Dodaj do ulubionych

wiosenna kolekcja cleo

02.02.14, 20:28
hej,
czy ktoś się orientuje kiedy wchodzą wiosenne kolekcje do sklepów?
ostatnia kolekcja cleo nie poajawiła się w ogóle w moich zwyczajowych sklepach. teraz już nie wytrzymam, więc muszę wiedzieć co, gdzie i kiedy!
Obserwuj wątek
    • catsumi Re: wiosenna kolekcja cleo 03.02.14, 11:05
      Przyłączam się do pytania, ja też bardzo czekam na Cleo, szukałam w różnych sklepach informacji o zapowiedziach ale niestety cisza :( Czy ktoś coś wie? Byłabym bardzo wdzięczna :)
    • kasica_k Re: wiosenna kolekcja cleo 03.02.14, 14:10
      Wg terminarza dystrybutora pierwsze modele powinny już się pojawiać pod koniec stycznia, kolejna runda na koniec lutego i koniec marca, ostatnia w połowie maja. Ale co z tego faktycznie będzie, trzeba pytać sklepy.
      • catsumi Re: wiosenna kolekcja cleo 03.02.14, 15:59
        Dzięki za informację :)) To może jakiś sklep da znać kiedy możemy liczyć na Cleo?
    • dobrana Re: wiosenna kolekcja cleo 03.02.14, 19:21
      Modele styczniowe rzeczywiście mają małe opóźnienie, ale producent obiecuje, że w ciągu tygodnia powinny trafić do sklepów :)
    • indigo-rose Re: wiosenna kolekcja cleo 03.02.14, 23:54
      Jak pytałam w sklepie u mnie w mieście, to panie powiedziały, że wiosenne Cleo będą w marcu.
      Myślę, że część sklepów może też chcieć zamówić wszystko od razu i będą czekać do marca.
      • desu_chelm Re: wiosenna kolekcja cleo 04.02.14, 22:23
        Zamówienia są składane już pół roku wcześniej i sklepy mają podane w jakim miesiącu będzie dostawa. Czasem występuje niewielkie opóźnienie.

Sklep decyduje, jakie modele zamawia. Zatem jeżeli pierwsze modele z Panache Cleo będą w marcu, to prawdopodobnie sklep nie zamawiał tych modeli, które pojawią się w styczniu, czy lutym. Ewentualnie zamówi je w marcu, ponieważ zakłada, że wtedy będzie miał środki (tylko wtedy często producent ma już okrojoną rozmiarówkę, zwłaszcza z najpopularniejszych modeli), ale to bardzo istotny element.
    • brasmania.pl Re: wiosenna kolekcja cleo 04.02.14, 19:00
      Pierwszy model/ modele Cleo i Panache powinny być w przyszłym tygodniu:)
      • catsumi Re: wiosenna kolekcja cleo 10.02.14, 11:00
        O, to bardzo dobra wiadomość :))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka