
          Hasło zniżkowe to "święta", trzeba je wpisać w pierwszym kroku podczas składania zamówienia.

W sklepie zawitał Tiffany strapless w czerni od obwodu 28. A Tiffany strapless ivory ma uzupełnioną rozmiarówkę, przyszło kilka 60-tek :).

Zapraszam!
      • szynszylepijatequile Kolejna zadowolona klientka 22.03.11, 12:32
        To ja chyba też dołączę do grona stałych klientek :) Przesyłka została zrealizowana bardzo szybko. Deco, jak to deco, jest świetne :) a własnoręcznie napisany list rzeczywiści powoduje uśmiech na twarzy. Taka mała rzecz, a cieszy, to samo dotyczy małego, pachnącego gratisu.
    • ptasia Re: www.stanikowa-alternatywa.pl 27.12.10, 12:44
      korzystając z 20% rabatu świątecznego, zamówiłam grafitowe Deco tuż przed Świętami. Miałam problem z płatnością, kontakt ze sklepem był b. szybki i miły. Dziś dojechała paczka (darmowa wysyłka). Stanik zapakowany i w pudełko, i w świąteczny papier ;), do tego kartka świąteczna, pachnący gratis i odręcznie napisany list od właścicielki sklepu - aż się uśmiechnęłam.
      Deco oczywiście cud, miód i orzeszki :)
      • stanikowa-alternatywa Re: www.stanikowa-alternatywa.pl 27.12.10, 18:03
        Cieszę się, że udało mi się wywołać uśmiech na Pani twarzy :).
        Stanikowa Skarbonka już została zasilona, a Deco niech się dobrze nosi!
        Ależ mi się miło zrobiło, cieszę się jak dziecko :))). Dziękuję!
        • buka_rozzie Re: www.stanikowa-alternatywa.pl 28.12.10, 10:05
          wczoraj zamówiłam w sklepie dżordża zółtego, i już się nie mogę doczekać xD
          dobrze ze sprawdziłąm stronę sklepui ten rabat był wielkimi literami wypisany, bo tak to bym zapłaciła 12 zł drożej xD
          • buka_rozzie Re: www.stanikowa-alternatywa.pl 31.12.10, 15:44
            aa coś czuję że będę częściej kupowała w pani sklepie ;)
            superowy kontakt, wymiana bez problemu tylko czekam na tą wymienianą paczkę :)
            nie wiem jak z innymi sklepami, ale tu przez internet jest idealnie :)
            pozdrawiam i udanego sylwestra życzę ^^
            • stanikowa-alternatywa Re: www.stanikowa-alternatywa.pl 02.01.11, 18:52
              Cieszę się, że jest Pani zadowolona :). Mam nadzieję, że wymieniany stanik dojdzie już w poniedziałek i że będzie pasował.
              A gdyby coś było nie tak, to proszę o kontakt i będziemy się dalej martwić :).

Dziękuję za życzenia udanej zabawy, która była bardzo udana i życzę wszystkiego dobrego w Nowym Roku! :)

Pozdrawiam i zapraszam ponownie!
              • buka_rozzie Re: www.stanikowa-alternatywa.pl 03.01.11, 18:31

już doszedł i tym razem jest idealnie ;)
                straszliwie dziękuje pani za cierpliwość do mnie ;)
    • stanikowa-alternatywa promocja+nowości - Effuniaki 04.03.11, 22:07
      Do 7 marca do godz. 13 w sklepie trwa promocja z okazji Dnia Kobiet - rabat 10% na cały asortyment. Żeby otrzymać rabat, w polu Kupony rabatowe; kod (po przejściu do koszyka) trzeba wpisać hasło "kobieta".

A z nowości w sklepie dostępne są Effuniaki, póki co mniejsze rozmiary, ale wkrótce rozmiarówka zostanie poszerzona: stanikowa-alternatywa.pl/16_ewa-michalak
      Dostępny też jest Deco strapless w kolorze cielistym - stanikowa-alternatywa.pl/biustonosze/156-biustonosz-deco-strapless-nude-freya.html

• anka_z_lasu sklep jest fajny :) 10.03.12, 21:31
      Szybka (i bezpłatna!) wysyłka, informacje o zmianie statusu zamówienia na bieżąco, zero problemów ze zwrotem, dobry kontakt mailowy. Nic, tylko kupować :)
      • stanikowa-alternatywa Re: sklep jest fajny :) 11.03.12, 20:48
        Dziękuję za miłe słowa i zapraszam :))
    • wujka Re: www.stanikowa-alternatywa.pl 19.04.12, 11:38
      Odzywa się kolejna zadowolona klientka :)
      Szybka wysyłka (zamówiłam ok. 15, zapłaciłam on-line i tego samego dnia wysłano do mnie zamówienie), bardzo dobry kontakt mailowy. Przesyłka (pocztą) jest darmowa bez względu na wartość zamówienia. W przesyłce były oddzielne paragony dla każdego produktu, formularz zwrotu, a dodatkowo odręcznie napisany na firmowym papierze długi list! Bardzo miło ze strony właścicielki sklepu.
      W regulaminie wspomniane jest, że pieniądze za zwrócony towar przelewane są do 2 dni roboczych i rzeczywiście dotrzymano tego terminu. Za to należy się dodatkowy plus, bo niektóre sklepy przeciągają zwrot pieniędzy jak tylko mogą...

• stanikowa-alternatywa Wujka, dziękuję! :) 19.04.12, 15:32
        Dziękuję za miłe słowa. Cieszę się, że moje Klientki są zadowolone :). Staram się tak obsługiwać Klientów, jak sama chcę być obsługiwana :).

Wielkie, wielkie dzięki!

Pozdrawiam serdecznie z deszczowego wschodu,
        Ola.
    • stanikowa-alternatywa Konkurs na Facebooku 14.01.13, 13:16
      Na Facebooku, na profilu sklepu: www.facebook.com/StanikowaAlternatywa do 25 stycznia trwa konkurs, w którym wygrać można dowolnie wybrany przez siebie biustonosz jednej z marek Panache.

Aby wziąć udział w losowaniu należy:
      1. polubić profil sklepu na FB,
      2. polubić zdjęcie konkursowe,
      3. udostępnić je na swojej tablicy.
      Losowanie zwycięzcy odbędzie się 25 stycznia br.
    • stanikowa-alternatywa Zdjęcia na modelce 05.02.13, 15:54
      Do sklepu zostały dodane i sukcesywnie będą dochodzić nowe zdjęcia na "żywym" biuście. Jest Panache Sport stanikowa-alternatywa.pl/product.php?id_product=182, Cleo Leila stanikowa-alternatywa.pl/product.php?id_product=279, Cleo Ariana stanikowa-alternatywa.pl/product.php?id_product=201.
      Kolejne modele w bliskiej przyszłości.
    • stanikowa-alternatywa Nowa wersja sklepu i promocja (15% rabatu) 07.07.14, 16:13
      Zapraszam do odmienionej Stanikowej Alternatywy. Zmieniło się dużo :).

Z okazji odświeżenia sklepu zapraszam na promocyjne zakupy - na hasło "idzie nowe" każde zamówienie otrzyma 15% rabatu (dotyczy całego asortymentu).
      stanikowa-alternatywa.pl/

• stanikowa-alternatywa Teraz albo nigdy! 19.11.14, 15:49
      Mowa o nowej zakładce w sklepie, w której znajdują się modele w cenach obniżonych o 30% lub więcej!
      Są to produkty, które nigdy więcej nie pojawią się u nas z racji wyprzedania u producentów.
      Dlatego teraz albo nigdy!

Teraz albo nigdy

Zapraszam do zapoznania się z tą nową zakładką :).
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka