Dodaj do ulubionych

Nowy salon bielizny w Poznaniu - SHEYA

22.03.14, 20:36
Od dnia dzisiejszego zapraszam serdecznie do nowo otwartego salonu bielizny w Poznaniu - SHEYA Lingerie & Cafe.
Sheya oprócz profesjonalnej obsługi w zakresie indywidualnego doboru bielizny, różnorodnych marek, zarówno brytyjskich jak i polskich, oferuje także możliwość spędzenia czasu w przytulnej kawiarence przy pysznej kawie. Dzięki Sheya możecie połączyć przyjemne z przyjemniejszym.
Lokal pozbawiony jest barier architektonicznych, dzięki temu osoby niepełnosprawne czy osoby z wózkiem nie będą miały problemu z dostaniem się do salonu. Sheya pomyślała również o naszych małych pociechach - kącik dla dzieci na pewno pozwoli naszym dzieciom spędzić miło czas podczas pobytu mamy w przymierzalni. Natomiast dla każdego z naszych mężczyzn czeka wygodna kanapa :)

Zapraszam do salonu przy ul. Międzychodzkiej 10 (Grunwald - przy rogu ulic Marcelińskiej i Grochowskiej)
Godziny otwarcia:
pon. - pt. 10:00 - 18:00
sob. 10:00 - 14:00

Istnieje możliwość indywidualnego umówienia się na dobór bielizny poza godzinami otwarcia salonu.

Zapraszam także na funpage: www.facebook.com/SheyaBieliznaDamskaPoznan
Obserwuj wątek
    • venia7 Re: Nowy salon bielizny w Poznaniu - SHEYA 27.03.14, 16:37
      Salon odwiedziłam, przymierzyłam i kupiłam :) Tym razem w oko wpadła mi Jasmine z Panache i na moje szczęście w Sheya znalazłam swój rozmiar :)
      Obsługa profesjonalna i sympatyczna. Zaproszono mnie do małej kawiarenki na półpiętrze, z której na pewno skorzystam następnym razem.
      Salon ciekawy, z bardzo fajnymi wieszakami - oryginalnymi.
      Jako że mieszkam na Grunwaldzie ciesze się, że w końcu i w tym rejonie powstał jakiś sklep - nie muszę jeździć specjalnie do centrum.
      Życzę powodzenia a innym gorąco polecam :)
      • pokasia Re: Nowy salon bielizny w Poznaniu - SHEYA 12.12.14, 23:58
        Czy w ofercie są też biustonosze do karmienia?
        • sheyapoznan Re: Nowy salon bielizny w Poznaniu - SHEYA 15.12.14, 11:15
          Witam,

jak najbardziej posiadamy w swojej ofercie biustonosze do karmienia. Głównie marki Panache.
          Zapraszamy :D
    • manekineko Re: Nowy salon bielizny w Poznaniu - SHEYA 07.04.14, 19:40
      o, a z polskich marek, co posiadacie?:)
      • sheyapoznan Re: Nowy salon bielizny w Poznaniu - SHEYA 08.04.14, 20:56
        Witam,
        jeżeli chodzi o polskie firmy to w swojej ofercie posiadamy bieliznę marki Dalia oraz Konrad. W najbliższej przyszłości również Ewa Bien.
        Kolory bazowe jak i fashion.
        Zapraszam
        • manekineko Re: Nowy salon bielizny w Poznaniu - SHEYA 09.04.14, 14:39
          Dziękuję za odpowiedź. A czy będą Państwo rozszerzać ofertę o jeszcze inne staniki niż tylko Ewy Bien?:)
          • sheyapoznan Re: Nowy salon bielizny w Poznaniu - SHEYA 09.04.14, 15:50
            Jak najbardziej. Z czasem na pewno znajdzie Pani u nas więcej firm i polskich i zagranicznych :)
            • sheyapoznan Re: Nowy salon bielizny w Poznaniu - SHEYA 09.04.14, 15:51
              A ma Pani jakąś konkretną firmę na myśli?
              • manekineko Re: Nowy salon bielizny w Poznaniu - SHEYA 09.04.14, 18:48
                O świetnie:). A tak: Ava i Comexim by mnie interesowały/
                • sheyapoznan Re: Nowy salon bielizny w Poznaniu - SHEYA 09.04.14, 22:01
                  Na pewno wezmę te firmy pod uwagę :) Proszę śledzić posty. Jak tylko będę miała nowości będę je odnotowywać na forum.
                  Pozdrawiam
    • sheyapoznan Oferta salonu 09.04.14, 14:32
      W salonie znajdą Panie bieliznę takich marek jak:
      a) brytyjskie firmy:
      Freya
      Fantasie
      Panache
      Masquerade
      Cleo
      b) polskie firmy:
      Dalia
      Konrad
      c) australijska marka
      Cake Lingerie

Jak również znajdą Panie w salonie różne modele rajstop, pończoch, podkolanówek włoskiej firmy Jolie Folie.

W najbliższym czasie pojawią się Panache Sport, Panache Swim oraz Freya Swim.
      Serdecznie zapraszam.
      • sheyapoznan Re: Oferta salonu 12.05.14, 12:48
        Z polskich firm pojawiły się również modele z EWY BIEN:
        a) Pares (róż)
        w sofcie pionowym 60-70 D - H
        i usztywnianej balkonetce 65-75 D - G
        b) Driada (zielono-biały)
        soft klasyczny 65-75 D-I
        Zapraszam :D
      • sheyapoznan Re: Oferta salonu 12.05.14, 12:51
        Zapraszam po sportowe biustonosze z firmy PANACHE
        Kolor: raspberry
        Aktualne rozmiary:
        30 - 36 E - H
      • sheyapoznan Re: Oferta salonu 23.07.14, 11:34
        Nowości w salonie z sezonu jesień-zima 14/15:
        a) model Isa z firmy Ewa Bien, dwa różne softy plus tangi do kompletu - niebieski w czarne hafty
        b) model Deco Charm z firmy Freya, stringi i figi do kompletu - róż z ciemnofioletową koronką

Zapraszamy :)
      • sheyapoznan Re: Oferta salonu 16.08.14, 11:57
        Zapraszamy na nowości z Freya:

a) Daydreamer padded 28-34 D - G
        b) Deco rebel plunge 28 - 36 D - G
        c) Deco charm fuchsia 28 - 32 E - G
      • sheyapoznan Re: Oferta salonu 26.08.14, 14:40
        Do salonu dotarło uzupełnienie:

ENVY (Panache) w kolorze NUDE

• sheyapoznan Re: Oferta salonu 10.09.14, 15:20
        Już w salonie:

dodatki do bielizny typu:
        a) przedłużacz obwodu
        b) klips ściągający ramiączka (do bokserek)
        c) obniżacze obwodu
        d) silikonowe wkładki pod ramiączka
        i inne
      • sheyapoznan Re: Oferta salonu 10.09.14, 15:22
        Zapraszamy po bieliznę korygującą brazylijskiej firmy Plie.

W salonie dostępne wysokie figi w kolorze ciała oraz body (pod biustonosz).
        Dzięki specjalnym wplotom materiału, ich bielizna jest cienka, a za razem mocno korygująca, nadająca się nawet na upalne dni.
      • sheyapoznan Re: Oferta salonu 18.09.14, 12:48
        Nowe Cleo już w salonie:

a) Juna animal padded w kolorze teal
        b) Nyla soft w kolorze floral print

Zapraszam :)
        • sheyapoznan Re: Oferta salonu 03.10.14, 16:34
          Kolejne nowości w salonie :)

Tym razem z marki Panache
          a) Jasmin w kolorze leopard print (szara panterka)
          b) Floris w kolorze szarym w piękne kwiaty
          c) Panache Sport geo print

A także nowa Dalia - Roisin w kolorze marskiej zieleni, zarówno miękki jak i półusztywniany.

• sheyapoznan Re: Oferta salonu 10.10.14, 19:32
            Nowa Dalia w salonie Sheya:

a) NINA semi-soft w kolorze starego srebra 65-85 D-J
            b) NINA soft w kolorze starego srebra 65-85 D-J

Zapraszam, na prawdę warto :)
            • sheyapoznan Re: Oferta salonu 10.11.14, 12:56
              Nowa bielizna w salonie Sheya:

1. Panache:
              a) Colette w kolorze claret (bordo)

2. Dalia:
              a) Alice w kolorze mocnego granatu z czerwienią w miękkim jak i półusztywnianym fasonie

3. Ewa Bien:
              a) Sani w kolorze czarnym, z pięknym haftem (miękki)

• sheyapoznan Re: Oferta salonu 14.12.14, 14:13
                A w salonie nowości PANACHE:

a) z Cleo usztywniana Maddie w kolorze raspberry

b) z Masquerade usztywniany Ardour w kolorze mulberry

c) Jasmin w czarnym kolorze z kwiatami

d) Andorra plunge w czerwonym kolorze

• sheyapoznan Re: Oferta salonu 08.04.15, 16:36
                  Nowości w salonie :D

Ewa Bien:
                  a) Indra soft z cięciem pionowym w kolorze czerwonym + tangi i stringi
                  b) Indra soft z cięciem pionowym w kolorze turkusowym + tangi i stringi

Panache:
                  a) Envy soft w kolorze fioletowym

Freya:
                  a) Firecraker soft w kolorze delikatnie pomarańczowym w kwiaty
                  b) Fifi padded z obniżonym stanem w kolorze pudrowego różu w ciemne kwiatki

Zapraszam do salonu :D
                  www.facebook.com/SheyaBieliznaDamskaPoznan
                  • sheyapoznan Re: Oferta salonu 21.04.15, 10:38
                    Nowość w salonie!
                    Deco Vibe w kolorze watermelon, idealny dla miłośniczek klasycznego Deco by Freya, biustonoszy nieodznaczających się pod ubraniem oraz usztywnianych miseczek :D Kolor jeszcze piękniejszy na żywo.
                    Zapraszamy do salonu !
    • sheyapoznan Sonda- wybierz swoje DECO by Freya w salonie Sheya 11.05.14, 19:16
      Kochani, małe zadanie dla Was. Na sezon jesienno-zimowy szykuje się wiele wersji kolorystycznych z modelu DECO firmy Freya. Chciałabym abyście poświęciły chwilkę i skomentowały poszczególne modele i wybrały takie, jakie Waszym zdaniem powinny pojawić się w salonie SHEYA Lingerie & Cafe. Liczę na Was :)

Zapraszam na FB w celu głosowania na swojego faworyta DECO by Freya:
    • sheyapoznan "DNI BRAFITTINGU" w salonie Sheya 12.06.14, 23:41
      W dniach 14-15 czerwca (tj. sobota, niedziela), w godzinach 10-14 w salonie bielizny Sheya odbędą się "Dni brafittingu".
      W ten wyjątkowy weekend zapraszam na:
      - indywidualne konsultacje w zakresie prawidłowego doboru bielizny
      - udział w losowaniu dowolnie wybranej bielizy
      - poczęstunek własnego wypieku i pyszną kawę

PRZYJDŹ I POCZUJ SIĘ KOMFORTOWO W SWOJEJ BIELIŹNIE !

Z hasłem: "Dni brafittingu w Sheya" 10% rabat na zakupioną w tych dniach bieliznę :D

Zapraszam serdecznie
    • sheyapoznan Zapraszamy nawet po godzinach 13.06.14, 16:43
      Już 3 klientki, p. Joanna, p. Justyna i p.Basia, mogą potwierdzić, że zakupy w Sheya są możliwe nawet "po godzinach" :D
      Wystarczy tylko zadzwonić do salonu i umówić się na dogodną godzinę, jeżeli godziny otwarcia nie są wystarczające na zakupy (tel. 518 452 325)
      Zapraszam!
    • sheyapoznan Sheya w Pobiedziskach na otwarciu wakeparku 14.07.14, 22:13
      Zapraszamy wszystkie forumowiczki na otwarcie sezonu wakeboardowego parku KuwakaWake w Pobiedziskach w sobotę 19.07.2014 roku (ul. Kiszkowska nad jeziorem Biezdruchowo).
      W programie: zawody wake, testy desek, paintball (by Martinez), pokaz zumby i wiele innych. Będzie pięknie i kolorowo... Przez cały dzień towarzyszyć będzie nam dj Pierce White.
      Zapowiada się cały dzień pełen atrakcji, a między innymi możliwość przymiarki i zakupu strojów kąpielowych i biustonoszy sportowych z salonu SHEYA :D
      Zapraszamy
    • sheyapoznan 28-30.07.14 r. -15% na stroje kąpielowe 23.07.14, 11:37
      Zapraszam serdecznie w dniach 28 - 30 lipiec 2014 r. do salonu na wyprzedaż strojów kąpielowych. W tych dniach obowiązuje -15 % na wszystkie kostiumy kąpielowe.
      Dostępne marki: Freya i Panache.

