iza.bra
02.02.13, 19:07
Niespełna rok temu otwarłam Salon Bielizny "Iza-Bra Bielizna, Bra- fitting" w Koziegłowach k.Poznania. Wychodząc z założenia,że polskie też potrafi być dobre specjalizuję się w polskich markach bielizny. Tym sposobem wspieram polską przedsiębiorczość i daję klientkom możliwość zadowolenia z posiadania dobrze dobranego biustonosza zakupionego w rozsądnej cenie. Firmy "AVA Lingerie ", 'Kris Line", "VENA Lingerie", to firmy specjalizujące się w "biuściastej rozmiarówce". W tym roku "AVA Lingerie" w wybranych modelach poszerzyła swoją rozmiarówkę do miseczki K,natomiast "Kris Line" nawet do O. Przyznam szczerze,że jestem pod niesamowitym wrażeniem konstrukcji, jak i designu ,które oferują wspomniane marki. Widać,że nabrały wiatru w żagle i próbują gonić marki brytyjskie. Nie zapomniałam również o mało biuściastych, oferując im bieliznę firmy "Agio",czy "Esotiq-Henderson". Konstrukcje oparte na push up mają różne nowoczesne wypełnienia - od wbudowanych wkładek żelowych dopasowujących się do kształtu piersi pod wpływem ciepłoty ciała - do miseczek zapamiętujących kształt piersi włącznie. Wychodząc naprzeciw oczekiwaniom moich obecnych oraz przyszłych klientek bardzo chciałabym poznać Wasze zdanie na temat polskich biustonoszy. Korzystając z okazji zapraszam serdecznie do odwiedzin mojego salonu. Szczegóły znajdziecie na stronie www.izabra.pl