Dodaj do ulubionych

GIEŁDA - robimy porządki

27.10.11, 10:24
Dziewczyny, robimy porządki na giełdzie, część wątków jest przeładowana usuniętymi wpisami, przez co są trudne w czytaniu dla adminek, jest wiele nieaktualnych ofert, których nie usuwałyśmy przez niedopatrzenie, wiele osób niczego nie wystawiało od ponad roku. Ponieważ lista uczestniczek giełdy jest bardzo długa, opieramy się wyłącznie o statystyki forum. Dlatego też jeśli któraś uczestniczka zostanie usunięta, mimo że pisała na giełdzie po 01.11.2010, proszę o kontakt z adminkami giełdy, przywrócimy.
Lista adminek giełdy jest umieszczona na forum.
Obserwuj wątek
    • anna-pia Będzie tak: 27.10.11, 21:45
      Wielkie sprzątanie zacznie się 5 listopada. W imieniu adminek giełdy proszę, żeby osoby wystawiające cokolwiek aktualnie na giełdzie skopiowały na komputer swoje wpisy: po porządkach stare wątki zostaną w całości usunięte i pozakładamy nowe. Oczywiście, możecie wystawiać nowe rzeczy, ale proszę o zapisywanie u siebie każdego wpisu, ponieważ trzeba będzie je powtórzyć.
      • anna-pia przypominam n/t 31.10.11, 10:06

• anna-pia up n/t 03.11.11, 19:25

• kis-moho Powiadomienia 04.11.11, 16:04
      Robimy porządki na giełdzie, w tym w liście użytkowników. Żeby wiedzieć, kto kiedy był aktywny na giełdzie, musiałyśmy przywrócić wszystkie stare wpisy - inaczej pousuwałybyśmy z listy dziewczyny, które w ostatnim czasie pisały i grzecznie oznaczały wpisy do usunięcia. Niestety wyszukiwarka nie pokazuje nam usuniętych wpisów.
      Przykro nam bardzo, jeżeli ktoś z Was dostał dziś mnóstwo powiadomień o nowych wpisach na giełdzie, ale nie znalazłyśmy innej skutecznej metody.
      • sybla1 Re: Powiadomienia 04.11.11, 18:57
        przy okazji porządków zapytam - jak anulować opcję powiadamiania? W każdej przeglądarce na moim komputerze jest opcja Powiadamiaj o nowych wpisach , natomiast wyłączenia nigdzie nie ma :(.
        • anna-pia Re: Powiadomienia 04.11.11, 19:24
          Pojawia mi się ta opcja w tym samym miejscu, gdzie poprzednio była ta o powiadamianiu.
          • sybla1 Re: Powiadomienia 04.11.11, 22:07
            A u mnie jest tylko ta o powiadamianiu :(
            • anna-pia Re: Powiadomienia 04.11.11, 22:18
              Niestety, na to nic nie poradzę :(
              • anna-pia Re: Powiadomienia 04.11.11, 22:18
                Bo mi się pojawia "Nie powiadamiaj o nowych wpisach".
                • sybla1 Re: Powiadomienia 05.11.11, 10:34
                  Ja mam tylko "powiadamiaj o nowych wpisach", w wiadomości powiadamiającej "Jeżeli chcesz wypisać się z danego powiadomienia o nowych wątkach lub wpisach przejdź na stronę forum lub wątku i kliknij w "przestań powiadamiać". ", tylko ja tego "przestań" nigdzie nie mam :(
                  • azymut17 Re: Powiadomienia 05.11.11, 11:25
                    U mnie wyświetla się na dole wątku napis "Nie powiadamiaj o nowych wpisach". Spróbuj otworzyć inną przeglądarką, może Twoja blokuje jakoś tę funkcję (w FF jest widoczna).
                    • sybla1 Re: Powiadomienia 05.11.11, 11:54
                      Bardzo dzięuję, w FF jest wszystko widoczne, nie przyszło mi do głowy, żeby w tej przeglądarce sprawdzić - w 3 innych widocznie było zablokowane :)
            • psuj-ka Re: Powiadomienia 04.11.11, 22:32
              A w samych mailach z powiadomieniami nie ma takiej opcji gdzieś na dole?
    • metia Ogromna ilość postów w wątkach? 07.11.11, 23:26
      Czy to, że nagle widzę w giełdowych wątkach po kilkaset postów, jest związane z porządkami na giełdzie. Ciężko się w tym połapać...
      (Nie mówiąc już o tym, że dostałam dziś kilkadziesiąt jakby zaległych powiadomień o nowym poście w wątku, w którym mam zawiadomienie o nowych postach.)
      • roza_am Re: Ogromna ilość postów w wątkach? 07.11.11, 23:54
        Tak.
        • metia Re: Ogromna ilość postów w wątkach? 08.11.11, 10:28
          Dziękuję. Nie wiem, jak czytałam ten wątek, skoro mi to umknęło!
    • metia Kiedy będzie można ponownie pisać na giełdzie? n/t 23.11.11, 17:57
      • anna-pia już można pisać 23.11.11, 19:03
        jeśli ktoś zakładałby nowy wątek, to proszę według wątków, które pozakładała A_gneskka, inaczej cały wątek będzie musiał zostać usunięty
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka