acha12 Re: upolowalam cos! 19.06.07, 10:59 witajcie dziewczyny, Jezeli zerkniecie w watek "lista obecnosci" dowiecie ze jestem nowa i ze zrobilam super zakup za super cene.Nie chce zeby moj pomysl zabrzmial zle dlatego najpierw napisalam do butters77 jako zalozycielki na adres gazetowy ale moj email zostal niewyslany takze zaproponuje to niesmialo tutaj.a wiec;- ).Wczoraj wstapilan do kolejnego sklepu i na wieszaku zauwazylam ten sam rodzaj tinkerbell ktory ja samam sobie sprezentowalam oraz "Merlot" czerwony i jeden czarny.Jak glupia stalam i spisywalam rozmiary wzbudzajac zainteresowanie obslugi no ale...Teraz same ocencie czy to dobra cena £11.99.Rozmiar jaki spisalam to np.34FF,30F i kilka innych.Tylko teraz nie chce zeby wygladalo ze chce na tym ubic interes takze zaczekam co odpowiecie i wtedy moge zamiescic wszystkie zlowione rozmiary.Nie ma problemu zeby pojsc i je kupic ale wtedy musialbysmy pomyslec o jakims sensownym i jasnym planie wysylki. Odpowiedz Link
rudapaskuda Re: upolowalam cos! 19.06.07, 11:16 Taki Tinkerbell w 30F? tinyurl.com/39vpbr A Merlot to kolor czy model jakiś bo niczego nie znalazłam... Odpowiedz Link
acha12 Re: upolowalam cos! 19.06.07, 11:37 Hej Rudapaskudo, Taki jak na zdjeciu tylko do wyboru sa albo cale sztywniejsze(tzn.koronka na wierzchu i druga powloka gabeczkowa) albo poprostu sama koronka(czyli to co na zdjeciu tylko bez dolnej gabeczkowej czesci).P ostaram sie znalesc w miare mozliwosci zdjecia,zeby tylko szef sie nie zdziwil jak mi w ekram zerknie;-). Odpowiedz Link
rudapaskuda Re: upolowalam cos! 19.06.07, 12:36 A w rozmiarze 30F były i usztywniane i miękkie? Bo w tej kolekcji Freya usztywnianych Tinkerbellów nie miała w większych rozmiarach, tylko do E :( Odpowiedz Link
acha12 Re: upolowalam cos! 20.06.07, 12:45 Drogie dziewczyny, Prosze przeczytajcie ponizszy wpis.W taki sposob,uczciwy i sensowny uwazam ,odbedzie sie wysylka.Ja ze swojej strony nie chce zadnych nieporozumien. Przesylka dojdzie w ciagu 3-5 dni roboczych: -Ja po zakupie stanika kseruje paragon i wyslalam jako zalacznik w emailu -koszt wysylki z UK to Polski wynosi £ 5.80 czyli caly koszt to £ 11.99 + £ 5.80=17.79 ktory ty pokrywasz -przelicznikiem funta jest kurs wg.NBP na dzien w ktorym wplacasz pieniadze -ja konta w Polsce nie mam i zaproponowalam konto angielskie jednej z dziewczyn,ale doszlysmy do wniosku ze to za duzo zachodu i pieniadze beda wplacone na konto mojego brata ciotecznego -jezeli po wplaceniu przelewu wyslesz mi w zalaczniku lub przefaksujesz(na moj moj roboczy numer w pracy-chyba ze macie jeszcze jakies inne sposoby) kopie przelewu ja w tym samym dniu wysle Ci stanik ( o ile odbedzie sie to do godziny 17.00 jako ze poczta do tej godziny jest tu otwarta) Wyslanie kopii przelewu przyspiesza caly proces w innym przypadku musialbysmy poczekac az pieniadze wplyna na konto co daje kolejne trzy dni,chyba ze nie zalezy ci na czasie. Jezeli macie jakies inne propozycje,prosze przedstawcie je.W innych wypadku nie podejmuje sie wysylki,chce miec czyste konto na tym forum. acha12 napisała: > witajcie dziewczyny, > Jezeli zerkniecie w watek "lista obecnosci" dowiecie ze jestem nowa i ze > zrobilam super zakup za super cene.Nie chce zeby moj pomysl zabrzmial zle > dlatego najpierw napisalam do butters77 jako zalozycielki na adres gazetowy ale > > moj email zostal niewyslany takze zaproponuje to niesmialo tutaj.a wiec;- > ).Wczoraj wstapilan do kolejnego sklepu i na wieszaku zauwazylam ten sam rodzaj > > tinkerbell ktory ja samam sobie sprezentowalam oraz "Merlot" czerwony i jeden > czarny.Jak glupia stalam i spisywalam rozmiary wzbudzajac zainteresowanie > obslugi no ale...Teraz same ocencie czy to dobra cena £11.99.Rozmiar jaki > > spisalam to np.34FF,30F i kilka innych.Tylko teraz nie chce zeby wygladalo ze > chce na tym ubic interes takze zaczekam co odpowiecie i wtedy moge zamiescic > wszystkie zlowione rozmiary.Nie ma problemu zeby pojsc i je kupic ale wtedy > musialbysmy pomyslec o jakims sensownym i jasnym planie wysylki. Odpowiedz Link
acha12 Re: upolowalam cos! 19.06.07, 12:03 ok,mam!!! taki jak tutaj www.bravissimo.com/products/details.aspx? pid=FAA7&colour=Merlot Odpowiedz Link
malma11 Re: upolowalam cos! 19.06.07, 12:35 ja chętnie kupię 30 f, 30FF i 32E, naprawdę baaardzo chętnie, czekam na kontakt Odpowiedz Link
acha12 TINKERBELL 19.06.07, 12:58 Dziewczyny,w takim razie: Oto stan wieszakow na dzien wczorajszy godz.18.30: TINKERBELL: 30 D M 30 D T 30 DD T 30 DD M 30 E T 30 F M 32 D T 32 DD T 32 E T 34 DD M 38 DD T 38 E T 38 E M GDZIE: M- MIEKKI(bez gabeczkowej warstwy) T-TWARDY(z cala lub tylko pol miseczki z gabeczkowa warstwa) Odpowiedz Link
acha12 Re: MERLOT 19.06.07, 13:04 30 DD 30 E 30 F(chyba nawet dwa byly) 32 DD 32 F 34 DD 34 FF (X2) 36 DD 36 E (X2) 36 FF (X2) 36 G 38 E (X2) 38 F ten sam fason tylko czarny:30F,36DD 38 FF Odpowiedz Link
kasica_k to jest FANTASIE ALLURE 19.06.07, 14:28 w wersji z miseczkami modelowanymi termicznie. Bardzo porządny staniczek (podobno) :) Odpowiedz Link
salsa.loca Re: upolowalam cos! 19.06.07, 15:21 acha12 napisała: > Malma masz maila na gazeta.pl ja tez chce maila:)) fajnie by było odkupic 30 DD, lepeij jakis z podtrzymujacych i twardszych-bo stanik miekki to ja musze mierzyc-kazdy na mnie ejst inny a co w razie gdyby ne pasowało?? istnieje sosob wymiany? Odpowiedz Link
acha12 Re: upolowalam cos! 19.06.07, 16:23 Kasica ma racje,ten drugi stanik nazywa sie Fantazia, Jezeli chodzi o wymiane to jest mozliwosc ale nie zmiescilbysmy sie w czasie biorac pod uwage wysykle z UK do was a potem ewentualnie odsylke.Nie zmiescilybysmy sie dlatego ze to jest przecena i chyba czas wymiany lub zwrotu do sklepu jest krotszy.Dlatego na ta okazje lepiej trzeba miec to sprawdzone.Ja ze swojej strony biegne tylko do sklepu i kupuje. P.S.Rudapaskudo mam juz dla Ciebie i siostry,cholera!musze teraz troche popracowac bo szef cos wyczuwa Odpowiedz Link
salsa.loca Re: upolowalam cos! 19.06.07, 16:37 hmmm, niezupełnie oto mi chodziło:) nie o sztuke dla sztuki, myslałam ze masz moze jakis wiekszy, przykładowy zesta staników i przesyłasz to na maila:) Odpowiedz Link
acha12 Re: upolowalam cos! 19.06.07, 16:55 No tak , a ja myslalam ze tak bedzie sympatyczniej .Niestety,nie mam nic innego.Jezeli przesledzisz watek to zauwazysz ze ja sie na nie poprostu natknelam a ze akurat dolaczylam do waszego grona urodzil sie ten pomysl. Odpowiedz Link
agus122 Re: upolowalam cos! 19.06.07, 17:04 ja tez chce 38 F prosze na gazetowego o szczególiki... Odpowiedz Link
agus122 Re: upolowalam cos! 19.06.07, 17:50 a czy moge cie prosic o linka tego stanika bo kurde szukam i szukam..prosze cie...i bardzo prosze o cały koszt staniczka i przesyłki tak mniej wiecej na gazetowego.. dziekuje kochana Odpowiedz Link
catsumi ja bym bardzo chciała... 19.06.07, 18:42 A jest może coś w rozmiarze 30 FF? Bo ja byłabym bardzo chętna :)) Dzisiaj wyjeżdżam wiec nie będę mogła odpisać jeżeli coś by było w moim rozmiarze ale jutro wieczorem będę już w domu :) Odpowiedz Link
acha12 Re: ja bym bardzo chciała... 19.06.07, 18:46 Tak droga Catsumi,jest cos w rozmiarze FF.Prosze zerknij powyzej.To model o kolorze czerwonego wina ,nazywa sie Fanatsie Allure. Odpowiedz Link
catsumi Re: ja bym bardzo chciała... 19.06.07, 18:51 To będzie taki? : skocz.pl/ALLURE Czy taki? : skocz.pl/ALLUREe I w jakiej dokładnie cenie? :)) Odpowiedz Link
acha12 Re: ja bym bardzo chciała... 19.06.07, 18:57 To jest ten pierwszy zalacznik,byly tylko 3 czarne a reszta czerwone....znaczy winiane:-).Cena na metkach jest £11.99 ale jak poszlam kupic dwa dla Rudejpaskudy i powiedzialam ze jeszcze moze wpadne po wiecej to kupilam je za £11.40 za sztuke. Dziewczyny na wszystkie pozostale pytania z checia odpowiem jutro.Bede was informowac na bierzaca jak sfinalizowalysmy zakupy z Rudapaskuda. Odpowiedz Link
catsumi Re: ja bym bardzo chciała... 19.06.07, 19:04 To ja bym bardzo chciała taki w rozmiarze 30 FF :)) Mogłabym zamówić? Odpowiedz Link
acha12 po polowaniu 26.06.07, 10:59 Dla zainteresowanych, Wlasnie dostalam maila ze Rudapaskuda i jej siostra dostaly swoje staniki i sa bardzo zadowolone.Ciesze sie razem z nimi,fajna akcja byla. Dzieki za zaufanie Rudapaskudo! Odpowiedz Link
bea41 Re: po polowaniu 26.06.07, 19:50 a nie znajdzie sie nić w rozmiarze 32G? Bo ja bym bardzo chetnie kupiła:) Odpowiedz Link
acha12 Re: upolowalam cos! 27.06.07, 12:18 Bea41 i Chocochoco, zajrze do sklepu po pracy i dam Wam jutro znac. Odpowiedz Link