Dodaj do ulubionych

Kraków - sklep w M1.

19.11.12, 16:51
Niedawno byłam w sklepie z bielizną w M1 gdzie działa też brafitting.
Czy ten sklep jest ok? Pytam bo kiedyś i w Triuphie były Panie doradzające, a wiadomo że Triumph nie jest tutaj polecany.
Czy ten sklep w M1 jest ok pod względem brafittingu? Nie jest to Triumf, mają tam firmy Samanta i jeszcze jakaś inna firma (nazwy nie pamiętam), rzeczy śliczne, no ale nie wiem jak z dobieraniem.
Obserwuj wątek
    • gazeta_mi_placi Re: Kraków - sklep w M1. 19.11.12, 20:52
      Nikt nie zna? Ceny z tego co zdążyłam zobaczyć "konkretne" więc wolę się upewnić.
    • inez69 Re: Kraków - sklep w M1. 19.11.12, 22:30
      Przy wyborze sklepu z brafittingiem zalecamy kierwoać się informacjami z naszej stanikowej mapy:
      tnij.org/listasklepow
      • gazeta_mi_placi Re: Kraków - sklep w M1. 20.11.12, 08:03
        Widzę, że nie ma tego sklepu w spisie, ale może ktoś był i może polecić? Albo przynajmniej coś o marce (Samanta)?
    • 100krotna Wąteczek. 20.11.12, 09:38
      Samanta
      Starutki i średnio aktywny, ale jest. Wyskakuje po wpisaniu w szukajkę frazy: "Samanta" ;)))
      A sklepu w M1 nie znam.
      • gazeta_mi_placi Re: Wąteczek. 20.11.12, 10:34
        Dzięki. Sklep w M1 na oko w porządku, bardzo ładne mają komplety. Bo większość tych "brafitterowych" sklepów to barchany, a już zdobycie kompletu (majtki plus stanik) zakrawa czasem o cud.
        • turzyca Re: Wąteczek. 20.11.12, 15:34
          gazeta_mi_placi napisała:

> Dzięki. Sklep w M1 na oko w porządku,

Wiekszosc z nas kupuje bielizne na biust, nie na oko. ;)

Bo większość
          > tych "brafitterowych" sklepów to barchany

O, gdzie mozna znalezc staniki lniano-bawelniane? Pare super wrazliwych osob tutaj jest, one ucieszylyby sie z barchanu, to taki mily material z naturalnych wlokien. Rzucisz przykladowym adresem?

już zdobycie kompletu (majtki plus
          > stanik) zakrawa czasem o cud.

Intimo mialo zawsze bardzo dobre zaopatrzenie w doly, cos sie zmienilo?
        • ptysiowa_7 Re: Wąteczek. 21.11.12, 17:41
          Ciekawa jestem, jak na oko odróżnić, który sklep jest ok pod względem brafittingu, a który nie jest - zwłaszcza, gdy ocenia osoba świeża w temacie... Jakąś wskazówką może być ewentualnie obecność marek o szerokiej rozmiarówce, ale i tak staniki Freya czy Panache w sklepie nie są gwarancją, że obsługa zna się na brafittingu. Samanta taką marką nie jest (nie mówię, że firma jest zła i nikt sobie z niej stanika nie dobierze, ale najszerszej rozmiarówki nie ma).
          Barhanów w sklepach z brafittingiem osobiście nie widziałam - trudno tak nazwać np. to www.intimo4you.com/_,k16/Biustonosz_Emmanuelle_0091_Ink_Fauve,t2030.html
          to bieliznakrakow.pl/sklep/biustonosz-panache-masquerade-amor-p-612.html czy www.brasmania.pl/181-biustonosz-panache-masquerade-rosetti-scarlet-balconnet-6771.html
    • ladybird_91 Re: Kraków - sklep w M1. 21.11.12, 12:46
      Byłam i nie mam pozytywnych skojarzeń związanych z tym sklepem. Moja wizyta była dawno, może z pół roku temu? Nie do końca pamiętam przebiegu brafittingu. Wyszłam z niczym. Na pewno nie poleciłabym osobie, która się nie zna na doborze biustonosza.
      • gazeta_mi_placi Re: Kraków - sklep w M1. 21.11.12, 13:56
        Ok, dzięki, wielka szkoda bo rzeczy śliczne i co dla mnie ważne duży wybór także zwykłych fig (nie stringów) :-(
        • rudaa26 Re: Kraków - sklep w M1. 21.11.12, 14:28
          Może ja się nie znam bo dawno na zakupach bieliźnianych nie byłam w Krakowie, ale Samanta jest dostępna w innych sklepach. Dwa modele Samanty kupiłam w Intimo4you. Do tego jest sklep na ul. Stradomskiej o ile się nie mylę.
          Nie mówiąc już o innych sklepach z dużo lepszym brafittingiem...
        • 100krotna Re: Kraków - sklep w M1. 21.11.12, 16:18
          A to jest jakiś problem kupić sobie figi w sklepie ze złym bra-fittingiem lub nawet bez niego??
          Nikt nie odradza kupowania tam dołów. Jeśli umiesz sobie dopasować stanik i znajdzie tam swój rozmiar, to także nikt przecież nie zabrania kupowania biustonoszy w tym sklepie. Albo całych kompletów.
          Wypowiedziałyśmy się w temacie porad związanych z dopasowaniem stanika i tego, że nie wszystkie biusty znajdą tam coś dla siebie ;)
          Nikt nie pisał kategorycznego: "nie kupuj tam" - jeśli podoba Ci się - to twoja decyzja, gdzie robisz zakupy i co kupujesz, prawda?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka