kasica_k 13.12.12, 13:29 ...sklepu, stanika - już postanowione, że będzie, tylko mam w związku z tym Poważny Problem - jak nazwać taki nazewniczy plebiscyt? Proszę o pomysły :-) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
butters77 Re: Plebiscyt na najfajniejszą nazwę :) 13.12.12, 14:11 Cieszę się, że plebiscyt się odbędzie! Co do nazwy proponuję: Best BRAnding albo samo BRAnding. Minus taki, że po angielsku, ale nazwy zgłaszane do plebiscytu pewnie też będą nie tylko polskie, więc może to nie problem :) Odpowiedz Link
100krotna Re: Plebiscyt na najfajniejszą nazwę :) 15.12.12, 12:30 Kasico, nie dziw się, że nie ma więcej odpowiedzi, Butters zdeklasyfikowała wszystkich ;) Mój głos na BRAnding :) Odpowiedz Link
anna-pia Re: Plebiscyt na najfajniejszą nazwę :) 15.12.12, 17:23 Dokładnie tak, Butters weszła, rzuciła genialne propozycje, to reszta trwa w niemym zachwycie :) Odpowiedz Link
butters77 Re: Plebiscyt na najfajniejszą nazwę :) 17.12.12, 21:08 100krotna, anna-pia: :***!!! (że tak się kwieciście wypowiem ;-) Odpowiedz Link
100krotna OT Chyba wymyśliłam nowe słowo? 16.12.12, 02:40 Zdeklasowała miałam na myśli. (chociaż, teraz w środku nocy, to już nie jestem na 100% pewna ;) Odpowiedz Link
kasica_k BRAnding 17.12.12, 23:34 jest boski, bardzo lubię gry słów z zastosowaniem BRA :) Mam jednak problem z tą nazwą - jest w całości po angielsku i mało zrozumiała dla tzw. przeciętnej zjadaczki staników :) Naprawdę nie każdy wie, że marka to brand, że branding to nazwy, itp. Zastanawiam się nad jakimś kompromisowym rozwiązaniem, typu "Blablabla, plebiscyt BRAndingowy" (gdzie "blablabla" będzie naszą nazwą), fajna jest też propozycja Renulca "NazwoBRAnie"... czekam na dalsze sugestie :) Odpowiedz Link