Dodaj do ulubionych

MARKS&SPENCER

12.04.07, 23:01
Nie jestem pewna, czy firma ta juz zasluzyla na dodanie watku do spisu, bo co
prawda w swojej ojczystej Anglii oferuje sporo w rozmiarach przynajmniej do G,
ale do Polski przewaznie ich nie sprowadza (wylacznie minimizery). W dodatku
nie da sie nic kupic przez net, chyba, ze na ebayu :) W kazdym razie jest to
firma z tradycjami, a ich bielizna jest znana z niezlej jakosci, choc za
chwile podam poniekad kontrprzyklad...
Obserwuj wątek
    • kasica_k Truly you DD-G Broderie Bra 12.04.07, 23:14
      Dzieki limonce_01, ktora wypatrzyla ten model w Arkadii, rozejrzalam sie za nim
      w warszawskich Zlotych Tarasach i znalazlam. Na wieszaku wisialy sobie rozne E,
      F i G, zlapalam wiec czym predzej 34G i popedzilam do przymierzalni. Efekty
      moich eksperymentow postaralam sie uwiecznic przy pomocy komorki i wrzuce do
      Galerii, a tu pokrotce go opisze.

Siatkowiec haftowany, bardzo ladny, choc nieco mniej subtelny niz na sklepowej
      fotce tinylink.com/?CqsUAY2DAH
      Niestety biust nie wyglada w nim dobrze, i to nie jest kwestia tylko mojego
      rozpieszczenia dobrymi stanikami, bo pamietam, ze kiedys w Marksach wygladalam
      duzo lepiej. W ogole nie zbiera z bokow (poziome ciecie), wrecz przeciwnie, po
      bokach robi jakies takie bąble... Nie wiem, jak im sie udalo osiagnac taki
      efekt. W dodatku gorny brzeg miski bulkuje - byc moze dlatego, ze sadzac po
      rozmiarach dostepnych w tym modelu, owo G moze odpowiadac FF (albowiem FF brak).
      Obwod bardzo rozciagliwy - normalnie w 34 dopinam sie na ostatnia i czasem z
      trudem, a tutaj od razu poszedl na srodkowa, w dodatku moglam sobie wlozyc pod
      niego z tylu cala dlon i obrocic na sztorc bez najmniejszego wysilku. Cena: 130
      PLN. Jak dla mnie dowolny Panache czy Freya bije go jakoscia na glowe, choc
      hafciki i kolor (granat, w realu bardziej zwyczajny, niz ten na focie sklepowej)
      calkiem ladne. Ogolnie strasznie sie zawiodlam na mojej niegdys ulubionej marce.
      • alexah Re: Truly you DD-G Broderie Bra 12.04.07, 23:55
        Czyżby powolne nawrócenie M&S w naszym kraju?
        • kasica_k Re: Truly you DD-G Broderie Bra 13.04.07, 01:09
          Oby. Bo znalazlam tylko ten jeden biusciasty model, i to, jak widac, kiepski.
          Pewnie bedzie sie marnie sprzedawal i polski management dojdzie do wniosku, ze
          nie warto sie w to pakowac :)
          • alexah Re: Truly you DD-G Broderie Bra 13.04.07, 08:11
            Szkoda, że nie mamy dojść do polskiego management albo do kogoś, komu mozna by
            wytłumaczyć, który model byłby lepszy. Ja mam już nawet listę zrobioną. Chyba
            muszę sie do nich kiedyś przejść i zapytać o konkretne modele.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka