Dodaj do ulubionych

mój pierwszy balkonik :-)

16.01.06, 10:26
zrobiłam zakupy w bellissima i zamówiłam sobie ten stanik:
www.bellissima.com.pl/strona.php?site=wyswietlanie_szczegol&id_inne=665&kategoria=

własnie dotarł, boszesz, jaki on piękny :-))
Do tej pory zawsze kupowałam sobie różne spłaszczacze, a ten to taki
klasyczny balkonik. Jestem w szoku, jak ładnie w nim wygladają moje piersi,
hihihi. Poza tym stanik dobrze trzyma, ładnie zbiera z boków, nic się nie
trzęsie ;-)
bardzo jestem zadowolona.
Obserwuj wątek
    • marcia74 Re: mój pierwszy balkonik :-) 16.01.06, 15:18
      A jak z rozmiarowka? Zamowilas standardowo ten rozmiar, ktory nosisz i trafilas?
      • joa8 Re: mój pierwszy balkonik :-) 16.01.06, 18:32
        z rozmiarem trafiłam. Normalnie noszę 80F, z bellissimy też, ale tu mnie coś
        podkusiło, żeby zamówić większą miseczkę G. I to była dobra decyzja. Przy takim
        kroju na mnie lepiej leży trochę większa miska.
    • anotherwoman Re: mój pierwszy balkonik :-) 16.01.06, 18:36
      A ile dni szła do Ciebie przesyłka z bellissima ? Ja złożyłam zamówienie jeszcze
      przed świętami, ale niestety takiego modelu w tym rozmiarze i kolorze nie
      posiadali na stanie :(. Na początku stycznia (w związku z przerwą świąteczną i
      noworoczną) sklep miał zamówić biustonosz w magazynie. Mam nadzieję, że w tym
      miesiącu dojdzie do mnie paczka. Na razie czekam na niego z niecierpliwością -
      ładniutki jest :)
      • joa8 Re: mój pierwszy balkonik :-) 16.01.06, 20:12
        przesyłka szła dokladnie trzy dni :-)
        • anotherwoman Re: mój pierwszy balkonik :-) 16.01.06, 22:37
          Dzięki za odpowiedź :) "Przypomnę się" bellissimie w przyszłym tygodniu.
          Śliczny chłopiec, a tak swoją drogą to również obchodziłam urodziny 12.01 :)
    • barszczyk75 Re: mój pierwszy balkonik :-) 17.01.06, 10:31
      ladny ladny
      juz sie nie moge doczekac wizyty w tym sklepie:)))
      • joa8 Re: mój pierwszy balkonik :-) 17.01.06, 10:34
        na żywo jeszcze ładniejszy, niż na zdjęciu :-)
        Anotherwomen - wszystkiego najlepszego z okazji urodzin!!!
        • maja285 Re: do joa8 17.01.06, 10:47
          witaj, natchnęłaś mnie do zakupów w tym sklepie, hehe. wydaje mi się, że nosimy
          podobne rozmiary, nie wiem na jaki sie zdecydować tej firmy, czy mają głębokie
          miseczki? Mam 80 cm pod biustem (kupić 75 czy 80) i 107,5 cm w biuście.
          mogłabys mi coś doradzić ;0))wybrałam ten model
          www.bellissima.com.pl/strona.php?site=wyswietlanie_szczegol&id_inne=663&kategoria=#powiekszenie
          • joa8 Re: do joa8 17.01.06, 10:54
            ja kupiłam 80 (choć też myślałam o 75) i jest dość ciasny pod biustem (i bardzo
            dobrze :-) i większą miseczkę, niż normalnie.
            Ale ja kupiłam taki mocno wycięty model, w klasycznych krojach miseczka byłaby
            dla mnie za duża.
            Na Twoim miejscu zdecydowałabym się na 80FF.
            • maja285 Re: do joa8 17.01.06, 10:55
              dzieki, też tak obstawiam....;)))
        • joa8 Re: mój pierwszy balkonik :-) 17.01.06, 10:56
          stanik ładniejszy, niż na zdjęciu :-))
          choć chłopczyk również :-)))
          • gonia28b Re: mój pierwszy balkonik :-) 17.01.06, 12:15
            Gratuluję Synka. Rzeczywiście świetny :-)))
            A mój jeszcze w brzuszku. Spodziewam się go mniej-więcej za miesiąc. O, właśnie
            ma czkawkę.
            • joa8 Re: mój pierwszy balkonik :-) 17.01.06, 12:41
              fajnie masz :-)) Nikt Ci nie jojczy, że chce na ręce, hihihi, że chce
              cisateczko, że nie chce ciasteczka, że chce spać, że nie chce spać, itp.
              Żartuje, dobrze jest mieć dziecko po tej stronie brzucha :-) Choć w ciąży
              lubiłam być.
              • gonia28b Re: mój pierwszy balkonik :-) 17.01.06, 13:38
                Zgadzam się z Tobą. Jojczenie, jojczeniem, ale też myślę, że lepiej mieć
                dziecko po drugiej stronie brzucha. Generalnie narzekać nie mogę, bo tą ciążę
                noszę absolutnie bezproblemowo, ale tego brzuszyska to mam już dość serdecznie -
                mężowi się nie podobam ;-( Ale musimy na dzidziusia jeszcze troszkę poczekać.
                Niech sobie rośnie zdrowo.
                • joa8 Re: mój pierwszy balkonik :-) 17.01.06, 13:43
                  niech siedzi w brzuchu ile trzeba :-) I rośnie duży i zdrowiutki!!!
                  • anotherwoman Re: mój pierwszy balkonik :-) 17.01.06, 22:08
                    Dziękuję za życzenia :) Teraz już całkiem zgupiałam z tymi rozmiarami - z
                    feliny, triumpha mam rozmiar 70E lub F, z comeximu zamówiłam 75E (w obwodzie
                    idealny, ale miseczki trochę za małe). Oby z bellissimy zakup był trafiony
                    :)www.bellissima.com.pl/strona.php?site=wyswietlanie_szczegol&id_inne=518&kategoria=ad
                    W bellissimie są nowe staniczki ... piękne :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka