tfu.tfu zapytanie 08.04.13, 15:35 ze 2 tygodnie temu wysłałam mejla do obu galerii z kostarem 165, w małej się pojawił, w dużej nie. zaginął? posłać jeszcze raz? Odpowiedz Link
clarisse Re: zapytanie 27.05.13, 11:25 tfu.tfu - jeśli nie masz uprawnień do wrzucenia samodzielnie (kiedyś były rozdawane, nie pamiętam, czy wszystkim) - to poślij do mnie na gazetowy, wstawię. Odpowiedz Link
kasienka.body Wstawianie zdjęć 08.06.13, 18:34 Dziewczyny pomóżcie, bo mam zaćmienie jakieś - coś mi świta, że można było od jakiegoś czasu wstawiać zdjęcia samemu, ale jak? Szukam w wątkach, ale wyszukiwarka nie współpracuje. Zaraz ktoś polegnie, albo ja albo forum :D --------------------------------------- Zapraszamy na zimowe wyprzedaże w sklepie BODY. www.body.sklep.pl kontakt@body.sklep.pl Odpowiedz Link
kasienka.body znalazłam instrukcję, zdjęcia posłane 08.06.13, 19:05 Gomera i trzy Marsale --------------------------------------- Zapraszamy na zimowe wyprzedaże w sklepie BODY. www.body.sklep.pl kontakt@body.sklep.pl Odpowiedz Link
kasienka.body czy ktoś obsługuje galerię? 11.06.13, 16:13 Dziewczyny nie wiem czy coś robię nie tak, dawno nic nie wrzucałam. Wysłałam fotki kilka dni temu, ale jeszcze nie wstawione - czy to trzeba samemu coś robić czy ktoś się zajmuje wstawianiem? Yaga - Twoje foty szybko w galerii się pojawiają - wstawiasz sama czy wysyłasz? :D --------------------------------------- Zapraszamy na zimowe wyprzedaże w sklepie BODY. www.body.sklep.pl kontakt@body.sklep.pl Odpowiedz Link
clarisse Re: czy ktoś obsługuje galerię? 11.06.13, 16:44 Kasienko, nie wiem jak Yaga, pod postem można sprawdzić, kto wstawił, ale ja sobie wstawiam. Jeśli chcesz, mogę i Twoje wstawić, prześlij mi na gazetowy. Odpowiedz Link
kasienka.body Re: czy ktoś obsługuje galerię? 11.06.13, 17:51 O, super, prześlę jak wrócę do domu, dzięki Clarisse :) --------------------------------------- Zapraszamy na zimowe wyprzedaże w sklepie BODY. www.body.sklep.pl kontakt@body.sklep.pl Odpowiedz Link
yaga7 Re: czy ktoś obsługuje galerię? 11.06.13, 18:00 Ja sama wstawiam :) Więc zawsze możesz do mnie posłać na gazetowego, to wrzucę :) Odpowiedz Link
kasienka.body Re: czy ktoś obsługuje galerię? 11.06.13, 20:01 Dzięki, posłałam już do Clarisse :) No coś mi świtało z tym samodzielnym wstawianiem, ale nie pamiętam jak to było - czy każdy mógł, czy tylko wybrane osoby :) --------------------------------------- Zapraszamy na zimowe wyprzedaże w sklepie BODY. www.body.sklep.pl kontakt@body.sklep.pl Odpowiedz Link
inez69 Panache Alisha 25.06.13, 20:51 z pilną prośba o pomoc, zwłaszcza forumek z ciążowym doświadczeniem. Odpowiedz Link
beniutka_bo czekają na wstawienie 22.07.13, 11:24 karmniki: Bravado Sublime 70 J/k Benefit Sahara 70 I Benefit Dalaja 70I Odpowiedz Link
clarisse Re: czekają na wstawienie 22.07.13, 11:35 Beniutko, jeśli z maila galeriowego brak reakcji, podeślij do mnie na gazetowy, to wieczorem wstawię. (Nie pamiętam, czy każdy może wstawiać, czy trzeba prosić o uprawnienia i kogo, gdzieś to w galerii było...) Odpowiedz Link
beniutka_bo Re: czekają na wstawienie 22.07.13, 12:18 dzięki :) Też pamiętam, że gdzieś była instrukcja samodzielnego wstawiania,ale oczywiście nie wiem, gdzie ją widziałam. Odpowiedz Link
boziaj Re: czekają na wstawienie 22.07.13, 20:50 Clarisse, a jakby co to mogę do Ciebie podesłać? w ramach poszerzenia wiedzy mam do ew. wstawienia tego, co jeszcze w galerii nie ma samodzielne wstawianie mnie przerosło i od dawna nic nie dodawałam, spróbuję moze raz jeszcze, ale jestem techniczną łajzą :/ Odpowiedz Link
clarisse Re: czekają na wstawienie 23.07.13, 11:41 Możesz oczywiście :) Tylko ja też miewam obsuwy, np. Beniutki karmniki miały być wczoraj, są dziś. Odpowiedz Link
yo_anka nie mogę dodawać zdjęć - "Brak wolnego miejsca" ?! 16.08.13, 09:19 komunikat :"Brak wolnego miejsca" czy to tylko u mnie? mam pousuwać stare foty? Odpowiedz Link
clarisse Re: nie mogę dodawać zdjęć - "Brak wolnego miejsc 20.08.13, 13:42 yo-anko, ja właśnie dodałam zdjęcia i notkę bez problemu. Nie jestem adminką i nie wiem jak to działa, ale może spróbuj jeszcze raz, a jeśli dalej będzie dziwnie, to wyślij mi zdjęcia i tekst na gazetowego - też spróbuję i będziemy miały pewność. Nie pamiętam, kto administruje blogiem i może sprawdzić, o co chodzi... Odpowiedz Link
zazulla Re: nie mogę dodawać zdjęć - "Brak wolnego miejsc 20.08.13, 20:11 Kiedyś faktycznie tak było, że dany blog miała ograniczoną przestrzeń na pliki, ale potem to zmienili i powiększa się wraz z dodawaniem kolejnych fotek. Odpowiedz Link
yo_anka Re: nie mogę dodawać zdjęć - "Brak wolnego miejsc 22.08.13, 08:42 nie wiem czemu ale zdjęć niestety nie mogłam wstawić prze parę dni. taki komunikat się pojawiał ? :( potem niby mogę wstawić, ale jedno na pół godziny; meczę się od paru dni z dostawca Internetu.... Odpowiedz Link
smallfemme Re: nie mogę dodawać zdjęć - "Brak wolnego miejsc 20.08.13, 15:03 A rozmiar zdjęcia na pewno nie jest za duży? Bo może o to chodzi, tylko treść komunikatu jest skopsana? Odpowiedz Link