Zapraszam :D
    • neiti89 Re: Nowy salon bielizny w Poznaniu - SHEYA 26.07.14, 11:25
      Dzisiaj byłam, mierzyłam i się zachwyciłam ;)
      Lokalizacja pewnie nie jest zbyt dogodna dla mieszkańców Piątkowa czy innego Żegrza, ale warto się wybrać. Nie da się nie trafić :P
      Salon jest naprawdę duży, nie spodziewałam się ani takiego imponującego metrażu ani rewelacyjnego zaopatrzenia :) Oprócz żelaznej bazówki w sklepie można znaleźć wiele modeli w znacznie żywszych barwach. Sama miałam możliwość zmierzenia 4 (5?) pstrokatych modeli, nie było problemu ze znalezieniem mojego rozmiaru :) Marki zarówno polskie jak i brytyjskie, ceny w normie, obsługa przemiła :)
      Zdecydowanie warto śledzić nowości i odwiedzać salon :)
    • bona-wie Re: Nowy salon bielizny w Poznaniu - SHEYA 07.08.14, 19:20
      Witam,
      mam pytanko odnośnie dostępności modeli biustonoszy, poniewaz pojadę z pod Poznania wolę się upewnić.
      Moje rozmiary 87/114, generalnie noszę wygodne 36 GG ale mam też Floral Panache 34H.
      Dodam ,ze nie lubię się ściskać.
      Interesuje mnie Clara panache i Jasminum panache rozmiary 34H(Clara na pewno nie bo mierzyłam i zapinałam się już na ostatni rząd) ewent.36GG a Jasminum nie miałam możliwości mierzenia a bardzo mi się podoba :) no i polecany przy asymetrii :)
      Czy coś z tego jest dostępne?
      • sheyapoznan Re: Nowy salon bielizny w Poznaniu - SHEYA 09.08.14, 23:58
        Witam,
        Clary nie posiadamy aktualnie w swoim asortymencie. Jeżeli chodzi o Jasmin jest 36G, ale polecam mierzyć, bo dzięki swojej elastycznej koronce u góry często nawet miska mniej pasuje. Na asymetrię polecamy także Andorrę - mamy :)
        Zapraszamy, jeżeli te modele się nie sprawdzą podamy oczywiście inne dostępne.
    • sheyapoznan Wyprzedaże 20.08.14, 21:35
      • sheyapoznan 25-30.08.2014 r. 20.08.14, 21:38
        W dniach 25 - 30 sierpnia 2014 r. zapraszamy do salonu Sheya na "Tydzień wyprzedaży".

Kup 1 biustonosz - Drugi weź za 50% !

Promocja obowiązuje w wyznaczonym terminie. Rabat dotyczy tańszego biustonosza. Oferta dotyczy wybranych towarów.
        • sheyapoznan Re: 25-30.08.2014 r. 25.08.14, 00:06
          Już dziś zapraszamy do salonu na Tydzień Wyprzedaży :)
          Wszystkie modele z kolekcji wiosna-lato 2014 dostępne w promocji: kup 1 biustonosz a drugi weź za 50% ceny :)
          Do zobaczenia w salonie
          • venia7 Re: 25-30.08.2014 r. 28.08.14, 22:29
            Dziewczyny polecam!
            Duży wybór, a teraz kupiłam 2 śliczne biustonosze w korzystnej cenie - nowa Freya i Ewa Bien są już u mnie w szufladzie :)
          • wrobelek0403 Re: 25-30.08.2014 r. 31.08.14, 20:39
            byłam, przymierzyłam, kupiłam ... aż 3, a teraz chleb ze smalcem do konca miesiaca :D

Bardzo profesjonalna obsługa, duzy wybór, mam nadzieje ze wzbogaci się o wiecej modeli Panache.

pozdrawiam
      • sheyapoznan 19-22.09.14 r. -20% na Freya 20.09.14, 12:15
        Zapraszamy do salonu w weekend 19-22 września. Właśnie w tych dniach można nabyć biustonosz marki Freya z 20% rabatem. Wystarczy tylko zakupić magazyn Viva lub Flesz, wyciąć kupon i przyjść z nim do salonu.
        Obniżka obowiązuje na wszystkie dostępne modele.
      • sheyapoznan 17-29.11.2014 r. WYPRZEDAŻ POLSKICH MAREK 17.11.14, 12:00
        Przez dwa ostatnie tygodnie listopada zapraszamy do salonu SHEYA na WYPRZEDAŻ POLSKICH MAREK!!!

KUP 1 biustonosz polskiej marki Dalia, Ewa Bien lub Konrad a DRUGI weź z 40% RABATEM!

Oferta dotyczy tylko polskich marek, a z nich wszystkich dostępnych modeli :D
      • sheyapoznan 02-31 styczeń 2015 r. 02.01.15, 14:06
        Zacznijmy ten NOWY 2015 ROK w wielkim stylu!
        Specjalnie dla was od dnia dzisiejszego ruszyła WYPRZEDAŻ ZIMOWA w salonie SHEYA Lingerie & Cafe.
        Przez CAŁY STYCZEŃ możecie nabyć przepiękne biustonosze z MEGA RABATAMI! Macie dwie opcje do wyboru:
        I. KUP 1 biustonosz, DRUGI weź za 50%!
        lub
        II. KUP 2 biustonosze, TRZECI weź za 1 zł.!

Zapraszam, im szybciej, tym większy wybór :D

Rabat udzielany jest na tańszy biustonosz. I opcja dotyczy biustonoszy sezonowych (łącznie ze strojami kąpielowymi). II opcja dotyczy całego asortymentu, natomiast w 3 zakupionych biustonoszach tylko 1 może być z oferty bazowej, pozostałe dwa muszą być z oferty sezonowej (łącznie ze strojami kąpielowymi).
      • sheyapoznan WALENTYNKOWA PROMOCJA 02.2015 r. 06.02.15, 18:55
        Ach ten LUTY! Miesiąc, w którym szczególnie pielęgnujemy naszą miłość. Aby uświetnić euforię miłosną salon bielizny SHEYA Lingerie & Cafe przygotował dla Was coś szczególnego!
        Przez cały miesiąc Luty zapraszamy na WALENTYNKOWĄ PROMOCJĘ !!!
        - 40% na wybrany asortyment.
        Nie czekaj! Wybierz się do nas już dziś!

pl-pl.facebook.com/SheyaBieliznaDamskaPoznan
        • venia7 Re: WALENTYNKOWA PROMOCJA 02.2015 r. 11.02.15, 12:18
          Polecam :D
          Dużo modeli w bardzo korzystnych cenach. Tylko już nie wszystkie rozmiary są dostępne więc lepiej jak najszybciej odwiedzić salon.
      • sheyapoznan 7.03.2015 r. - 10% na DZIEŃ KOBIET 06.03.15, 19:45
        Zapraszamy wszystkie Panie w sobotę 7 marca do salonu bielizny SHEYA. Właśnie tego dnia, specjalnie dla WAS -10% na asortyment salonu :D
        W godzinach 10 - 14 jesteśmy specjalnie dla WAS :D

*rabat nie dotyczy Sznurrrino oraz Jolie Folie
      • sheyapoznan Wakacyjna Promocja FREYA 10-15.08.15 r. 09.08.15, 22:47
        Moi drodzy,
        już od poniedziałku 10 sierpnia do soboty 15 sierpnia zapraszamy do salonu bielizny SHEYA Lingerie & Cafe na WAKACYJNĄ PROMOCJĘ FREYA :D
        Przez cały tydzień możecie nabyć wszystkie sezonowe biustonosze i kostiumy kąpielowe Freya i Fantasie aż z 15% rabatem.
        Nie przegap takiej okazji i zarezerwuj sobie czas dla nas :D
        Rozmiary dostępne już od 60 cm pod biustem, a miseczki od D do HH.

www.facebook.com/SheyaBieliznaDamskaPoznan/photos/a.279138408911145.1073741829.279121512246168/497788727046111/?type=1&theater
      • sheyapoznan LISTOPADOWA promocja -40% 01.11.15, 00:26
        Już od poniedziałku, 2 listopada 2015 r., w salonie bielizny SHEYA Lingerie & Cafe LISTOPADOWA PROMOCJA!
        Kup dowolne dwa biustonosze a otrzymasz na oba rabat -40% !!!

Nie przegap takiej okazji, w szczególności, że jest to ostatnia możliwość zakupu idealnie dopasowanej bielizny w tej lokalizacji, bo już od połowy listopada SHEYA się przenosi, ale o tym już za niedługo :D
    • sheyapoznan DOTYKAM=WYGRYWAM 10.10.14, 19:37
      Salon Sheya bierze udział w III edycji kampanii na rzecz walki z rakiem piersi DOTYKAM=WYGRYWAM! organizowaną przez Panache Lingerie wraz ze stowarzyszeniem Polskie Amazonki Ruch Społeczny.
      Przez cały miesiąc październik czekamy na Twoje stare, niedopasowane, niewygodne BIUSTONOSZE! WRZUĆ je do KOSZA NA BIUSTONOSZ, a w zamian za każdy otrzymasz BON o wartości 20 zł. na zakup nowego, dobrze dopasowanego biustonosza marki Panache.
      Zebrane biustonosze zostaną zebrane do recyklingu, a otrzymane fundusze zostaną przekazane na rzecz bezpłatnych badań piersi realizowanych przez PARS.
      POMÓŻ NAM POMAGAĆ!
      więcej na www.dotykamwygrywam.pl
    • sheyapoznan Dzień NAUCZYCIELKI w salonie Sheya, rabat -10% 14.10.14, 10:42
      Drogie nauczycielki, w dniu Waszego święta zapraszamy do skorzystania z oferty przygotowanej specjalnie dla Was. W dniu dzisiejszym dla każdej z Was -10% na wybrany przez Was biustonosz. Wystarczy, że przyjdziecie do salonu, powiecie że jesteście nauczycielką i chcecie skorzystać z rabatu. Zapraszamy, nie przegapcie takiej okazji!
    • sheyapoznan BONY UPOMINKOWE 10.11.14, 12:53
      Kochani!
      Sami dobrze wiecie, że kupić trafiony prezent nie jest łatwo. Mamy na to idealne rozwiązanie - BON UPOMINKOWY na zakup dowolnej bielizny w salonie SHEYA Lingerie & Cafe. Gwarantujemy, że każda obdarowana osoba będzie zadowolona z takiego prezentu. A bon od nas naprawdę jest przepięknie zapakowanym prezentem.
      Możliwość wyboru kwoty: 50 zł., 150 zł. oraz 300 zł.
      • sheyapoznan Re: BONY UPOMINKOWE 15.12.14, 11:20
        Jak każda z nas dobrze wie, kupić idealny biustonosz na prezent nie jest łatwo.
        Gwiazdka już blisko i jeżeli nie macie pomysłu na prezent, który na pewno sprawi przyjemność obdarowywanej osobie, zapraszamy po BONY UPOMINKOWE :D Wtedy na pewno unikniemy nietrafienia w gust lub rozmiar osoby, której chcemy wręczyć prezent.
    • sheyapoznan I URODZINY salonu z bielizną SHEYA: 21.03.15 r. 16.03.15, 13:21
      Z ogromną radością mamy zaszczyt zaprosić Was na nasze 1 URODZINY :D
      Już w tę sobotę, tj. 21 marca 2015 r. ,będziemy je świętować w salonie przy ul. Międzychodzkiej 10 w Poznaniu.
      Jako, że jest to dla nas uroczysty dzień, zapraszamy od 10:00 aż do 16:00.

Oczywiście w tym dniu nie zabraknie atrakcji, takich jak tort urodzinowy, ciasteczka i pyszna kawa.
      Będzie można wziąć udział w konkursie i wygrać swój wymarzony, dobrze dopasowany biustonosz.
      W tym dniu dla naszych klientek mamy rabat na cały asortyment : -10%.

Przyjdź i poczuj się komfortowo w swojej bieliźnie!
      Bądź z nami w tak ważnym dla nas dniu :D
    • sheyapoznan Przenosiny salonu do Swarzędza 24.11.15, 22:59
      Od 18 listopada 2015 r. zapraszamy do nowej lokalizacji salonu SHEYA Lingerie, a mianowicie do Swarzędza na os. T. Działyńskiego 1i.
      Link do nowego wątku: forum.gazeta.pl/forum/w,32203,159389073,159389073,Salon_bielizny_SHEYA_w_Swarzedzu_k_Poznania.html#p159389073

Zapraszamy serdecznie!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka