Dodaj do ulubionych

bluzki Repablo a biust

31.08.14, 12:46
Hej, usilnie poszukuje fajnych koszul biur, wychodzac juz z galerii mignal mi sklep Repablo - glwonie koszule i inne ubrania meskie, ale sprzedaja tez wg mnie ladne koszule damskie. Weszla na strone sklepu internetowego - cena 139zl za koszule to chyba dosc duzo, ale przezyje.

tylko pytanie jak z biusciastoscia - i w ogole czy macie jakies doswiadczenia z ta marka?

dzieki za wszystkie informacje
Obserwuj wątek
    • turzyca Re: bluzki Repablo a biust 31.08.14, 14:58
      Koszule faktycznie sliczne, detale sa zachwycajace. Ale niestety rzut oka na ich sklep na allegro zabija zachwyt, bo koszula umiarkowanie biusciastej modelce sie opina na biuscie.

Szkoda, moze na pocieszenie zamowie koszule dla chlopa, tez sa piekne, a producent oferuje slim fity, wiec moze beda lezec.
    • kk345 Re: bluzki Repablo a biust 31.08.14, 15:48
      Koszule dla biuściastych dostaniesz w obu naszych "lobbowych" firmach: urkye.pl i biubiu.pl, sprawdzałas je?
    • one-st Re: bluzki Repablo a biust 31.08.14, 16:43
      wlasnie te detale mnie zachwycaja - nie znajduje nic w tym stylu ani w urkye ani biubiu.mojego faceta tez tam obkupie i chyba przy okazji zaryzykuje cos dla siebie:)
      • kk345 Re: bluzki Repablo a biust 31.08.14, 16:51
        No ale to standardowa rozmiarówka jest, nie mają żadnej oferty na wiekszy biust- ryzykujesz więc wybicie komuś oka tymi ślicznymi guziczkami;)
        • one-st Re: bluzki Repablo a biust 31.08.14, 17:35
          Kupie stancjonarnie - zobaczymy - przymierze i zdecuduje:)
          Chyba nie mam az tak duzego biustu - spokojnie wchodze w S Reserved i Zary - nic nikomu wybilam jak do pory:)
      • genepi Re: bluzki Repablo a biust 01.09.14, 17:08
        A jeśli szukasz detali to nowa bluzka koszulowa Biubiu www.biubiu.pl/belle-hearts.html
        ma ciekawy wzór i rękawki.
        • felisdomestica Re: bluzki Repablo a biust 02.09.14, 13:40
          Hmm...bluzka z króciutkimi rękawkami wprowadzana we wrześniu. Czy to nie pomyłka?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka