Dodaj do ulubionych

70g-gdzie kupić??

26.11.07, 17:20
Witajcie
Od kilku dni czytuje to forum, bardzo mi sie podoba :))
Gdzie mozna kupic rozmiar 70g, bo do tej pory nie spotkałam sie z
takim rozmiarem. Prosze o rade, moze wrescie bede miala dopasowany
biustonosz :))
Obserwuj wątek
    • jaagna Re: 70g-gdzie kupić?? 26.11.07, 17:56
      Tylko te 70G to rozmiarówka polska czy angielska? - bo to duża różnica. Sama teraz noszę 70G/GG (angielskie) (81/105), więc w razie czego służę pomocą. Nie kupuję w sklepach naziemnych, tylko internetowych (polskich i angielskich) i na eBayu angielskim.
      Adresy sklepów realnych i wirtualnych są na stronie Lobby:
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=32203&w=70768200
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=32203&w=27220992
    • szarsz Re: 70g-gdzie kupić?? 26.11.07, 18:13
      I nie obkupuj się, jak już znajdziesz sklep! Za miesiąc rozmiar się
      zmieni i będziesz musiała te wszystkie śliczności wyrzucić na
      śmietnik :(
    • driadea Re: 70g-gdzie kupić?? 26.11.07, 18:24
      A to dobry rozmiar? Jakie masz wymiary? :)
    • ananke666 SPIS TREŚCI! 26.11.07, 19:21
      Na samym froncie widnieją dwa spisy sklepów, trzeba tylko przeczytać. Tam jest tyle sklepów, że nie będziesz wiedziała, gdzie ci forsa przepadła.
    • mauzonka kochana... 26.11.07, 19:47
      Kochana, forum to Ty nie czytujesz, co najwyżej rzucasz okiem; gdybyś chociaż FAQ przeczytała, wiedziałabyś, że są wątki rozmiarowe, w których dopasowujemy rozmiar, wątki sklepowe naziemne, gdzie miasto po mieście masz adresy i recenzje sklepów stacjonarnych, watki sklepowe sieciowe, gdzie masz adrsy sklepów internetowych wraz za ich instrukcją obsługi.
      Takich jak Ty sa setki: "czesc kochane po pierwsze dziekuje ze jestescie po drugie gdzie kupie 75F pozdrawiam" albo "sluchajcie mam problem mam ogrooooomny biust [65G na przykład- mój przypis] nie moge dostac nigdzie stanika gdzie go dostane dzieki z gory". Na ogół nawet nie wiadomo, w jakim mieście delkikwentka mieszka - oczekujesz adresów sklepów dla biuściastych w całej Polsce???

Spis treści, spis treści, spis treści. My jesteśmy sympatyczne na ogół:) i w ogóle nieagresywne:) - ale błagam, trochę samoorientacji, co...?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka