Dodaj do ulubionych

biustonosze spotowe

06.02.11, 13:31
takiego wątku nie znalazłam a jest mi potrzebny.

Chciałam kupic biustonosz sportowy, i tu pytanie jaki?

Zapewne znajdą się osoby które przeszły już przez poszukiwania. Podpowiedzą które mają jakie wady, które najlepiej się sprawdziły. Czy szukać z fiszbiną czy bez, czy te obwody są rzeczywiście zbyt ścisłe, czy szukać rozmiaru takiego jak w zwykłym biustonoszu?
Próbowała któraś Freya Active?

Za pomoc z góry dziękuję.
Obserwuj wątek
    • agafka88 Re: biustonosze spotowe 06.02.11, 13:35
      Wątek o biustonoszach sportowych możesz znaleźć w spisie treści, który masz nad listą wątków.
      forum.gazeta.pl/forum/w,32203,28227467,0,SPORT_gdy_to_nie_pilka_skacze_najwyzej_.html
      • amused.to.death Re: biustonosze spotowe 06.02.11, 15:54
        większość wpisów tam pochodzi sprzed 3-5 lat. Naprawdę prawie nic się nie zmieniło i nie warto założyć bardziej współczesnego wątku?
        Też mnie ten temat teraz interesuje, a przebijanie się przez kilkuletnie posty z nieaktywnymi często linkami niewiele mi daje.
        • roza_am Re: biustonosze spotowe 06.02.11, 17:14
          Przecież możesz czytać wątek w kolejności od najnowszego postu. Albo zadać w nim pytanie z prośbą o aktualne informacje.

Nie widzę powodu do zakładania nowego wątku, skoro poprzedni ani się nie zarchiwizował, ani nie przepełnił (ma mniej niż 500 postów).
          • butters77 Re: biustonosze spotowe 06.02.11, 18:39
            Zgadzam się - można śmiało się do tamtego wątku dopisać z nowościami.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka