agnieszka.onlyher Re: NOWOŚCI w sklepach LISTOPAD 23.11.11, 18:59 W onlyher we Wrocławiu pojawiła się Angel z Curvy Kate, a nasz autorski model Latte dostępny jest już w Zabrzu i we Wrocławiu. Zapraszamy Odpowiedz Link
kasienka.body BODY Lublin - Onlyher Latte 23.11.11, 21:25 Dziś przybyło do nas Latte od Onlyher. Zapraszamy! Odpowiedz Link
gosia.bradea Bradea - nowości marki Freya 24.11.11, 10:20 Pojawiła się u nas kolejna porcja nowości marki Freya: Czarno-czerwona Lyla, oparta na kroju Arabelli: www.bradea.pl/ext/wyszukiwarka_podstawowa/?slowo=lyla Edina w dwóch krojach: balkonowym i longline www.bradea.pl/ext/wyszukiwarka_podstawowa/?slowo=edina , a do kompletu trzy fasony majtek. Zapraszamy :) Odpowiedz Link
marcille Cleo Sasha, Onlyher Latte, Charnos Cherub 24.11.11, 13:07 Polecamy nowości w naszym sklepie: Charnos Cherub: bieliznakrakow.pl/sklep/biustonosz-charnos-cherub-ruby-full-p-508.html Onlyher Latte: bieliznakrakow.pl/sklep/biustonosz-onlyher-latte-p-512.html Cleo Sasha: bieliznakrakow.pl/sklep/biustonosz-panache-cleo-sasha-p-334.html Panache Superbra Andorra: bieliznakrakow.pl/sklep/biustonosz-panache-superbra-andorra-full-purple-p-327.html Panache Superbra Evie black: bieliznakrakow.pl/sklep/biustonosz-panache-evie-black-p-230.html Panache Superbra Porcelain strapless black: bieliznakrakow.pl/sklep/biustonosz-panache-porcelain-strapless-black-p-507.html Odpowiedz Link
brafitstudio Re: NOWOŚCI w sklepach LISTOPAD 24.11.11, 15:37 Witamy Mamy Karmiące:) Od dziś posiadamy w sprzedaży biustonosze do karmienia: obwody od 70 do 90 i miseczki od D do HH. Zapraszamy serdecznie Brafit Studio ul. Hłaski 40 Wrocław Odpowiedz Link
bra-dreamerka Bra- Dreams-NOWOŚCI w sklepach LISTOPAD 24.11.11, 15:48 Do Salonu dojechał biały i czarny Lauren Freya typu usztywniany half-cup. Zostały również uzupełnione rozmiary biustonoszy Freya Deco Odpowiedz Link
brabella Brabella Kraków | www.brabella.pl - Super EgoBoost 25.11.11, 12:46 Dotarła do nas przesyłka z kolejną nowością Gossarda. Tym razem jest to czarny Super Egoboost. W przyszłym tygodniu otrzymamy uzupełnienie rozmiarówki tego modelu - mniejsze miseczki. Odpowiedz Link
magda.szyfoniera Łódź Szyfoniera 28.11.11, 13:39 Do Szyfoniery przyjechało Latte od Onlyher - zapraszamy :) -- szyfoniera.com.pl Odpowiedz Link
kasienka.body BODY Lublin / body.sklep.pl - Freya Deco push-up 28.11.11, 20:08 w sklepie jest już dostępny model Freya Deco w wersji z wkładkami push-up: body.sklep.pl/product-pol-443-Freya-Deco-Half-Cup-Nude-Biustonosz.html Zapraszamy! Odpowiedz Link
madziaost Milla Wrocław, ul.Ruska 34 - Dalia Marina 29.11.11, 14:39 Witam, nowy model Dalii - Marina - już jest! Zapraszam wielbicielki zdecydowanych barw:) Odpowiedz Link
bellami.pl Bellami.pl-SUPEREGO (gossard) 29.11.11, 14:55 Proponujemy kilka nowości, które pojawiły się w ostatnim czasie: - biustonosz optycznie powiększający biust Gossard SUPEREGO bellami.pl/shop/gossard/6-biustonosze/5005-biustonosz-gossard-ego-superboost-plunge-black/flypage-ask.tpl.html - znany i lubiany model HESTIA od Panache Masquerade ponownie w ofercie w kolorze ivory i czarnym bellami.pl/Biustonosze/Biustonosz-Panache-Masquerade-HESTIA-Balcony-Ivory/flypage-ask.tpl.html - rewolucyjny biustonosz sportowy od Panache w rozmiarach D-H bellami.pl/shop/panache-sport/23-zapowiedzi-jesie%C5%84-zima-2011/4837-biustonosz-panache-sport-black/flypage-ask.tpl.html Odpowiedz Link
effuniak A u mnie znów premiery 29.11.11, 21:00 Za parę godzin kolejny dzień promocyjny bo wprowadzamy : HP CLASSIC HP SZARAK PL PURPLE Zapraszam Promocja jednodniowa , jak poprzednio :) Odpowiedz Link
zmijunia.lbn Re: A u mnie znów premiery 30.11.11, 00:03 A będą większe Szaraki? Oczko tylko.. Odpowiedz Link
izas55 Re: A u mnie znów premiery 30.11.11, 07:56 Też chciałam napisać, że zobaczyłam rano maila i strasznie się ucieszyłam, że może w końcu będę miała szaraka, który w miękkiej wersji podoba mi się niezmiernie. I co za rozczarowanie chwilę później, kiedy podczas próby zamówienia zobaczyłam że rozmiarówka tego HP nie zbliża się do tej w innych HP ;-(. Ponieważ Ewa napisała, że to edycja limitowana, nie sądzę żebym się doczekała 85GG/90G. Odpowiedz Link
effuniak Re: A u mnie znów premiery 30.11.11, 08:30 Szaraczki tylko takie jak widać Hp - wiekszych nie będzie ale pomyślę nad krojem CH - tyle, że dopiero na wiosenną kolekcje :) Odpowiedz Link
bra-dreamerka NOWOŚCI w sklepach GRUDZIEŃ 21.12.11, 19:05 BRA- DREAMS Do Salonu dojechał sztandarowy model Panache Tango. Tym razem w wersji LUXE www.bra-dreams.pl/product-pol-406-Biustonosz-Panache-Superbra-Tango-Luxe-OCEAN-BLUE.html Odpowiedz Link