zazulla 25.08.06, 00:24 Wlasnie dodalam dwie oferty do watku o Allegro. Dwa nowe biustonosze w rozmiarze 75E po 25 zl! Nazwa firmy sugeruje, ze moga miec wieksze miseczki ale nie moge znalezc tego w necie. Znacie te firme? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monikinda Re: znacie firme BIGGI? 26.08.06, 18:37 mi po wpisaniu biggi bielizna, wyskakuja strony erutyczne tzn sklepy Odpowiedz Link
anna-pia Re: znacie firme BIGGI? 24.01.07, 13:19 www.patian.com.pl/firmy/biggi hurtownia w Poznaniu, ale kto wie... rozmiarówka całkiem, całkiem www.patian.com.pl/biustonosz_73 właśnie odkryłam dzięki Allegro www.allegro.pl/item159188235_okazja_oryginalny_biustonosz_75f.html Odpowiedz Link
maheda Jeszcze zależy, 24.01.07, 14:11 co oni rozumieją przez H, I.... Bo takie Viki rozumie zupełnie co innego, niż firmy brytyjskie :o( Odpowiedz Link
alexah Re: znacie firme BIGGI? 24.01.07, 14:57 Nie wie czy nie znalazłam, czy nie ma cennika. Szkoda, że są tylko w Poznaniu i okolicy. Nie przełamałam się jeszcze do internetowego kupowania bielizny. Odpowiedz Link
ansil Re: znacie firme BIGGI? 24.01.07, 16:06 wlasnie wyglada na to, ze oni internetowej sprzedazy nie maja, skoro nie ma cennika ani zadnych opcji kupowania.. ktora z Poznania na zwiady sie uda ? ;) Odpowiedz Link
miss_bean W hurtowni 25.01.07, 18:31 Byłam, sprawdziłam... Nie za fajnie... Na drzwiach wisi kartka: "tylko zakupy hurtowe" A w środku powitała mnie jakaś niespecjalnie sympatyczna pani słowami: "czy ma pani hurtownię bielizny?" Niestety nie mam... No i dalej było już tylko gorzej, bo pani nie chciała mi zbytnio powiedzieć do jakiego sklepu w Poznaniu sprzedają bieliznę Biggi, ale jej koleżanka z biurka obok wspomniała, ze zaopatrują sklep Amazonka na ul Półwiejskiej w bramie. I zamierzam się tam w najblizszym czasie udać. I też kombinuję jakby tu udać że jednak mam hurtownię i zrobić zakupy dla siebie i rodziny...:) Odpowiedz Link
besame.mucho Re: W hurtowni 25.01.07, 18:51 Jak się okaże, że fajne, to udaj, że masz wielką hurtownię i obkup całe forum ;-) Odpowiedz Link
miss_bean Re: W hurtowni 25.01.07, 19:00 hihi chciałabym :) Troszkę się obawiam, że nawet gdybym miała takie papiery hurtownicze to czy udałoby mi się cokolwiek tam przymierzyć? Hm... Zacznę się matwić później ;) Odpowiedz Link
besame.mucho Re: W hurtowni 25.01.07, 19:05 Powiedz, że prowadzisz sklep, w którym chciałabyś sprzedawać te staniki, ale najpierw musisz sprawdzić, jak one leżą, bo jak źle to przecież nikt ich potem nie kupi ;-). Odpowiedz Link
alexah Re: znacie firme BIGGI? 24.01.07, 23:47 Troszke poszperałam i znalazła jak na razie tylko jeden sklep z ich biustonoszami. Podaje link www.1bielizna.pl Odpowiedz Link
anna-pia Re: znacie firme BIGGI? 25.01.07, 00:01 Poszukałam w sklepie i znalazłam tylko BIG, nie BIGGI, przy czym rozmiarówka w wyjatkowych przypadkach "biustonoszy na pełny biust" dochodziła czasem do G. Odpowiedz Link
metalowiec77 mi to przypomina Malinez 25.01.07, 10:54 model Nicole, którym na początku się zachwycałam, ale od dawna mam już inne zdanie na jego temat:( jest tutaj: www.sklep.olenka.waw.pl/?type=b&str=Malinez&k=1 po kilku miesiącach leżenia (nie noszenia, i może 3 praniach) fiszbiny puściły kolor, tzn. wzdłuż fiszbin białe jest koloru żelaznego!!!! To mnie naprawdę rozśmieszyło. No i rozciągliwy obwdód jak diabli, a miseczka, jak sie okazało, niewymiarowa. Ale może Biggi to trochę inna jakość, nie wiem. Ja narazie jestem obrażona na polskie marki stanikowe;) Odpowiedz Link
anna-pia Re: mi to przypomina Malinez 25.01.07, 11:07 metalowiec77 napisała: > Ale może Biggi to trochę inna jakość, nie wiem. Ja narazie jestem obrażona na > polskie marki stanikowe;) Znaczy, biust masz eksportowy ;) Odpowiedz Link
metalowiec77 Re: mi to przypomina Malinez 25.01.07, 11:25 a właśnie że tak!!! chociaż przymierzam się do zakupu stroju kąpielowego Comexim, haha Odpowiedz Link