Dodaj do ulubionych

ŚMIETNIK nr 9

• magda396 co oznaczają litery w rozmiarach staników ? 13.02.13, 13:44
      celebixy.pl/literowa-rozmiarowka-stanikow-20376
      nóż się w kieszeni otwiera
      • jesiennamgla Re: co oznaczają litery w rozmiarach staników ? 13.02.13, 14:55
        O żesz kurde, moje 70H wygląda zupełnie ( na szczęście) inaczej:)
      • jaginger Re: co oznaczają litery w rozmiarach staników ? 13.02.13, 17:13
        Oj tam, oj tam :)
        Moje według mnie gigantycznie G ma się nijak do tego z foty;)
    • darchangel Re: ŚMIETNIK nr 9 20.02.13, 23:51
      Piersi bez biustonosza - źródło skrępowania czy komfortu? - artykuł na gazetowym serwisie Kobieta. Rozważania, że hoho... ;)
      • babciun Re: ŚMIETNIK nr 9 21.02.13, 19:39
        Czytałam gdzieś na forum, że dziewczyny odginały jakoś fiszbiny w staniku. Czy można zrobić samemu tak, żeby się nie wpijały w ciało? Stanik "uświadomiony", ale te fiszbiny robią mi krzywdę:(
    • beinea Co jogurty maja wspolnego z brafittingiem? 01.03.13, 20:10
      Te staniki to mnie wszedzie przesladuja... nawet na stronie producenta jogurtow
      www.smakija.pl/#/jej-przyjemnosci/artykul/116
    • darchangel 10 przykazań pięknego biustu 18.03.13, 18:03
      Powiem, że się wahałam, czy nie dać temu artykułowi osobnego wątku, bo niby są sensowne porady, ale więcej tych... dyskusyjnych.
      Sam artykuł: klik!
      I tak: na pierwszym miejscu krem ujędrniający, dobry stanik dopiero na drugim. Czyli nie jest aż tak ważny, nie? ;) Dalej: maska ujędrniająca, oczywiście z lodówki, do tego zimne prysznice dające błyskawiczny efekt. Unikanie słońca, bo skóra się starzeje, ćwiczenia: pompki i hantelki, zakaz garbienia się, masaż, odradzanie spania w staniku (uwaga, cytuję: Spanie w biustonoszu nie jest dobrym pomysłem. Wbrew pozorom, nie pomaga to na zachowanie właściwego kształtu biustu, ale może nawet prowadzić do zniekształceń piersi. Nocą lepiej dać im odpocząć i spać w przewiewnej piżamie.). Na koniec zachęta do peelingowania.
      Napisałam, żebyście nie musiały przewijać slajdów, niektórzy tego nie lubią ;)

No i mam takie dość mieszane wrażenia. Bo owszem, dobry stanik jest wymieniony, ale imo to jest podstawa, a nie serum ujędrniające. I żadnych masek ani serów nie stosuję, ino to samo mleczko nawilżające, co do reszty kadłuba, śpię w staniku (ten punkt artykułu u mnie wywołał największe zdziwienie, bo jak zauważyłam różnicę po kilku miesiącach spania w staniku, to stwierdziłam, że juz z tego nie zrezygnuję, chociaż fakt, zniekształcił się: jest teraz uniesiony i zaokrąglony nawet bez stanika, a nie wiszący, jak 3 lata temu...).
      Ciekawa jestem, czy autorka artykułu przestrzega tych wszystkich przykazań...?
    • nelyen BORDELLE VOYEUR OPEN BRA 22.03.13, 23:47
      nie wiem czemu, ale jakoś mnie to ubawiło. może ze względu na cenę? bo kolor na prawdę ładny
      www.liparie.pl/pl/o/2383
    • inez69 Przydałyby mi się takie majty 04.04.13, 23:22
      demotywatory.pl/4096896/W-tych-czasach
      • ania.kar Re: Przydałyby mi się takie majty 05.04.13, 00:00
        Tu jest coś podobnego:
        allegro.pl/cami-secret-wstawka-dekolt-biustonosz-i3128706656.html
        • paskudek1 Re: Przydałyby mi się takie majty 06.04.13, 10:40
          kurcze to jest genialne, mojej mamie pokażę, pewnie zechce zakupić :)
          • ania.kar Re: Przydałyby mi się takie majty 19.04.13, 00:07
            Mama kupiła? Ciekawa jestem opinii o tym "wynalazku".
            • paskudek1 Re: Przydałyby mi się takie majty 19.04.13, 09:20
              kupiła, ale to sie na zdjęciu wydaje troszkę większe niż w rzeczywistości. Gatunkowo też nie najlepsze. Pewnie wykorzysta ale szału nie robi.
    • derenka dziwna teoria, ech... 11.04.13, 22:52
      www.sfora.pl/Biustonosze-wcale-nie-pomagaja-kobietom-Jest-wrecz-odwrotnie-a54495
    • bergthora Re: ŚMIETNIK nr 9 18.04.13, 20:01
      Cześć!

Lobby Biuściastych śledzę już od dobrych kilku lat, mam za sobą uświadomienie mamy i kuzynek :), jednak do tej pory nigdy nie wypowiadałam się na forum. Najnowszy odcinek "Sekretów chirurgii plastycznej" popchnął mnie do nadrobienia zaległości. Oto link prowadzący do obejrzanego przeze mnie programu:

tvnplayer.pl/programy-online/sekrety-chirurgii-odcinki,989/odcinek-7,S02E07,19052.html
      Mniej więcej w połowie odcinka rozpoczyna się historia dwudziestodwuletniej Beaty, która pragnie poddać się operacji podniesienia piersi. Twierdzi, że jej piersi są obwisłe i nieestetyczne. Nie jestem specjalistką, ale wydaje mi się, że dziewczyna jest ofiarą niedopasowanych staników. Opowiada, że jej piersi "wylewają się" z biustonosza przy każdym nachyleniu, a gdy rozbiera się do badania, to widać, jak obwód stanika podjeżdża jej na plecach do góry (przynajmniej ja odniosłam takie wrażenie). Normalnie nie oglądam tego programu, ale wiedziałam, że w tym odcinku wystąpi dziewczyna z "piersiowym problemem", więc poświęciłam te 20 minut na obejrzenie jej historii. Zainteresowałam się tym bardziej, że jesteśmy w mniej więcej zbliżonym wieku (jestem od niej te 3 lata starsza), a nasze piersi są chyba podobnej wielkości (ale mogę się mylić - mam problem z ocenianiem takich rzeczy na oko, w każdym razie ja noszę 28GG/30FF/30G - w zależności od modelu). Wiadomo, dobrze dobrany stanik nie sprawiłby, że jej piersi przekształciłyby się jak za dotknięciem czarodziejskiej różdżki w dwie sterczące pomarańczki, ale na pewno nie patrzyłyby tak smutno w dół (sprawdziłam to na sobie).

Aha, dziewczynę badał dr Szczyt, o którym kilka razy była mowa na forum ;). Oczywiście obiecał dziewczynie, że zmniejszy jej piersi do rozmiaru "ceeee" - jak to usłyszałam, to przez chwilę miałam ochotę podpalić monitor, a klawiaturę roztrzaskać o ścianę :).
      • jaginger Re: ŚMIETNIK nr 9 18.04.13, 22:38
        Szkoda telewizora.

On tak musi mówić, bo zarabia kupę kasy na takich osobach. Szkoda.
    • nelyen 75B... 05.05.13, 18:44
      f.asset.soup.io/asset/4284/3039_ada5_480.gif
    • wodadobra Simona Halep - właścicielka fatalnie dobranego sta 21.05.13, 08:19
      Od czasu do czasu wygrzebują ten temat i aż żal ściska, że dziewczyna dała się pokroić.
      ofsajd.onet.pl/dziewczyny/kiedys-byla-posiadaczka-najwiekszych-piersi-w-swiecie-tenisa/15p52
      Szkoda wielka, bo to reklama operacji jak remedium na biust większy niż u większości chudziutkich tenisistek (no może poza Sereną Wiliams, ona jednak dość dobrze stabilizuje biust) :-)
    • beinea BRafitting na joemonsterze:) 19.06.13, 14:26
      www.joemonster.org/filmy/53557/Jak_dobrac_stanik

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka