Dodaj do ulubionych

Ann Summers

11.02.13, 18:03
Zachęcona informacją agafki88 posatanowiłam przyjrzeć się stanikom tej marki, a zwłaszcza miękkim plungo-halfcupom. Rozmiarówka nie jest może oszałamiająca, ale bywa w tym miękkich modelach nawet do G, więc dla średniobiuściastych zawsze jakaś tam alternatywa. Tym bardziej, że ceny nie są porażające. Wątek producencki został już zarchiwizowany, więc zaczynam ten, by zapytać ogólnie i o konkretne modele. Czy ktoś nosił/przymierzał/słyszał i może podzielić się doświadczeniami? Interesuje mnie przede wszystkim model Pure Lace Underwired Bra (soft cups). Wygląda na to, że wychodzi ciągle w nowych kolorach, może pokażą się w przyszłości bardziej mi pasujące, kto wie? Może przygarnęłabym nawet neon pink, szalony kolor i nie wygląda na zbyt chłodny. Ktoś widział w realu?

https://i.ebayimg.com/t/NWT-ANN-SUMMERS-PURE-LACE-NEON-PINK-NON-PADDED-BRA-THONG-SET-SIZE-32G-8-27-/00/s/MjIwWDE2NQ==/$T2eC16hHJGwE9n)yVTfnBQTQM6QUeQ~~60_35.JPG
Obserwuj wątek
    • sbarazzina Ruby Starlet 11.02.13, 22:42
      Miałam kiedyś Ann Summers Ruby Starlet (czarno-czerwony), w moim standardowym brytyjskim rozmiarze 32DD. Miałam, bo był w tej felernej walizce, o któej już całe forum czytało;)
      Miękka koronka, wygodne, idealnie szerokie dla mnie fiszbiny. Dość wąski obwód, ale na mnie leżał ok, nie wpijał się.

Ten model występował też (bo ostatnio go w sklepie nie widziałam) także w innych połączeniach kolorystycznych, np brąz/kawa z mlekiem, czarny/beżowy.

---
      Mam staniki na zbyciu, różne rozmiary:
      tnij.org/staniki01
    • sbarazzina Pure Lace Underwired Bra 11.02.13, 22:47
      Widziałam ten stanik w realu i nawet miałam go w rękach, ale nigdy nie miałam ochoty go przymierzyć. Te miski wyglądaja jakby były całkiem płaskie i dopiero na biuście te szwy (fiszbiny?) się rozchodzą i wypełniają. Coś ala wachlarz. No i koronka w dotyku nie była przyjemna. Ale może kiedyś zmierzę z ciekawości.

Kolorom się aż tak dokładnie nie przyglądałam, więc nie wiem jaki to odcień.

---
      Mam staniki na zbyciu, różne rozmiary:
      tnij.org/staniki01
    • yaal Re: Ann Summers 12.02.13, 16:51
      Jakością i estetyką zbliżone do La Senzy, czyli raczej buduarowe - miewają odstające kokardki/falbanki, marszczenia itp. Materiały zwykle sztuczne w dotyku i potrafią gryźć.
      Obwody wyjściowo w miarę ścisłe, ale raczej wiotkie niestety (elastyczna siateczka zwykle). Miseczki w moim odczuciu raczej płaskie, fiszbiny dość sztywne, szerokością podobne do freyowych. Ramiączka wąskie i dość wiotkie, albo bardzo ozdobne.

IMHO nadają się na randkę, ale do noszenia przez cały dzień już niekoniecznie.
      Nawet w dobrym rozmiarze mi odstają na mostku.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka