butters77 25.05.12, 19:43 Na specjalne życzenie wielbicielek koloru Lobby - wątek staników różowych! Też pewnie dorzucę to i owo ;-) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
inez69 Re: Stanikolor! Pokaż swoją RÓŻOWĄ kolekcję :-) 25.05.12, 20:16 Dzięki tej zabawie uświadomiłam sobie, że jestem bardzo różolubna. Tak właściwie tylko 3 sztuki są różowe, ale pozostałe okazy kupiłam głównie dlatego, że miały różowe elementy:) Odpowiedz Link
imp18 Re: Stanikolor! Pokaż swoją RÓŻOWĄ kolekcję :-) 26.05.12, 05:27 A to proponuję jeszcze podpisywać co jest na zdjęciu na wypadek gdyby komuś w oko coś wpadło :) Odpowiedz Link
inez69 Różowa ines69 26.05.12, 07:39 Na zdjęciu (z boku) Freya: Summer, Arabella Noir, Lydia a na środku Millie, Cindy, Arabella, Alexa. Odpowiedz Link
ptasia Re: Stanikolor! Pokaż swoją RÓŻOWĄ kolekcję :-) 27.05.12, 12:39 chyba muszę zerknąć do szuflady, ale mam wrażenie, że jestem małoróżolubna ;)Fuksja nie jest zła, ale fuksjowej Frei Retro wieki już nie mam i Maia landrynowo-różowa, też poszła w świat... BTW, Inez, piszę do Ciebie @ w sprawie Lilii ;) Odpowiedz Link
tfu.tfu Re: Stanikolor! Pokaż swoją RÓŻOWĄ kolekcję :-) 25.05.12, 20:38 dzięki Ci o Matkobutters :-D ale jutro, bo światła już ni ma ;-) Odpowiedz Link
sylwiastka sylwiastka 26.05.12, 15:27 Uczciwie prezentuje staniki, które nosze, bo różowych nienoszonych jest dużo więcej. 3 gossardy i jeden lepel. Kolory nieco przekłamane Odpowiedz Link
inez69 Re: sylwiastka 27.05.12, 10:58 Sylwiastko ja nie widzę Twojego zdjęcia, tylko wygaszony link. Może wkleisz jeszcze raz? Odpowiedz Link
kasiamat00 Re: Stanikolor! Pokaż swoją RÓŻOWĄ kolekcję :-) 26.05.12, 21:29 Freya Lottie, Fauve India, Fantasie Evie, Freya Ines, Fauve Amelie Odpowiedz Link
mszn Re: Stanikolor! Pokaż swoją RÓŻOWĄ kolekcję :-) 26.05.12, 22:21 Te kolorowe wątki znacząco podwyższyły ryzyko wydania przeze mnie połowy stypendium na staniki Fauve ;) Odpowiedz Link
butters77 Re: Stanikolor! Pokaż swoją RÓŻOWĄ kolekcję :-) 27.05.12, 11:19 Zgadzam się - Fauve śliczności! Odpowiedz Link
tfu.tfu Re: Stanikolor! Pokaż swoją RÓŻOWĄ kolekcję :-) 27.05.12, 13:22 moje marzenie ciągle aktualne :-) miałam beżową amelie i kochałam ją miłością wielką póki nie wyrosłam w dół :-( Odpowiedz Link
beinea Re: Stanikolor! Pokaż swoją RÓŻOWĄ kolekcję :-) 26.05.12, 22:38 Czy rozowe z niebieska siateczka, oraz cos pomiedzy rozem a czerwienia oraz fuksja tez sie zalapia? ;) No i pytanie, czy stanik kwalifikujemy do rozu nawet wtedy gdy ma rozowa wstazke? ;) czy gdy roz zajmuje wiecej niz 80% stanika? Odpowiedz Link
inez69 Re: Stanikolor! Pokaż swoją RÓŻOWĄ kolekcję :-) 27.05.12, 10:56 Beineo to zabawa, nie ma tu szczegółowych wytycznych, po prostu zrób spontanicznie fotkę zawartości swojej szuflady wg. tego co Ci serce podpowiada:) Odpowiedz Link
butters77 Re: Stanikolor! Pokaż swoją RÓŻOWĄ kolekcję :-) 27.05.12, 19:56 Beineo, inez ma racje - te wątki zakładają dużą swobodę (na moje oko wstążeczka wystarczy). Powiem więcej, nie widzę powodu, by jakiś stanik nie pojawił się w dwóch wątkach jednocześnie, jeśli łączy różne kolory. Odpowiedz Link
the_pipeline Re: Stanikolor! Pokaż swoją RÓŻOWĄ kolekcję :-) 27.05.12, 18:19 Ja mam tylko kolekcje różową i czarną:) Pozostałe kolory to pojedyncze sztuki. Odpowiedz Link
mszn Re: Stanikolor! Pokaż swoją RÓŻOWĄ kolekcję :-) 27.05.12, 23:00 Moja kolej. Różowego u mnie pod dostatkiem :) Gdybym miała wybrać tylko jeden kolor w bieliźnie, bez oglądania się na praktyczność, to pewnie stanęłoby na różowym. W kropki to oczywiście Luna, w serduszka bezimienny F&F do spania, obok niego Cleo Penny, ładny, choć słabo kształtuje. Bladzioch to HP Puder, sprał się do wyjątkowo nieatrakcyjnego koloru, wyjściowo był ładniejszy. Pomarańczowo-fuksjowe szaleństwo to Freya Tigerlily - stanik noszę nieczęsto, bo fiszbiny dziabią, ale majtki ciągle - to jeden z moich ukochanych nadruków. I wreszcie fuksja z niebieskim to no name George z ebaya, czeka, aż trochę zejdę z biustu, bo lekko kroi. Odpowiedz Link
mssselfdestruct Re: Stanikolor! Pokaż swoją RÓŻOWĄ kolekcję :-) 27.05.12, 23:54 Triumph Amourette, Lepel Fiore, DM Monroe i gorset Marlies Dekkers ; ) Odpowiedz Link