Dodaj do ulubionych

Wielki problem!

13.05.12, 17:45
Witam was dziewczyny. Mam wielki problem, jestem nastolatka i mam okropny biust. Mam zaledwie 16 lat i moj biust nie ma ksztaltu, rozchodzi sie na boki i jest obwisly :( Znalazlam w internecie zdjecie biustu, ktory wyglada jak moj (wiec z gory mowie ze nie jest to moje zdjecie!) :
static.papilot.pl/img/0/0/96339208.JPG
Czy znacie jakies sposoby aby poprawic wyglad takiego biustu? :( Wstydze sie go bardzo i nie wyobrazam sobie kiedykolwiek go komus pokazac. Dziekuje wszystkim za odpowiedzi!
Obserwuj wątek
    • maith Re: Wielki problem! 13.05.12, 22:16
      Spokojnie :)
      Może najpierw obejrzyj wszystkie biusty na tej stronie
      www.007b.com/breast_gallery.php
      To galeria prawdziwych kobiecych piersi.
      Nie rysunki fotoszopistów, nie biusty po operacjach.
      Te piersi, które pokazałaś są zupełnie normalne.
      Owszem, znacząco różnią się od biustów manekinów, od kształtu sztucznych silikonowych wkładek, czy od biustów podrasowanych przez grafików w gazetach.
      Ale wśród naturalnych biustów wcale się tak bardzo nie wyróżniają.
      Dlatego na pewno nie ma się czego wstydzić :)

Pytanie, czy można zmienić naturalny kształt biustu...
    • madzioreck Re: Wielki problem! 13.05.12, 22:24
      Naturalnego kształtu biustu nie da się zmienić. Można natomiast zadbać o to, by jak najdłużej był w dobrej kondycji :)
      Biust, który zalinkowałaś, wygląda całkowicie normalnie - nie jest ani specjalnie szeroko rozstawiony(bardzo mało kobiet ma biust bez stanika na środku klatki piersiowej, bo piersi po prostu rosną po jej bokach i tyle), ani nie jest obwisły. Niestety nieczęsto mamy okazję oglądać żywe biusty innych kobiet, widzimy tylko te pokazywane w mediach - stworzone przez grafików komputerowych w fotoszopie, operowane, albo wyselekcjonowane (część pań ma oczywiście takie biusty jak odlane z foremki, ale jest ich bardzo mało, uwierz mi :)), i przez to wydaje nam się, że wszyscy mają takie biusty, tylko nie my :) Z Twoim biustem naprawdę wszystko jest OK, absolutnie nie masz czego się wstydzić :)
    • indigo-rose Re: Wielki problem! 13.05.12, 23:23
      A czy znasz już swój rozmiar stanika? Jeśli nie, wpisz się do tego wątku. Twój biust ma naturalny kształt i nie jest ani rozjechany na boki, ani obwisły! Jeśli natomiast chcesz zebrać biust z boków i unieść go, a przede wszystkim zapobiec ewentualnemu obwisaniu i utracie kształtu w przyszłości, potrzebujesz właściwie dobranego rozmiaru biustonosza :)
      • babyyyollx Re: Wielki problem! 14.05.12, 17:07
        Ahhh, dziekuje wam bardzo! : )
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka